bmiillan 0 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesu dinari ali kuvajtski ;D usput jedan kuvajatski je oko 220 nasih tako da je cena prava sitnica halo bing kako brat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koja je valuta u pitanju na tim cenama? AED Arab Emirates Dirham 5 dirhama = 1 euro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan AED Arab Emirates Dirham 5 dirhama = 1 euro U bre komšo, pa mogo si da poneseš odavde naše "originale", dobiJo bi popust na količinu i nagruvo bi se tamo od kinte ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Decembar 26, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan koja je valuta u pitanju na tim cenama? AED Arab Emirates Dirham 5 dirhama = 1 euro samo meni banknota na ovoj novčanici liči na 0 (slovima: nula) koliko je to onda u ejurima!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan koja je valuta u pitanju na tim cenama? AED Arab Emirates Dirham 5 dirhama = 1 euro samo meni banknota na ovoj novčanici liči na 0 (slovima: nula) koliko je to onda u ejurima!? ;D Vidi stvarno... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to sto lici na nulu je u arapskom svetu 5 nula se pise kao tacka, jedinica kao zarez itd.. samo ne znam zasto nase brojeve zovu "arapski brojevi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako evo ova je od 50aed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako evo ova je od 50aed Meni liči na 0 (slovima NULA) eada ili čega već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan previse je dobra tema da bi zamrla ;D aj da vidimo neke nove modele obavezne opreme za motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Moje su LIFE ;D upgrade-ovan model, imaju kao one masazne fore za stopala ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...