srbac 2382 Napisano Maj 21, 2009 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U manuelu nema podatak,molim za pomoc,uglavno se vozim sam, imam 97 kg,hvala i pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan U manuelu nema podatak,molim za pomoc,uglavno se vozim sam, imam 97 kg,hvala i pozdrav Kako nema? 0 bara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Covek ti je dao pravi odgovor! Vile treba da ozracujes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Maj 22, 2009 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,video sam to 0 bara ali mi nije jasno jer se uglavnom duvaju na 0.8 do 1.5 bara ko vozi trke.Pre 20 tak godina sam vozio YZ 125 i tamo se duvalo na 0.8.Eto jos jednom hvala na pomoci!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...