čein 3 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko za prodaju dobre polovne difuzore za yamahu xt 600 (gume izmedju karburatora i cilindra), ili mozda i nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen, uradili smo od metala i armiranim crevom spojili karburator i filter vazduha. Uspeh sto postotni, kostalo, nista, inace cena difuzora je 65 + 56 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao i pancirno crevo resilo problem za 300 ćinti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Povampirujem temu, ali me snasla ista muka.... Moze za nas sa jeftinijim ulaznicama, jedno detaljnije objasnjenje resenja problema uz pomoc armiranog creva? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 13, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I mene snašla ista muka, ne daje mi se 100e za set... Ima li neko jeftinije rešenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Imas na ebay iz Kine, ispod $40 za par, pa se udruzite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Goske sa foruma je pravio difuzore, vidite u temi XT , davno je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 14, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno Sika lepkom-silikonom. U XT600 temi mi je pomenuto i pravljenje metalnih usisnih grana na strugu i ubacivanje creva 'mesto gumenog dela. To je sledeće na redu mada se poprilično uzdam u ovo rešenje, kroz par dana javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...