Titja 5 Napisano Avgust 22, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dosao sa skupa. Ljudi koliko hoces. Sto pesaka sto motorista. Izgleda vise nego obecavajuce. Od 13h ce se deliti pasulj a u 17h krece defile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Vreca i sator spakovani. O dobrom raspolozenju i da ne govorim vidimo se uskoro!!!! Cim popijem kafu krecem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drusrvo. Evo ni ne stizem da vam odgovorim, odspavao sam nekih tri sata i krecem nazad na skup.Drago mi je sto, ste zadovoljni, sinosnim programom, za neku malu informaciju , bilo je preko 400 motora, a pesake neznam. Danas ne propustajte , bice ludo i nezaboravno. IMA I TOMBOLE, GLAVNA NAGRADA JE SKUTER. Cekamo vas , da nastavimo druzenje. POZDRAV VIDIMO SE NA SUSRETU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 22, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja olazim za sat vremena. Ko me prepozna neka mi se javi! plava Suzuki team majica i sminkerski GSR 600 sa karakteristicno ulubljenim rezervoaro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene najzad pred kompom da vam se cisto javim drugovi moji.. Nadam se da ste se extra proveli, ocekujem vase komentare o skupu. da znam dali nam je uspela organizacuja kako treba i naravno ono sto vam se nije svidelo recite da izpravimo nase greske sledeci put. jos jednom POZDRAV SVIMA PA SE CUJEMO P.S. za DEJANA. Izvini druze sto nisam mogao preko moba tacno da ti kazem za prodavce al vidim da si uspeo da kontaktiras Cabu i sve da resis. nadam se da su svi prodavci zadovoljni, samo eto bilo je malo tesno posto malo mesta bilo velika guzva al nadam se da je sve proslo ok.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 23, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo o.k. mesta jeste da je malo ali dobra organizacija je resila problem. Veliki + za organizatora koji je organizovao profesionalno obezbedjenje...neki cak i naoruzani pa problema nije bilo... vodilo se racuna gde ko parkira gde ko moze da prodaje tako da nije bilo nekog velikog zadrzavanja na samom ulazu u kamp izuzev kada je bio defile sto je i normalno... na ulazu su postojala dva odvojena dela ulaz i izlaz sto je ubrzalo gore pomenuti docek bajkera uz rakiji i reci dobro nam dosli odakle stizete... pasulj je bio odlican i bilo gaje dosta...znam ljude koji su dosli posle defilea i dobili su porciju bez problema...spiker je par puta ponavljao da ko je kasnije stigao moze da ode da uzme porciju... Sto se mene tice samo tako nastavite ja cu svima koji nisu bili a u kontaktu sam sa dosta prodavaca i bajkera preneti ove informacije i sta da Vam kazem nego... vidimo se iduce godine ako bog da u zdravlju i veselju pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sam se vratio sa skupa. Ljudi svaka vam čast što se tiče organizacije. Mesta je bilo malo, ali snašli smo se, mi bajkeri se uvek snađemo. Jedini problem je bio defile: jedni su otišli sa policijskom pratnjom a da druge nisu ni čekali, pa nismo znali kuda dalje, pa smo stali pored puta da naiđu drugi koji su znali, saobraćaj je mogao biti zaustavljen na tih pola sata, ovako smo morali da vozimo na rizik od ovih automobila i kamiona i par puta sam uleteo u makazice, pa su ovi sa R-ovima preticali ko blesavi, ŠTO NA DEFILEU NE TREBA DA SE RADI. Osim toga sve pohvale organizatorima na dobrim svirkama, bili ste ljubazni. Jedino sam se malo iznervirao kad sam došao u petak, na ulazu mi kaže čovek da se parkiram sa strane jer mali motori ne mogu unutra zbog gužve, međutim kad sam ja krenuo na onaj parking videli su da sam natovaren i da dolazim iz Kovačice došli su da se izvine i pustili su me unutra, e onda mi je laknulo. Svaka čast vidimo se sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocker 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kovacica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav organizatorima, skup je bio fenomenalan, organizacija za svaku pohvalu, lep docek na ulazu, hrana za sve, cene pica realne, ma sve je bilo super. Mesto gde se odrzavao skup je bilo malo ali je dobra organizacija resila sve. Jedino mi se nije dopao defile zato sto je jedna grupa otisla u pratnji policije a mi u drugoj grupi smo morali sami da idemo. Sve u svemu, vidimo se i sledece godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV ORGANIZATORIMA!!! svaka čast domaćinima na svemu!!! sem malog mesta za tako puno motora ODLIČNO!! pričali su mi da je mužlja veliki motoskup i nisam verovao dok nisam došao i lično se uverio. šta reći nego sve pohvale i da se naredne godine malo proširite jer možda nagodinu bude veće navale bikera u vaš grad što vam od srca želim!! POZDRAV OD SUBOTIČANA a evo i malo sličica da ostali vide šta su propustili ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Avgust 23, 2009 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bili, videli, doziveli, preziveli i definitivno dolazimo sledece godine Sve pohvale organizatoru, jedina zamerka je premala lokacija odrzavanja susreta, trebalo bi naci neku vecu lokaciju, sve ostalo je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Road Flyer-si, al od vas nista manje nismo ni ocekivali. ocena 9,99 ( da se ne uobrazite) a dogodine i onu detelinu odkupite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala braco bajkeri. Drago mi je da vam se svideo skup i naravno moracemo nesto da smislimo da rasirimo to nase malo mesto pod hitno da se nebi guzvali svake godine. U svakom slucaju hvala na lepim recima i oceujemo vas i sledece godine. PUNO POZDRAVA VAM SALJE EKIPA MK ROAD FLYERS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANNA 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: MUZLJA Prijavi odgovor kao problematičan PA EVO I JA DA SE JAVIM! TRUDILI SMO SE ZAISTA JAKO DA ODRADIMO SKUP NAJBOLJE MOGUCE, VIDEVSI KOLIKO VAS JE BILO I OVI POZITIVNI KOMENTARI SU NASA NAJ VECA RADOST! DRAGO NAM JE STO VAM SE SVIDELO A AKO NESTO NIJE BILO U REDU IZVINJAVAMO SE ! POZDRAV SVIMA OD MENE I EKIPE ROAD FLYERSA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizaciju! Kao i svake godine i sada sam dosao kuci zadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHOPPER 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U ime mk Čoper Srbija se zahvaljujem na pruženom gostoprimstvu. Skup je za čistu 10 -ku bez primedbi . Hvala i na peharu koji ste nam dali kao najbrojnijem klubu i na onolikoj količini pizze, kao nagradi. Vidimo se 2010. god. ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan prvi put sam video skup da je bilo toliko motora da je bilo sigurno onih koji su neplanirano ostali duze jer od toliko motora nisu mogli isterati motor!!! bilo je sve ok osim sto mozda izbor voditelja programa mogao biti bolji jer je ovaj malo smarao i davio, a ostalo je sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan i jos........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Momci i devojke šta da se kaže ,skup je bio odličan malo nas je ometalo što je jedan naš član doživeo nesreću na putu do Mužlje ali inače dobro društvo prijatni ljudi sve u svemu pozdrav od M.C Patriotsa i vidimo se i narednih godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odličan. I pored velike gužve u petak i subotu uveče nekako se ipak prolazilo motorima. Ne bih da ispadnem sitničav, ali samo još malo bolja organizacija oko parkiranja motora i mislim da bi bilo mnogo više prostora oko same bine. Na primer video sam da je dole oko ograde kod WC-a bilo mesta kolko hoćeš, ali nisi mogao doći do dole. Možda nekim trakama ograditi prostor i tako usmeriti bajkere gde da se parkiraju a ne ovako gde ko stigne, još malo pa se gazilo preko motora. Ova kritika je isključivo dobronamerna u cilju poboljšanja uslova za sledeću godinu. Bez ljutnje! Inače sve ovo drugo bilo je za svaku pohvalu organizacija, svirka, ljubaznost domaćina (i domaćica), program i dr. Sve u svemu puno pozitivnih utisaka. Svaka čast!!! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANNA 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: MUZLJA Prijavi odgovor kao problematičan MK ROAD FLYERS SE ZAHVALJUJE JOS JEDNOM SVIMA NA UCESCU NA NASEM SKUPU, NA LEPIM RECIMA I SUGESTIJAMA! ZNACEMO STA DA POBOLJSAMO IDUCE GODINE!!! VELIKI POZDRAV!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 24, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vas i ja pohvalim skup je bio extra,domacinima svaka cast.Mislim da nema vise nista da se govori ostali su sve vec rekli.Ako da bog vidimo se i sledece godine.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan mesto i skup super. bio sam samo 2sata jer alergia me ubio + do 9ujutro sam radio. vidimo se sledeće godine!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna organizacija, sve pohvale od MC Joker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...