Vukic 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Velicina L,solidno stanje,cena 80e tel:064/20-60-344 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan 70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 6, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Brate mene interesuje , ali kako bi mogao da je probam s obzirom da sam iz Bg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj neku drugu kacigu L velicine ,pa ako ti odgovara mogu da ti posaljem brzom postom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to isto, posle nekog vremena sundjeri se malo rasire pa onda nije visa L nego XL, a i video bi je pre kup[ovine. Mislim dosta kaciga mi se svidi na netu ali kad odem i vidim nije to to. Drugacije kaciga izgleda na slici a drugacije na glavi. Nego reci ti meni da li planiras dolazak u Bg u skorije vreme , pa da je poneses. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wencha82 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan kazi koja je zadnja cena pa da je pazarimo ako odgovara velicina!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...