Zmiya 3 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stavi sliku da te prepoznamo.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako vidite negde ovu slotinju,tu sam i ja u blizini.. ;D slobodno pridjite da platite pivo... ;D ;D ja cu imati samo rakiju.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finac 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu krenuti u subotu oko 12 ici cu preko Obrenovca i Uba smucila mi se Ibarska a i da se malo porovozam, ako neko oce moze da mi se pridruzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 5, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu krenuti u subotu oko 12 ici cu preko Obrenovca i Uba smucila mi se Ibarska a i da se malo porovozam, ako neko oce moze da mi se pridruzi. Kakav je taj put preko Obrenovca Uba??? Kuda se tacno ide... Magistrala je stvarno smor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da cu biti tamo. E sad posto ja ne mogu bas ceo dan da sedim tamo, dolazicu nekoliko puta na dan. poznacu tvoju afriku ili tebe. Ti ako mene poznash javi se. ja sad krecem za 30 min preko GM. pozdrav svima! ja cu biti kreten koji se sheta u motorkama i kratkim pantalonama, mrshav ko grisina nemoj da skidas slem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finac 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu krenuti u subotu oko 12 ici cu preko Obrenovca i Uba smucila mi se Ibarska a i da se malo porovozam, ako neko oce moze da mi se pridruzi. Kakav je taj put preko Obrenovca Uba??? Kuda se tacno ide... Magistrala je stvarno smor. Nisam nikada isao tim putem zato sam i hteo tu da prodjem. Ide se Bg - Obrenovac - Ub - Lajkovac - Lazarevac. To je po garminu oko 75km. Ja cu tuda ako hoces aj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan meni u petak vece matura.. pa cu sa sve haljinom na Ocagu ahhaha..kriminal Isti slucaj i samnom :DSamo sto necu sa haljinom na Ocage ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu krenuti u subotu oko 12 ici cu preko Obrenovca i Uba smucila mi se Ibarska a i da se malo porovozam, ako neko oce moze da mi se pridruzi. Kakav je taj put preko Obrenovca Uba??? Kuda se tacno ide... Magistrala je stvarno smor. Malo losiji deo je Obrenovac - Ub ali nista strasno Mi obicno idemo Obr - Stubline pa preko kolubarskih kopova na Lazarevac! Nisam nikada isao tim putem zato sam i hteo tu da prodjem. Ide se Bg - Obrenovac - Ub - Lajkovac - Lazarevac. To je po garminu oko 75km. Ja cu tuda ako hoces aj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan meni u petak vece matura.. pa cu sa sve haljinom na Ocagu ahhaha..kriminal Stvarno? Posto ja idem u petak a nemam nikog od moje ekipe da je tu u petak tako da imam sa kim da shvrljam po kampu. A i Lazarevac proshli put nisam razgledao samo sam doshao na skup :-[ . Jel ide Lalajko ni njega jos nisam upoznao>? LALE javi se. pa vidicemo da ti sredimo obilazak LA city-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Mi krećemo u 15h iz Mužlje, sa specijalnim paketom za La Moto klub. Samo mi je teško kad vidim da se vreme ovoliko natmurilo, ima da budemo mokri do gole kože! Jel Sidro založio ispod kotlića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan on moze da zalozi samo ispod kazana za rakiju.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa krecem kuci (sad sam na poslu). Prolazim pored mesta za skup, pa cu svratiti da snimim i imate po podne fotografije sa licinog mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan on moze da zalozi samo ispod kazana za rakiju.. ;D Bogami, prošle nedelje u Baroševcu bio specijalni promoter naše rakije. Zato, velim, dolazimo sa specijalnim paketom. A pročitah negde da i ti imaš rakije, pa da se proba to. Ti našu a mi tvoju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja cu moju da pochnem od jutra,pa posle necu da mesham.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, kažu ne valja mešati! Ajde, odoh kući s posla pa palimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...izgleda da ne dolazim :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jun 5, 2009 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa krecem kuci (sad sam na poslu). Prolazim pored mesta za skup, pa cu svratiti da snimim i imate po podne fotografije sa licinog mesta. To lalajko svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam stigao sa skupa. Prvi posetioci su vec stigli i postavili satore, naravno nas Bigbad je vec tu. A i sljam je tu... Naravno, radi se o moto klubu "Sljam" iz Cuprije! Moram da ponovim da je vec dve godine moto skup u Lazarevcu po ocenama na ovom sajtu najbolji u Srbiji. Moto klub LA Moto je ucini ogroman napor da prevazidju sebe i da skup ove godine bude jos bolji. Mislim da ce u tome uspeti. Ceo Lazarevac na celu sa predsednikom opstine je stao iza ovog skupa. Na slici su predsednik opstine Branko Boric, predsednik moto kluba LA Moto i moja malenkost Jezero je prosle godine "remontovano" - ispraznjeno je i dno nasuto kamenom. Zatim je napunjeno cistom vodom i to se radi svake zime. Dotok vode usled nedavnih kisa je pojacan, pa je i jezero vece nego prosle godine, a besprekorna cistoca vode je zadrzana. Jedna od novina u odnosu na proslu godinu je da je postavljeno dva tri satora za rostilj i pecenje - za one koji nisu ljubitelji pasulja. Stari restoran je naravno tamo gde je i ranije bio Postavljen je mnogo veci sator nego proslih godina! Jedna od velikih promena je i nova supermoderna bina sa jezivo jakim ozvucenjem. Pucaci ce biti oduvani! Bio sam za vreme probe i mogu da kazem da je ozvucenje cudo! Sve trase za kretanje motora su uredno obelezene plasticnim trakama. Tim trakama je i na travnatmo parkingu obelezeno mesto za parkiranje motora. Stizu ogromne kolicine piva i idu pravo na hladjenje! Bife je spreman! "Kotlic" za danasnji gulas, kuvar je adekvatan! Naravno, zbog piva su postavljene i dve velike grupe montaznih WC-a Dodatak u odnosu na ranije skupove je i poseban veliki sator za parkiranje motora za slucqj kise, narocito za goste koji ce nociti na jezeru. Prodavci moto opreme su takodje vec na svojim mestima... ... a robe ima prema svacijem ukusu! Sve u svemu, sve je spremno. Komunalne sluzbe su uradile odlicno svoj deo posla, Policija, Hitna pomoc ce imati non stop dezurstvo. Clanovi obezbedjenja iz kluba imaju radio stanice za brzu komunikaciju. Spremljeni su pokloni za posetioce koji ce biti deljeni na ulazu (izmedju ostalog 600 majica!). Detaljan program skupa mozete pogledati u prvoj poruci ove teme. Obratite paznju na dve stvari. 1. Potez pored plaze kojim stizete na centralni deo skupa je nasut peskom - vi sa malim tockovima oprezno preko njega jer je prilicno rastresit. Ipak se radi o prelasku prakticno preko plaze, masine su uklonile dobar deo peska, ali ipak pripazite. 2. Pravac od Ibarske magistrale ka centru Lazarevca rade putari. Povrsinski sloj asfalta je skinut, ali su ove kise sprecile putare da do skupa postave novi zavrsni sloj. Oprez preko tog dela! MK LA Moto i gradjani Lazarevca vam zele dobrodoslicu! Vidmo se na skupu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuu,i shator samo za motore,to josh nisam video...hoce da bude najbolji skup,nije shto je u Lazarevcu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine Planjani izedose prase kao najbrojniji pa se nadamo i ove!vidimo se sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan auuu,i shator samo za motore,to josh nisam video...hoce da bude najbolji skup,nije shto je u Lazarevcu.. Ma ima puno sitnica kojih se nisam setio kad sam pisao prvi post. Recimo, cim stanes, neko iz kluba pritrci da ti postavi dascice 10x10cm pod copak, jer je zemlja meka od ovih kisa. Svidja mi se i sto su skoro svuda postavljene kese za djubre, pa istog nema skoro nigde. Po podne je sluzen sjajan gulas, a veceras jagnjetina i prasetina! Da dodam da ce mozda mnogi imati produzeni vikend jer u nedelju uvece u Lazarevcu gostujue ona... Koncert je ba trgu uspred zgrade Skupstine ostine, i besplatan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaxy 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze koliko je karta za yu grupu sutra uvece?Bitno mi je jako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine Planjani izedose prase kao najbrojniji pa se nadamo i ove!vidimo se sutra! I danas vas je bilo podosta a i standardna ekipa iz Muzlje je tu. Upoznao sam i grupu bajkera iz Slovenije, za koje se posle ispostavilo da su muzicki sastav koji je imao sjajan koncert. Ne pamtim kada sam tako uzivao u muzici, posle ovog djubreta koje se poslednjih 10-15 godina slusa i koje ljudi caste imenom muzika. Ljudi sviraju akusticne gitare, a izvodili su hitove sedamdesetih godina. Nil Jang, Bob Dilan, Pink Flojd... iskreno, ne verujem da su klinci ispred bine znali sta slusaju, ali mislim da im se jako svidelo! Za poslednju pesmu (Kucajuci na nebeska vrata) su izveli nasumice tri devojke iz publike da budu prateci volkali. Devojke su se toliko primile da je pesma trajala mnogo duze nego sto je trebalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lalajko, pito te čovek info. i uključi ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jun 5, 2009 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko svaka cast na izvestaju !!! Koliko vidim ovo ce biti bolje i od Sapca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...