dimac 987 40 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovako, nemoj neko da pomislja da pije i da vozi, upravo sam popio kaznu za 1.13 promila (isao sam kolima) i to od pandura iz Beograda. Ne pale nikakva dogovaranja, veze ili bilo sta. Pisu kazne i ne pitaju nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bre, Dimac, bolje da si popio jos koje pice, a ne prijavu Svakako da pice ne dolazi u obzir, posto ce sigurno da bude rigorozna kontrola u tom kraju. Zna policija koliko Srbi vole pice, vasar i volan u kombinaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zbrišem sa posla, eto i mene Obzirom da je vreme ne baš idealno, ne bih se prijavljivao, pošto sam ubeđen, da će neko odustati, pa, ako dođem, zauzeću nekom namenjenu busiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Zna li se ko ce biti na celu kolone? Da se prijavim kao manje iskusan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan josh malo i pooolaaaazaaaak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema promena! Polako udri po gasu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odoh da zagrejem Jaworku, vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vidimo se u Jagnjilu, malo cu zakasniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vidimo se u Jagnjilu, malo cu zakasniti... Nema kasnjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je opravdano, da se pribere posle 1,13 :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Krkajte, krkajte ali mislite malo i na druga u tudjini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je opravdano, da se pribere posle 1,13 :D Policija ne moze da mi odredi kaznu kao sto cale moze, njega sam se naj vise i plasio :D PS. Zabrana i za A kategoriju do daljnjeg od strane caleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Pre dvadesetak minuta prođoše Trešnju, naravno, po kiši. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odustao zbog solidne kise u mom kraju.Dzaba mi jagnje ako se razbolim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Miša im se, naravno, ovde pridružio, ali mislim da ih i nema tako mnogo. Prošli su u dve grupe. Ovde kiša i dalje pada. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, ne moze covek sve da stigne. Sramota, najblizi sam a tek sada idem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U Ivanjici je kiša padala poslednjih nekoliko dana svaki čas, a danas ceo dan tako da smo Ruska i ja morali da otkažemo putovanje. :'( :'( Pre pola sata prestade i sad greje sunce, nigde oblačka! > > Nadam se da će bar vas poslužiti vreme i da ćete se lepo provesti društvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se po zenu (sada dolazi sa posla), bese malko kise kad sam isao i kada sam se vracao, ali sada je suncano i lepo. Nadam se da ce tako i ostati do kraja veceri. Idemo ponovo, a slike stavljam cim se vratimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 30, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se evo vratih ziv ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Veni, vidi, izjedi... Ja sad stigao kući... Dobar dio ljudi koji je otišao jutros sa Banjice je ostao, pa će kasnije da se vrate... Hacky, Sasha i Sashica, te Peki i Pekica i moja malenkost su krenuli skupa i stigli kućama siti. U odlasku nas je kiša prala više od pola puta. U povratku samo do Mladenovca... ;D ;D ;D Ali nije bilo ništa strašno. Ko nije bio, ukratko - zajeb'o se gadno... Više gulaš, nego paprikaš (po zahtjevu zbog ženskog roda) je bio prva liga. Nije toliko bitan gulaš koliko društvo koje se opet okupilo... Meni bilo lijepo, ostalima vjerovatno još bolje, a ona "manjina" koja nije dostigla Jagnjilovo, može samo da čeka slijedeću godinu... Magarac sam zaboravio aparat, tako da nemam nijednu sliku, ali ima dosta foto mahera koji su slikali kao sumanuti, tako da ne brinem oko slika. biće ih i previše. Jedino čega će biti više od slika je kukanje. Kukaće svi koji bili nisu... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja dosao pre sat vremena, srkucem kaficu i pripremam fotke Sve sto je castor rekao +1 Ljudi tamo su nas docekali k'o najrodjenije :o sto nisam ocekivao ni u ludilu ! Cak mi je jedan stariji gospodin prisao ne skidajuci oci sa moje Jaworke (zamal' da ispoljim ljubomoru ) Kaze, vozim ja 350 kubika, samo CeZetku '71 je godiste. Ispricasmo se kratko i slatko... Skolsov kinez ne ide lose , Scubu sam malko iznervirao jer sam vozio poslednji a on kao redar iza mene ;D Al' zato u povratku, bez kise, suvo, ugrejane gume, Jaworka samo prede kroz krivine Jedino mi muzika nije legla, sta cu kad volem R'n'R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...