Jump to content

Moto Zajednica

Organizovan odlazak na Jagnjijadu, 30. Maj 2009

Recommended Posts

• Drug član, 1372 postova

Znaci ovako, nemoj neko da pomislja da pije i da vozi, upravo sam popio kaznu za 1.13 promila (isao sam kolima) i to od pandura iz Beograda. Ne pale nikakva dogovaranja, veze ili bilo sta. Pisu kazne i ne pitaju nista...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3021 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Bre, Dimac, bolje da si popio jos koje pice, a ne prijavu :D

Svakako da pice ne dolazi u obzir, posto ce sigurno da bude rigorozna kontrola u tom kraju. Zna policija koliko Srbi vole pice, vasar  i volan u kombinaciji ;)

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Ako zbrišem sa posla, eto i mene ;) Obzirom da je vreme ne baš idealno, ne bih se prijavljivao, pošto sam ubeđen, da će neko odustati, pa, ako dođem, zauzeću nekom namenjenu busiju :)

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Krkajte, krkajte ali mislite malo i na druga u tudjini :D

• Drug član, 1372 postova

Njemu je opravdano, da se pribere posle 1,13 :D :D

Policija ne moze da mi odredi kaznu kao sto cale moze, njega sam se naj vise i plasio  :D :D

PS. Zabrana i za A kategoriju do daljnjeg od strane caleta  :(

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

U Ivanjici je kiša padala poslednjih nekoliko dana svaki čas, a danas ceo dan tako da smo Ruska i ja morali da otkažemo putovanje. :'( :'(    Pre pola sata prestade i sad greje sunce, nigde oblačka! >:( >:(>:( >:(  Nadam se da će bar vas poslužiti vreme i da ćete se lepo provesti društvo!

• Zainteresovan, 453 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)

Vratio sam se po zenu (sada dolazi sa posla), bese malko kise kad sam isao i kada sam se vracao, ali sada je suncano i lepo. Nadam se da ce tako i ostati do kraja veceri. Idemo ponovo, a slike stavljam cim se vratimo....

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Veni, vidi, izjedi...

Ja sad stigao kući... Dobar dio ljudi koji je otišao jutros sa Banjice je ostao, pa će kasnije da se vrate... Hacky, Sasha i Sashica, te Peki i Pekica i moja malenkost su krenuli skupa i stigli kućama siti. U odlasku nas je kiša prala više od pola puta. U povratku samo do Mladenovca... ;D ;D ;D Ali nije bilo ništa strašno.

Ko nije bio, ukratko - zajeb'o se gadno... Više gulaš, nego paprikaš (po zahtjevu zbog ženskog roda) je bio prva liga. Nije toliko bitan gulaš koliko društvo koje se opet okupilo...

Meni bilo lijepo, ostalima vjerovatno još bolje, a ona "manjina" koja nije dostigla Jagnjilovo, može samo da čeka slijedeću godinu...

Magarac sam zaboravio aparat, tako da nemam nijednu sliku, ali ima dosta foto mahera koji su slikali kao sumanuti, tako da ne brinem oko slika. biće ih i previše. Jedino čega će biti više od slika je kukanje. Kukaće svi koji bili nisu... ;D ;D ;D ;D ;D

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ja dosao pre sat vremena, srkucem kaficu i pripremam fotke  ;)

Sve sto je castor rekao +1

Ljudi tamo su nas docekali k'o najrodjenije  :o :) sto nisam ocekivao ni u ludilu ! Cak mi je jedan stariji gospodin prisao ne skidajuci oci sa moje Jaworke (zamal' da ispoljim ljubomoru  :P  ) Kaze, vozim ja 350 kubika, samo CeZetku '71 je godiste. Ispricasmo se kratko i slatko...

Skolsov kinez ne ide lose  :D , Scubu sam malko iznervirao jer sam vozio poslednji a on kao redar iza mene  ;D

Al' zato u povratku, bez kise, suvo, ugrejane gume, Jaworka samo prede kroz krivine  ;)

Jedino mi muzika nije legla, sta cu kad volem R'n'R

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja