M a R k o 393 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina losa stvar koja se desila je incident sa automobilom u Mladenovcu, ali boze moj, momak je naucio lekciju ;D Mislim da ce da sanja motor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Uh! Uh! Uh! Sad se docepah civilizacije u kompjuktora pa da napisem par redi: Bilo je ludilo! Ekipo, totalno ste nenormalni, satra je bila nasa ;D ;D ;D Skilled i ja docekasmo Merimu, ispratismo Merimu, stavise kada smo kretali pitali su nas: Momci, jel ste vi Merimina pratnja Nije nam se islo za Bg, pa produzismo do topole kod rusic-a u vikendaju na reprizu. A domacin Šale koji nas je jurio sa „domacom“, da podmazemo lance.. hehhee.. Ma sve bese cista 10-ka! Sa vama uvek - bilo gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji bre Nemac ? ;D ;D ;D ;D ;D foto-alchajmer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ludilo! Ekipo, totalno ste nenormalni, satra je bila nasa ;D ;D ;D Skilled i ja docekasmo Merimu, ispratismo Merimu, stavise kada smo kretali pitali su nas: Momci, jel ste vi Merimina pratnja Znaci MISSION COMPLETED sve sto smo pozeleli, to smo i ostvarili :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji bre Nemac ? ;D ;D ;D ;D ;D foto-alchajmer foto - JELEN ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 1, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Auu, al ste orgijali ko da nema sutra ;D Ja sam bio kod 1000 ruza sa mojim coperasima, prosli ste nas i pozdravili ! Mi smo imali mali skup kod naseg clana na izlazu iz Mladenovca, i tu ste nas pozdravili na putu za Jagnjilo i nazad ;D Sve u svemu ekstra provod, klopa i drustvo, a i vi ste se baaas fino proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Auu, al ste orgijali ko da nema sutra ;D Ja sam bio kod 1000 ruza sa mojim coperasima, prosli ste nas i pozdravili ! Mi smo imali mali skup kod naseg clana na izlazu iz Mladenovca, i tu ste nas pozdravili na putu za Jagnjilo i nazad ;D Sve u svemu ekstra provod, klopa i drustvo, a i vi ste se baaas fino proveli Ja vas se secam Mozda jer je to bilo na odlasku?! Posle toga mi se sve smracilo. Sada sedim na poslu i sanjam o krevetu Sjajno druzenje. Steta sto smo imali jos kilometara isped sebe pa nismo mogli da ostanemo do kraja. P.S. Ima li iko sliku te misice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Auu, al ste orgijali ko da nema sutra ;D Ja sam bio kod 1000 ruza sa mojim coperasima, prosli ste nas i pozdravili ! Mi smo imali mali skup kod naseg clana na izlazu iz Mladenovca, i tu ste nas pozdravili na putu za Jagnjilo i nazad ;D Sve u svemu ekstra provod, klopa i drustvo, a i vi ste se baaas fino proveli Coolair, ViktorijaB i ja smo vam se prikljucili na Avia pumpi u Mladenovcu, misleci da ste nasa grupa. Kad smo videli da skrecete levo, mi po gasu i sacekasmo nase kod skretanja za Jagnjilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo necega sto moze biti interensantno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, kad se samo setim mog NIKON - a :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim, kao i uvek ... Evo par slika i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan 'bem ti Sunac! Ovakvu svadbu dugo nisam video! ;D Iako sam dobio par prepricavanja dozivljaja, + brdo fotografija ovde, tek je xrunnerx-ov video _objasnio_ ;D ;D Ma, nek' ste vi nama zivi i zdravi, iiiii ZIVELI MLADENCI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ARGHHHHHH!!!! Bem li vam sunce zareno..... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARI 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: N.BGD Prijavi odgovor kao problematičan E sada tu mora da se izvede zakljucak za organizaciju" DOBROG MOTO SKUPA" 1.dobro drustvo 2.dobra organizacija puta 3.besplatan gulas 4.besplatna rakija 5.besplatno pivo (bar jedno) 6.sator 7.2 :-* :-* plave+1 :-* crna pevaljka 8.dobra vruca jagnjetina 9.jaki stolovi i klupe 10.malo kise u dolasku cisto da rakija bolje legne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Eh, kad se samo setim mog NIKON - a :'( I ja sam imao jednog do skora. hehhehe ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan evo necega sto moze biti interensantno.... Uh,kad cujem ove zvuke Verovatno bih bio napolju.Zato i nisam krenuo jer je cepala kisa.A u satoru bih riknuo od svirke.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 3-4 sata moze da se izdrzi... naravno uz povremeno izlazenje na "svez vazduh" sva sreca da su chopersi pravili zurku nadomak jagnjila(nekih 4 km) pa smo zavrsili tamo... inace ne verujem da bi ni vece docekali pod satorom a da nepoluuuuudimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Skols i ja smo zbog toga i zapalili vec oko 16h Bio je smor na klik, cim su zasvirali prve tonove ;D Jedina losa stvar koja se desila je incident sa automobilom u Mladenovcu, ali boze moj, momak je naucio lekciju Moze detaljnije pojasnjenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan "Nasvirani " plavi Yugo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to taj, prvo je isekao Scubu i mene, jer smo bili poslednji u koloni. I pola sata se k**cio kroz kolonu, kao besan sto ON ne moze da prodje... jadno. Jel' ga neko prijavio/busio gume/razbio soferku/zagrebao kljucem/polio uljem/ofarbao autolakom? ps. plavi jugo se dzekirao posle Avale, ako ne gresim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.zato Hell angelsi nose na motorima dugacke,debele lance.Tezak lanac a dugacak...pa kad ga opaucis po krovu,kostace ga po dzepu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga shaban a zatim sledi upozorenje od strane redara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put svakom redaru po Desert Eagle & license to kill ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja pratio situaciju, upozoravali su ga vise puta. Zivo me zanima kako bi bezmozgas reagovao da je ne daj boze, zakacio nekog od nas...a kako se ponasao, samo sam to cekao...pu pu pu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je neko i slikao Inače sam lika opomenuo nekoliko puta da iskulira i ne pretiče u koloni (vidi se na slici gore kako pričam sa njim), a on kao pa požurite malo šta se vučete koji k.... ( a jugić samo što mu nije prokuvao od silnog jurcanja), a onda sam ga obišao i vozio ispred njega da ne bi više preticao kolonu Sledeci put svakom redaru po Desert Eagle & license to kill ;D ;D ;D Ovo bi trebali da uzmemo u obzir na sledećem sastanku redara ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...