mrle 8569 Napisano Maj 19, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem onih 6 baterija za Xenu. Ponude na pp ili ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema kod prodavaca?!?!? Baš sam nameravao da uzmem sebi jendu, ali iz dana u dan čujem za nekakav problem sa tom famoznom XENOM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema kod prodavaca?!?!? Baš sam nameravao da uzmem sebi jendu, ali iz dana u dan čujem za nekakav problem sa tom famoznom XENOM... To mora da si cuo od Shejtana... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem onih 6 baterija za Xenu. Ponude na pp ili ovde. Kakve baterije idu? Imam poznanika koji uvozi maltene sve moguce tipove baterija, pa mozda ima i nesto za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam hteo da uzmem jednu. I ja sam cuo za neke probleme (pali se alarm bez razloga itd). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ne pali se bez razloga, barem meni se nikada nije oglasila iz cista mira, samo je treba povremeno ocistiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan A koju batt trazis LR44 ili CR2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Postoji u Kondinoj ulici batery shop, pa vidi: Firma: Super Battery Shop Beograd Adresa: Kondina 24 Grad: Beograd Region: Srbija - Serbia Broj Telefona - Telefon: 011 323 5533 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao za sat ili drugacije? Zivo me zanima... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Baterija za XENU je LR44 i ima je bukvalno svugde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...