STOLAR 12 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kozne pantalone model kao levis 501 ,velicina 38 , imaju pertle niz nogavice. pantalone su obucene 2 puta . stigle su kao poklon iz amerike , imju racun , placene u americi 230 dolara. prodajem jer neodgovaraju uz moj motor GSXR . cena je 40 eura sve informacije na tel 063/514-066 . MILAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2091 Napisano Maj 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 878 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan E to mi je bas velikoooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku slikicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan SLIKE PUTEM MMS . AKTUELAN TEL 063/514-066 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ako je zenski broj onda me interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan broj je 38 isti kao i farke ............................ ima podeste niz nogavice . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan To je onda za krupnije muskarce. Daj poblize struk i duzinu, meni treba za zenu visine 170 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan [move]aktuelno[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 88 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Strpi se do sutra,dolazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno,stvarno su extra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ;)Sa srecom da ih nosis prijatelju moj ....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNI ZMIGAVCI 15 E PAR .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...