guja011 167 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rade, koja brojka (garazna) busa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rade, koja brojka (garazna) busa? Hmm... "redovan" mi je 945, ali kako pocese vrucine svaki dan mi "dodje" neki drugi, tako da to nije sigurno bas. :-\ Juce idem Kneza Milosa po onoj kisici, stizem autobus, kad odjednom autobus ode skroz desno da mi napravi mesta da prodjem. Naravno pretpostavljate ko je bio Stanem ja pored naseg Busmana i slatko se ispricasmo Da,da... nizbrdo pored "Londona" guzva, mic po mic... vidim u levom retrovizoru na 20m iza busa neku ST-eonu pojavu na dva tocka kako razgrce vozila po sredisnjoj liniji izmedju dve trake. Uplasih sa ja , pa reko` ajd` da se sklonim dok je vreme!! ;D ;D Naravno, dok je jos bio u visini zgloba, skapiram da je to nas Neske, te mi odma` bi lakse. BRAVO, Ti si zivi dokaz da su se stvari ipak pomerile na bolje, a sto se nas ostalih ucesnika u saobracaju, ja se trudim da dam doprinos tako sto UVEK propustim "prevoz" ili sacekam da se ukljuci. Pa oni voze gomilu sveta, svaki dan po 8 sati kroz haos od saobracaja, to treba postovati, to su PROFI (mislim na GSP), a pri tom u 90% korektni i prilicno efikasni u saobracaju. Toliko od mojih 26 god iskustva u saobacaju. Pozdrav!! :) Boki, tebi prvo da cestitam rodjendan, i pozelim sve najbolje sto se pozeleti moze !! Drgari, hvala svima na lepim recima, ali nije rec o meni. Vi svi isto tako vodite racuna o motoristima kada vozite nesto drugo. To je sasvim normalno. Hteo sam da Vam kazem da i drugim ucesnicima u saobracaju prija nase korektno ponasanje. Iks puta sam u busu cuo komentare upucene motoristima. Ljudi nas posmatraju, vide i komentarisu, i uglavnom su to realni komentari. Ja sam za moje putnike samo vozac i oni ne znaju ko sam ja, a cesto mi iz cista mira pohvale nekoga ko nosi kacigu, ili kompletnu opremu. Sama figura motoriste sa opremom odaje neku vrstu sigurnosi i postovanja, i govori ostalima da taj bajker zna sta radi. Pozitivni su utisci i kada bajker propusti pesaka, ne vozi usiljeno... ma znate vec. E sad, ja i kad se sklanjam, usporavam itd. da motor prodje, ne radim to samo zbog vas/nas, vec to radim, cak i naglaseno, da drugi vide. Desi se lancana reakcije kada ostali ucesnici prate situacije. Nekada me putnici pitaju: "Sto mu se bre sklanjas"? - i onda usledi lagano objasnjenje, bez primoravanja da shvate. Ostane samo tajac sa prostorom za razmisljanje. Ajd` stvarno da na sve moguce pozitivne nacine prikupljamo poene i nasu voznju ucinimo bezbednijom i laksom. Mnogo toga nam je u negaciji i bilo bi lepo da opisete neke Vase pozitivne utiske sa dzade. I da znate, ja jos nisam zavrsio !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na 9 je bio samo 973 , neke hiljadarke i 8stotke . biće dana za viđenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 22, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što sam ja primetio je da su se vozači GSP-a od 2000. promenili na bolje, ostali su još samo neki koji se oholo ponašaju, još uvek se drže principa jačeg tj. većeg... Više nemam strah od naglih skretanja sa stanice, prolazaka na crveno istih i svih ostalih nemilih situacija, primetno je poboljšanje, ne znam da li je to do promenjene obuke, pooštrenih kazni unutar GSP-a, boljih plata? ili nečeg drugog, u svakom slučaju više ih ne primećujem u saobraćaju kao nekada... Jedino što žene ćud ne menjaju za volanom... Kad im panduri samo ne bi gledali kroz prste toliko, promenile bi se i one... valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BusMan, vide li ti u prvoj turi neki gašeni motor tu na vrčku kod VMC stanice (cerak)? baš belo oprašen, na beloj liniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan al sam se zaračunao, to je bilo pre, recimo oko 15.30. zna li ko nešto o flambiranom dvotočkašu šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2261 Napisano Maj 23, 2009 Skuteras, 3736 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drug cudnog nadimka, Miciba, udario u autobus sa tomos automatikom. Izadje vozac iz autobusa da vidi da li je dobro, a Miciba mu kaze "Ma dobro sam ja, nego jesu li dobro svi u autobusu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Žene čudna bića pa to ti je Zadnji susret tj juče lagano se provlačim do pol pozicije na semaforu ( znam ga u dušu,miislim semafor kod merkatora) kad ona u delti neka sa spojlerima bila na polu dok bagi nije stao. Stane bagi ispred nje kad ono ljudi ŽUTO A ONA MI SVIRA ALI SVIRA DA KRENEM ;D oK krenem što sam sporije mogao ,ona u levu i zviz do sledećeg semafora kad tamo isto crveno. Opet ista priča samo što sam ovaj put joj došao do spuštenog prozora naspram njenog uveta i pustio mašinu da zapeva kroz race exhaust pa da vidim dali će od sada da nam svira. i tako čim me neko iscima lagano do njega tj do prozora i grmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan "Bethoven`s Akrapovic feat. Race Exaust symphony" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan BusMan, vide li ti u prvoj turi neki gašeni motor tu na vrčku kod VMC stanice (cerak)? baš belo oprašen, na beloj liniji. Videh samo trag otklizavanja, spaljene ostatke plastike i malo srafova. Mislio sam da ce neko otvoriti temu, al` izgleda da je "srecno" proslo. Jedan moj drug cudnog nadimka, Miciba, udario u autobus sa tomos automatikom. Izadje vozac iz autobusa da vidi da li je dobro, a Miciba mu kaze "Ma dobro sam ja, nego jesu li dobro svi u autobusu" Jel` to to sto Guja pita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2261 Napisano Maj 24, 2009 Skuteras, 3736 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to, to je ovde u Ivanjici bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uvek puštam buseve, čak im i napravim mesta i usporim saobraćaj iza sebe da se prestroje iz 1 u 3 traku, ustupam im prvenstvo svaki put kad daju migavac za neki manevar... Bahato je kada se vozač komada jedan, ne ophodi sa poštovanjem prema vozilu koji prevozi komada 100+ ljudi... Da me jednom prilikom vozač busa nije propustio kada je naslutio rizičnu situaciju po mene - gde se vozač automobila sprema da mi zatvori traku i iseče put, verovatno bi bio zalepljen za isti, jer sam ruku na srce, vozio nepropisnom brzinom za tadašnje uslove u saobraćaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...