Jump to content

Moto Zajednica

Bio sam zbunjen !

Recommended Posts

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Rade, koja brojka (garazna) busa?

Hmm... "redovan" mi je 945, ali kako pocese vrucine svaki dan mi "dodje" neki drugi, tako da to nije sigurno bas. :-\

Juce idem Kneza Milosa po onoj kisici, stizem autobus, kad odjednom autobus ode skroz desno da mi napravi mesta da prodjem. Naravno pretpostavljate ko je bio :D

Stanem ja pored naseg Busmana i slatko se ispricasmo :D

Da,da...  nizbrdo pored "Londona" guzva, mic po mic...  vidim u levom retrovizoru na 20m iza busa neku

ST-eonu :P  pojavu na dva tocka kako razgrce vozila po sredisnjoj liniji izmedju dve trake. Uplasih sa ja ::), pa reko`

ajd`  da se sklonim dok je vreme!!  ;D ;D  Naravno, dok je jos bio u visini zgloba, skapiram da je to nas Neske,

te mi odma`  bi lakse. ;)

BRAVO,

Ti si zivi dokaz da su se stvari ipak pomerile na bolje, a sto se nas ostalih ucesnika u saobracaju, ja se trudim da dam doprinos tako sto UVEK propustim "prevoz" ili sacekam da se ukljuci. Pa oni voze gomilu sveta, svaki dan po 8 sati kroz haos od saobracaja, to treba postovati, to su PROFI (mislim na GSP), a pri tom u 90% korektni i prilicno efikasni u saobracaju.

Toliko od mojih 26 god iskustva u saobacaju. Pozdrav!!

:) :) :)

Boki, tebi prvo da cestitam rodjendan, i pozelim sve najbolje sto se pozeleti moze !!  :)

Drgari, hvala svima na lepim recima, ali nije rec o meni. Vi svi isto tako vodite racuna o motoristima

kada vozite nesto drugo. To je sasvim normalno.

Hteo sam da Vam kazem da i drugim ucesnicima u saobracaju prija nase korektno ponasanje. Iks puta sam u busu

cuo komentare upucene motoristima. Ljudi nas posmatraju, vide i komentarisu, i uglavnom su to realni komentari.

Ja sam za moje putnike samo vozac i oni ne znaju ko sam ja, a cesto mi  iz cista mira pohvale nekoga ko nosi kacigu,

ili kompletnu opremu. Sama figura motoriste sa opremom odaje neku vrstu sigurnosi i postovanja, i govori ostalima

da taj bajker zna sta radi. Pozitivni su utisci i kada bajker propusti pesaka, ne vozi usiljeno...  ma znate vec.

E sad, ja i kad se sklanjam, usporavam itd. da motor prodje, ne radim to samo zbog vas/nas, vec to radim, cak i naglaseno,

da drugi vide. Desi se lancana reakcije kada ostali ucesnici prate situacije.  Nekada me putnici pitaju:

"Sto mu se bre sklanjas"? - i onda usledi lagano objasnjenje, bez primoravanja da shvate. Ostane samo tajac sa

prostorom za razmisljanje.

Ajd`  stvarno da na sve moguce pozitivne nacine prikupljamo poene i nasu voznju ucinimo bezbednijom i laksom.

Mnogo toga nam je u negaciji i bilo bi lepo da opisete neke Vase pozitivne utiske sa dzade.

I da znate, ja jos nisam zavrsio !!  ::) ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Ono što sam ja primetio je da su se vozači GSP-a od 2000. promenili na bolje, ostali su još samo neki koji se oholo ponašaju, još uvek se drže principa jačeg tj. većeg... Više nemam strah od naglih skretanja sa stanice, prolazaka na crveno istih i svih ostalih nemilih situacija, primetno je poboljšanje, ne znam da li je to do promenjene obuke, pooštrenih kazni unutar GSP-a, boljih plata? ili nečeg drugog, u svakom slučaju više ih ne primećujem u saobraćaju kao nekada...

Jedino što žene ćud ne menjaju za volanom...  >:(  Kad im panduri samo ne bi gledali kroz prste toliko, promenile bi se i one... valjda...  ::)

• Skuteras, 3736 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Jedan moj drug cudnog nadimka, Miciba, udario u autobus sa tomos automatikom. Izadje vozac iz autobusa da vidi da li je dobro, a Miciba mu kaze "Ma dobro sam ja, nego jesu li dobro svi u autobusu"

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Žene čudna bića pa to ti je ::)

Zadnji susret tj juče

lagano se provlačim do pol pozicije na semaforu ( znam ga u dušu,miislim semafor kod merkatora) kad ona u delti neka sa spojlerima bila na polu dok bagi nije stao.

Stane bagi ispred nje kad ono ljudi ŽUTO  A ONA MI SVIRA ALI SVIRA DA KRENEM ;D

oK krenem što sam sporije mogao ,ona u levu i zviz do sledećeg semafora kad tamo isto crveno.

Opet ista priča samo što sam ovaj put joj došao do spuštenog prozora naspram njenog uveta  i pustio mašinu da zapeva kroz race exhaust ;)

pa da vidim dali će od sada da nam  svira.

i tako čim me neko iscima lagano do njega tj do prozora i grmmmmm

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

BusMan, vide li ti u prvoj turi neki gašeni motor tu na vrčku kod VMC stanice (cerak)?

baš belo oprašen, na beloj liniji.

Videh samo trag otklizavanja, spaljene ostatke plastike i malo srafova. Mislio sam da ce neko otvoriti temu,

al`  izgleda da je "srecno" proslo.

Jedan moj drug cudnog nadimka, Miciba, udario u autobus sa tomos automatikom. Izadje vozac iz autobusa da vidi da li je dobro, a Miciba mu kaze "Ma dobro sam ja, nego jesu li dobro svi u autobusu"

Jel`  to to sto Guja pita?

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Uvek puštam buseve, čak im i napravim mesta i usporim saobraćaj iza sebe da se prestroje iz 1 u 3 traku,  ustupam im prvenstvo svaki put kad daju migavac za neki manevar...

Bahato je kada se vozač  komada jedan, ne ophodi sa poštovanjem prema vozilu koji prevozi komada  100+ ljudi...

Da me jednom prilikom vozač busa nije propustio kada je naslutio rizičnu situaciju po mene - gde se vozač automobila sprema da mi zatvori traku i iseče put, verovatno bi bio zalepljen za isti, jer sam ruku na srce, vozio nepropisnom brzinom za tadašnje uslove u saobraćaju...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja