spel 72 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Spel, puno hvala za fotografije, odavno nisam videla tako verno dočaranu atmosferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 24, 2009 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan bio! proveo se! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup sa ubedljivo najvise motora na nasim prostorima ,svaka cast Civijasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Super bilo, malopre sam se vratio, nego jedno pitanje, zasto nije bio street fight show-a ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 24, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Spel, hvala na ovako docaranoj atmosferi! Sapcani, cestitam na ovako dobrom skupu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2755 Napisano Maj 24, 2009 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija za 10-ku ! Super provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan nazalost nije bilo tehnickih mogucnosti da organizujemo street figth i potezanje ,prosle godine smo nekako uspeli ali ove nije bilo mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 82 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 82 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 82 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio za medalju (vreme,mesto,PASULJ ,organizacija...) jedino taj streetfight show sto nije bio al' jebiga,neka smo mi zivi i zdravi a skupova i motora bice.Pozdrav dobri ljudi i vidimo se na sledecem skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan samo reci hvale ............. pozdrav i za SINISU koi je obogatio ovu temu sa slikama ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene par slika sta je ono na slici br. 3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 24, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sve ok. Naravno ja sam tamo kampovao ceo vikend, ni kisan nam nije mogla nista. Svaka cast za onoliko sponzora, sladoleda odavno nisam video na nekom skupu (naravno da nam je Fijuk dao 3 cele kutije koje smo kasnije razdelili da nam ne bi izasla dusa na nos), sve za pohvalu. Ali opet imam malu zamerku. Jutros smo ustali i za ispracaj smo cak i kafu morali da platimo 50 dinara, a od dorucka ni traga... Sve u svemu bilo je dobro, sledece godine sam opet u Sapcu sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene par slika sta je ono na slici br. 3? tornado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan sve na mestu,bilo je ludo i nezaboravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 24, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene par slika sta je ono na slici br. 3? Benelli tornado tri cilindra mashina, mnogo zanimljiv uzivo. Neko rece da je poskup ,a mene zanima sta li mu je u repu onaj ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo da uputim reci hvale organizatorima skupa. ja sam se super proveo sve je bilo extra osim onog silnog pucanja, ali sta je tu je... i ako je neko kojim slucajem nasao plavog nikona, ima puno mojih slika nek posalje makar memorijsku karticu. izgubio sam ga jos u petak. nadam se da nije neko ukrao... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...