vwomoljica 0 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.marjanbeetle.co.sr Mozete pogledati nacrte za moj track Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, svidja mi se tvoja ideja, nadam se da ces je uspesno realizovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 12, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrossao :) PS ja ne znam da li je samo do mene ili do mog kompa, ali kad sam otvorio tvoj sajt, pojavio mi se jedan POP up, 2 language pack installera, jes necega 2, nisam imao zivaca da gledam, i jos neki instaler za neki program...sve mi je bilo nepoznato, pa mislim da bi mogao malo da rasteretis to.... mislim ko ce gleda bilo kakav sajt ako stalno nesto iskace. Ako je samo do mene i moje masine, sorry:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se svima izvinjavam ali toliko kosta kada je nesto besplatno. Ne morate nista da instalirate od toga. I ja se nadam da cu realizovati, nadam se da ce te i vi hteti da mi pomognete u realizaciji, posto ja oko motora nemam mnogo iskustva tako da ce mozda moja pitanja malo i delovati smesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 12, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sajt ti je veoma zanimljiv :? Nisam ga ni video, odmah sam ga ugasio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam taj i taj možda nešto radim i možda nešto vozim i možda neko zna s kim komunicira.... Možda nam ti dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da prepevam Dexterrov post, napisi recenicu-dve o sebi, a sajt moze da se reklamira i kasnije, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na pravom mestu si da dobijes dosta dobrih komentara, meni je sve to spansko selo ali ovde ima puno momaka koji se dosta razumu u problematiku koja tebe muci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek je pravi biker , sve mu je oprosteno Ako treba za sajt, instaliracemo i uzbekistanski i kazahstanski:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Izradi onaj deo sajta o sebi i svi zadovoljni. P.S. meni nista nije iskakalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 13, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 13, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ja se opet izvinjavam svima. Sajt nije reklama jer se tamo ne reklamira nista. A i ja iskreno nemam sta da reklamiram. I nisam bajker jer se ne osecam tako, svaka cast svakome, izjasnjavam se kao ljubitelj old time automobila i fan vw bube. Pa i da se predstavim kada ste me vec tako lepo zamolili. Zovem se Marjan paor iz sela omoljice na domak panceva salim se nisam paor ali sam iz omoljice. I to je to. Prvi post je izgledao onako kako je izgledao iz razloga sto sam ja mislio dok sam se registrovao da kucam samo podpis nisam znao da se taj deo automatski postuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Dobrossao :) PS ja ne znam da li je samo do mene ili do mog kompa' date=' ali kad sam otvorio tvoj sajt, pojavio mi se jedan POP up, 2 language pack installera, jes necega 2, nisam imao zivaca da gledam, i jos neki instaler za neki program...sve mi je bilo nepoznato, pa mislim da bi mogao malo da rasteretis to.... mislim ko ce gleda bilo kakav sajt ako stalno nesto iskace. Ako je samo do mene i moje masine, sorry:)[/quote'] Instaliraj Firefox :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 13, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma fora je u tome sto mizila ima instaliran popup bloker. Ali i site je krs mislim na hosting ali je besplatan sto je najbitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan lepo nema sta.Zdravo i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Dobrossao :) PS ja ne znam da li je samo do mene ili do mog kompa' date=' ali kad sam otvorio tvoj sajt, pojavio mi se jedan POP up, 2 language pack installera, jes necega 2, nisam imao zivaca da gledam, i jos neki instaler za neki program...sve mi je bilo nepoznato, pa mislim da bi mogao malo da rasteretis to.... mislim ko ce gleda bilo kakav sajt ako stalno nesto iskace. Ako je samo do mene i moje masine, sorry:)[/quote'] Instaliraj Firefox :D ....ma ok, ali nije cilj da sprecavam pop upove da mi iskaccu , nego je cilj da ih nema. Inace imam i operu , i netscape, i mozilu i expl. Nije bitno.... Sorry za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 14, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 16, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima medju vama neko da vozi trajk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 16, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima medju vama neko da vozi trajk? Ima al su retki i retko su tu... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dossa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Tako se radi, s neba pa u rebra, dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...