boki94 2 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam danas do leo parda kad videh tamo baotian 28 koji je isti kao aprilia sr. pa dokle vise ce kinezi da kopiraju ostale proizvodjace. ima cak i digitalnu tablu. a i nalepnice su im iste. tj. ima isto LAVA kao aprilia. ne verujem. uostalom pogledajte sami kako uzgleda http://www.leo-pard.rs/images/motocikli/motocikli_baotian28_small.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta sto su ga kopirali , svako ko se iole razume zna sta nudi aprilijin agregat a sta moze da se izvuce iz kineske mashinice . Pa biras ....sto po ceni sto po performansama ,,, uostalom da li se tako nekom moze podvaliti? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dosta kineskih motora su uradjeni kao kopije brace Japanaca, mada ne bas toliko vjerne. Al ovi odlucili otici korak dalje pa kopirali Italijane. Sad se kolega koji vozi italijanski skuter buni, jer ce neko po ceni od 1000eura moci voziti motor kao u njega koji je on dobro platio. Naravno nisu to isti motori, al djevojke to ne razlikuju ;D I da, ne treba podcjenjivati ni snagu kineskog agregata, cini mi se da je Kymco bio najbrzi skuter u Srbiji, negdje sam to procitao, ne znam tacno. A za Baotiana se ne treba previse sikirati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji agregat ima ovaj Baotian ali sam na sajmu u Beogradu video jednog Baotijana sa vodenim hladjenjem i sa 3.58 kw. Moguce da je taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan pise 3,3 kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dve varijante. Jedna sa vazdusnim hladjenjem i 3.3 kw i druga sa vodenim i snagom preko 3.5 kw. Kod nekih proizvodjaca 3.53 kod nekih 3.58 kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...