jimmy 327 Napisano Maj 15, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ne "osveta", malo je gruba rec...sa takvim ponasanjem me cudi da mu nije podelio par "vaspitnih" odmah,posle kad prenoci covek se malo i presabere i ohladi,a takvim balavcima treba malo neke stvari utuviti u glavu,jer ce sledeci put nekoga tako ubiti...jer opet nece obracati paznju kao prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Konsultuj ti, bato advokata i vidi sta on ima da kaze u vezi sa celim slucajem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 16, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Iz čiste kulture bi mu napakovao prijavu za bežanje sa lica mesta, uz izgovor da te je zvao kući da se dogovorite, a ondak dobijo žestok napad amnezije i emotivnog šoka za parama...Pa ako ga 20.000din boli manje od 50-100E, neka bude tako (mora da je zbog kursa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 16, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pobijes govna i gotova stvar! Sa likovima takvog ponasanja samo motka pomaze,ni prijava,ni policija,nista,samo motka i udri dok moze da stoji i naplati mu sve sto si ti propatio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6368 Napisano Maj 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bokiliću, kako je jutros? Ima li nešto da ne boli? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan au i ja se iznervirah u sekundi... vec sam pomislio da je tema neki nonsens tipa vozim se ja motorom, parkiram i kranem ka kuci, sapletem i padnem ... kad ono njesra... nije (toliki) problem kad te neko iscima, ali kad je bezobrazan to je vec veliki problem... kad ga vec nisi navatao na licu mesta... nek ide maler... teraj ga u p.m. lepo saniraj boldorku & sebe, ugradi u motor kompresorsku sirenu i nedji mesta za "carobni stapic" (u narodu poznatiji kao ubedjivac/prevodioc) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, sad ću da širim govor mržnje. Pusti par meseci pa lepo otidi u banju a neko tebi drag neka im se naj.. majke majčine uzduž i popreko. Takva stoka razume samo batine. Ti si bio u banji, nemaš pojma šta je bilo a oni nek misle šta se desilo dok zarastaju. Sad će da me banuju al ko ga hebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne slusaj Scubu... idi na more ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz čiste kulture bi mu napakovao prijavu za bežanje sa lica mesta, uz izgovor da te je zvao kući da se dogovorite, a ondak dobijo žestok napad amnezije i emotivnog šoka za parama...Pa ako ga 20.000din boli manje od 50-100E, neka bude tako (mora da je zbog kursa) Ovako je najbolje i najsigurnije od razbijanja nema leba, sem ako ne drzite kafice jedan do drugog ovaj deo je mala sala naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma digo sam ruke,,racunam da na nebu gore ima racundzija,,,sve se placa sve se vraca..kolo srece se okrece....neka ga,nek ide covek svojim putem,probao sam da budem fer,i eto,,sad mi je kasno i da ga prijavljujem i bilo sta drugo,,od batina vajdi nema,barem nemam ja,nije frka izbio mi 100tinak eurica i malo vise iz dzepa.jos 5 do 6 dana necu raditi,a mozda cu nositi i fiksator za ruku ,nebitno,,,,pamti pa vrati....ima gore neko ko to sve vidi,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da si dobro... za batine nikad nije kasno... vidim da si resio da zaboravis,mada ako se ipak predomislis: u pisanoj formi se obratis MUP-u (Odeljenje saobracajne policije-Nacelniku) (2 primerka jedan ostaje tebi overen), sa zahtevom da se u sto kracem roku pokrene postupak ...navedes svedoke, objasnis dogadjaj... kladim se da ce MUP pokrenuti postupak,pa lepo kod sudije za prekrsaje, pa ako svedoci budu rekli zaista sve sto treba da kazu...ceka ga penalizacija(citaj penetracija ;D)...pa sa resenjem prekrsajca (pravosnaznim),lepo u parnicu pa ce da vidis kako pare ima da stignu...u medjuvremenu javi se kod nekog lekara koji voli da bude "opsiran"... ne kosta mnogo,ali se nece oni tek tako kaciti sa pravnom drzavom (citaj nasim bokilicem) p.s.cisto for the record i ja cesto planem ocu odma nesto da izravnam, a onda me godine (dobro i americki filmovi ;D) podsete da je osveta najbolja kad se servira `ladna. pozdravljam te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan e pa bokilic brz oporavak i da ti se NIKADA NIKADA vise ne desi ni slicno! P.S. posto neko vreme neces voziti, imas vremena da popravljas taj motor a onu teneru sto se hvalis sa njom od prosle nedelje, das meni umesto onog limenog cetvorotockasa , i jos ti doplatim pa taman za delove koji ti trebaju djubrence ;D ali znas onu: dok jednom ne s............, drugom ne moze da s..........! ma digo sam ruke,,racunam da na nebu gore ima racundzija,,,sve se placa sve se vraca..kolo srece se okrece....neka ga,nek ide covek svojim putem,probao sam da budem fer,i eto,,sad mi je kasno i da ga prijavljujem i bilo sta drugo,,od batina vajdi nema,barem nemam ja,nije frka izbio mi 100tinak eurica i malo vise iz dzepa.jos 5 do 6 dana necu raditi,a mozda cu nositi i fiksator za ruku ,nebitno,,,,pamti pa vrati....ima gore neko ko to sve vidi,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 17, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu stvarno je licne prirode kad je BOLDORKA u pitanju ... tooo se ne prasta .. Dolazimo Peki, Vuja, Scapolo i ja sledeci vikend .. ma bre ima sutra da dodjemo za Svilajnac... nece to proci tek tako! ;D Salu na stranu, vazno je da si dobro, tj. da si prosao sa minimalnom stetom i laksim povredama ... kacigu stavi na policu kao znak upozorenja i podsecanja kakvih indijanaca ima na drumu, a sebe pocasti novom (posto rece da je ova pukla) i to je to .. vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace prijavio sam u mup dogadjaj itd,,uzete su izjave od svedoka,pa sta bude bice :) . usput ako ima neki pravnik da se bavio ovom problematikom nek se javne ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan inace prijavio sam u mup dogadjaj itd,,uzete su izjave od svedoka,pa sta bude bice :) . usput ako ima neki pravnik da se bavio ovom problematikom nek se javne ;) Bravo....Lepo bi bilo da pravda izadje na videlo...Pokupi od doktora sto vise dokumentacije o povredama itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i nijedan advokat,,pravnik,saobrcajac,,sudija :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ajd na pp pitaj, mozda mogu da pomognem ... e jesi stipsa,jel skupi advokati u taj svilajnac ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 21, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan aj da ne otvaram novu temu, pozdravih se i ja s asfaltom pre neki dan. nista strasno, samo oguljene plastike i slomljen trougao. Lakat odran al to se samo regenerise, ovo drugo moram da platim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan inace prijavio sam u mup dogadjaj itd,,uzete su izjave od svedoka,pa sta bude bice :) . usput ako ima neki pravnik da se bavio ovom problematikom nek se javne ;) Pazljivo sam procitao sve sto si napisai i vidim da je problem zato sto si napustio lice mesta posle udesa i da navodno policaci zbog toga nisu hteli da pokrecu postupak.To je klasicno otkacivanje jer ih mrze da rade.A po kojoj logici si ti trebao povredjen da ostanes na licu mesta i cekas policiju.Mislim da imas sve sanse da dobijes mladog kretena pogotovu sto imas svedoke i pogotovu sto je bezobrazan.Nemoj da odustanes ali moras da se konsultujes sa advokatom i bez obzira na troskove koje ces imati u pocetku sve ce mali kreten morati da plati i sudske troskove i tebi odstetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...