TeroristaMkGromovi 1 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Terorista TERMINATORE ;D ajde okaci onaj snimak gde se vidi kako led plese u travi... i ja sa njim E gori si od one male sto mesa obicnog Terminatora i nas Teroriste! A ti bi mogo da okacis slike koje Sinisa slikao! Cak mi se cini da je i tvoja seka nesto slikala tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ja da kacim slike koje su drugi slikali ??? Aaaaajde pliiiz daj onaj snimak sa pocetka padavina... PS. znam ja ko su teroristi... pa jesmo radili neke "stvari" together... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ja da kacim slike koje su drugi slikali ??? Aaaaajde pliiiz daj onaj snimak sa pocetka padavina... PS. znam ja ko su teroristi... pa jesmo radili neke "stvari" together... Ajde videcu nekako da okacim na net. Mada preko youtube sa probao nem mogu da se snadjem nikako. Imam okaceno na Rapidu ako oces dacu ti linkove za te video klipove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...