dejang 1 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo sigurno Versys (sem ukoliko u medjuvremenu ne uleti nesto lepo polovno)... videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris mx1 0 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih Suzuki gsxr750 '02 ili mozda neki SRAD, ili zx6r 2000 pa nagore. Ali sigurno R masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 12, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm...1000ccm- skupa registracija' date=' mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve)[/quote'] Moj razlog su sekunde na stoperici. Mada planiram da imam dva motora. Jedan za svaki dan, put itd. i jedan R za svoju namjenu. Ali posto sam neko vrijeme ogranicen na samo jedan, onda je to lovac na sekunde I isto razmisljam kao i Andrej u pogledu skutera. Imam ovaj suter koji mi stoji u HN-u da se tamo djiram po gradu ljeti, ali mi je sad palo na pamet da je greota da truli tamo pa ga od septembra dovozim vamo, mozda cak i na pocetku sezone vidjecemo jos... E sada, da li cu ga prodati pa uzeti drugi ili uzeti jedan i za odje, nije ni bitno, poenta je jasna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan ...Mozda TDM' date='...[/quote'] Jel to TDMa stavljas ispred V-stroma? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm...1000ccm- skupa registracija' date=' mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve)[/quote'] Nemam pojma, jednostavno je tako. Valjda zato sto 1000ccm bolje poteze na nizim obrtajima, ne moras stalno da je vrtis da bi isla, mnogo lakse ide na zadnji, na manjim obrtajima postize maximalnu snagu stoga i duze traje a nije istina da mora vise da trosi 1000ccm od 600ccm.Sve zavisi od voznje ali opet nije to neka osetna razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel to TDMa stavljas ispred V-stroma? Nikako, kao sto ne stavljam ni A6 ispred Passata pa cu verovatno da ga promenim Sustina je u tome sto ja ne gledam na motore, kola,audio ili video opremu, telefone... kao na nesto sto je zivotno pitanje. Malo vozis ovo, dobro, onda vozis ono drugo, dobro... nekad ubodes nesto bolje nekad nesto losije, nekada prodjes finansijski u plusu a nekad puknes pare... mene licno zabavlja probanje novih stvari i promena. Mislim da bih se strasno smorio kada bih bio "osudjen" da recimo 5 godina vozim isto, makar to bio i neki sjajan motor / automobil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm...1000ccm- skupa registracija' date=' mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve)[/quote'] Nemam pojma, jednostavno je tako. Valjda zato sto 1000ccm bolje poteze na nizim obrtajima, ne moras stalno da je vrtis da bi isla, mnogo lakse ide na zadnji, na manjim obrtajima postize maximalnu snagu stoga i duze traje a nije istina da mora vise da trosi 1000ccm od 600ccm.Sve zavisi od voznje ali opet nije to neka osetna razlika. Ako hoces da ti motor bolje povlaci u nizim obrtajima uzmes jedan, dva u V , dva redna ili 4 u V cilindra i bices zadovoljan! Na zadnji ide lako skoro svaki motor ako znas sa njim! Ako si majstor vozices i automatika na zadnjaka i to dobro (to pitaj Zorana Polica, ako znas ko je...). I motore koje sam ti naveo, V i tako dalje postizu maximalnu snaku na manjem broju obrtaja. A mislio sam da 1000ccm vise trosi od 600ccm u istim rezimima voznje... Brko nemoj da mislis da ja nesto popujem, samo govorim svoje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm...1000ccm- skupa registracija' date=' mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve)[/quote'] Moj razlog su sekunde na stoperici. Mada planiram da imam dva motora. Jedan za svaki dan, put itd. i jedan R za svoju namjenu. Ali posto sam neko vrijeme ogranicen na samo jedan, onda je to lovac na sekunde I isto razmisljam kao i Andrej u pogledu skutera. Imam ovaj suter koji mi stoji u HN-u da se tamo djiram po gradu ljeti, ali mi je sad palo na pamet da je greota da truli tamo pa ga od septembra dovozim vamo, mozda cak i na pocetku sezone vidjecemo jos... E sada, da li cu ga prodati pa uzeti drugi ili uzeti jedan i za odje, nije ni bitno, poenta je jasna... To je uredu da je tvoj razlog sekunde na stoperici, samo ako cemo realno gde ces ti u nasij drzavi da stopujes vreme, da se trkas... To mozes da uradis jednom, dvaput godisnje i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 12, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad bi najprije uzeo GSX750R JER IMAM DOSTA OPREME ZA FAJTERA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Na proljeæe stiže BMW R1200 GS. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 12, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan.... Pada Customizacija Dominatora zimus... Didjite KTM-ovi na proleæe :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 12, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To je uredu da je tvoj razlog sekunde na stoperici' date=' samo ako cemo realno gde ces ti u nasij drzavi da stopujes vreme, da se trkas... To mozes da uradis jednom, dvaput godisnje i to je to...[/quote']Apsolutno ima logike to sto govoris. Ali, u mom slucaju nije da je to bas dva puta godisnje. Ja sam motor kupio iskljucivo iz gore navedenih razloga, da ti ne objasnjavam sada, nije to sada ni bitno. Zato sam i govorio da mi trebaju dva motora. Vjeruj da se i ovih 600 ccm na putu i ulici nema gdje iskoristiti ni priblizno, ali u ovom slucaju imaju svoju namjenu. A hiljadarka ce taj zadatak jos bolje obavljati... Nego, pogledaj sanduce, imas PM :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm...1000ccm- skupa registracija' date=' mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve)[/quote'] Nemam pojma, jednostavno je tako. Valjda zato sto 1000ccm bolje poteze na nizim obrtajima, ne moras stalno da je vrtis da bi isla, mnogo lakse ide na zadnji, na manjim obrtajima postize maximalnu snagu stoga i duze traje a nije istina da mora vise da trosi 1000ccm od 600ccm.Sve zavisi od voznje ali opet nije to neka osetna razlika. Ako hoces da ti motor bolje povlaci u nizim obrtajima uzmes jedan, dva u V , dva redna ili 4 u V cilindra i bices zadovoljan! Na zadnji ide lako skoro svaki motor ako znas sa njim! Ako si majstor vozices i automatika na zadnjaka i to dobro (to pitaj Zorana Polica, ako znas ko je...). I motore koje sam ti naveo, V i tako dalje postizu maximalnu snaku na manjem broju obrtaja. A mislio sam da 1000ccm vise trosi od 600ccm u istim rezimima voznje... Brko nemoj da mislis da ja nesto popujem, samo govorim svoje misljenje Daleko bilo od toga, svi smo ovde prijatelji i treba da se savetujemo i iznosimo svoja misljenja da bi nam lakse bilo. Ali ponovo, nema nista dok ne zarezi zvuk redna cetiri cilindra. Nisam naveo jedan vazan detalj koji se zove krajnja brzina da ne bi isaplo da se duvam po forumu jer nemam mnogo godina (ipak, predjena kilometraza mnogo govori, bila je tema o tome a ne zelim da ljudi pomisle, gle ovog Brku, opet se hvali sto je sa 16-17 godina vozio 300km/h :shock:) ali mene licno vise privlaci brza i sportska voznja nego dizanje na prednji i zadnji (nemoj pogresno da me shvatis). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skuter: Yamaha Aerox ili MBK Stunt Motor: XTX 660 ili r6-ca nova ili MT-01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Skuter sam prodao prekjuce, a kawu cu tek da vozam i vozam. Kasnije mozda nekki enduro, ali zajedno sa kawom (bolje 2 nego 1). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 13, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm honda 600 f ili bandit 600.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 13, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da se "penzionišem" uz hondu cbx 1000 a ne bih se ljutio ni da mi uleti kombinacija (cenim da je ipak malo realnija :wink: ) za kawu zrx1200r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam našao moj sledeæi motor, video sam ga kod jednog prijatelja u Barajevu. Malo je prešao, crvene je boje, ima dobre gume. U fabrièkom je stanju i star je koliko i ja. PLaniram da ga dovedem do savršenstva, i da ga koristim za vožnju po gradu i uže. Tomos T15. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih jedan FZR 600 R iz, recimo, 1995 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja ne znam jesam se pohvalio il ne stize mi honda varadero 1000 ))))))))))))))))))))))))) wiiiihiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 15, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam navikao na sitne motore, rado bih posedovao Africu, bez obzira sto bih promenio tabor. Doduse, ST bih ostavio devojci, jer ona ocigledno zna bolje manevre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 15, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja najverovatnije nasledjujem Fazera,ali ako uspem da smuvam da mi skinu ogranicenje!!!inace zelja mi je K6 600ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Trebaš uzeti oba Lazare, ne opredjeljuj se u tako teškim odlukama. Meni treba jedna 12-ka poooooood hitno! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 16, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Na proljeæe stiže BMW R1200 GS. :twisted: Video sam onu fantaziju na Motori.Hr forumu(Himalaji!!!) Pristao bih da odem tamo a da celi put vozim Bajaj 180 ili koji vec... Sto se mene tice necu menjati motor bar jos jednu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan onaj crni je isti ko moj mislim na bajaj-a.... 150 cc-a http://www.advrider.com/forums/showthread.php?s=d8d2cd5ab21a741fdef8f882b7398000&t=180595&page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...