tour the world... 3 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eee super,koliko suutra skidam plastike,u kucu da se zagreju,i krecem sa odlepljivanjem,poliranje i ostalim radnjama Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ajd javi jel i tebi uspelo i moj je matiro i nalepnice pocele da se odvajaju, nove nalepnice kad sam zvao ranije rekose oko 30 evrica, a imam slican sprej kojim prskam instrument tablu u kolima i tamo daje efekat... cak i mirise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Decembar 22, 2012 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj juce palio,cisto malo da prokruzi antifriz,ulje,probao ga,sve ok... I imao nameru da skidam nalepnice,ali sam odusta,jer ce stajati 3 meseca najmanje,i mozda ce poceti da bledi,tako da sam to ostavio do proleca.. A kad skinem nalpnice,ostvaicu ih,i odneti nekom sto to radi,da mi uradi po tim merama druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e da ja nikad ne vadim akumulator iz motora, jedino ga malo dignem na klocnu da ne pritiska gume i u proseku ga na desetak dana kresnem da malo proradi 15 minuta a inace sam ga vozio i po snegu bez problema, lagan motor pa mozes i kroz njive i sneg, kad upadnes u sneg lako ga izguras znaci ko voli nek izvoli po snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Postavite slike svojih ljubimaca,,mozda je svaki isti,al je poseban na svoj nacin! Sigurno da je neko nesto ukrasavao po svom ukusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Decembar 23, 2012 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga palio pre dva dana,cisto da prokruzi malo sva tecnost sto ima,probao ga,i ok je.. E sad,akumulator je izvadjen i u toploj sobi boravi,lanac i svi pokretni delovi na njemu su podmazani,porekriven cebetom i prekrivacem,ususkan je dobro,u garazi.. s' obziorm da mu je antifriz na -20C ,nema prob... i do proleca ili prvog sunca sa temperaturom preko 15,20C ce u lagan start Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e ja cu sutra ili prekosutra u njive, malo da se dopuni akumulator pa kacim fotke najavili su da ce biti plus 15 stepeni temperatura a i okacicu fotke kako sam ucvrstio hladnjake, nosac kofera... mozda nekom i pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Decembar 24, 2012 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan O dobro ce mi doci oko nosaca kofera,jer sam narucio za mog Apolla,cekam da stigne.. pa sledi kacenje A ocekujemo slicice,samo polako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e ja zaboravio da okacim slicice nosaca, al evo juce se vozo i setio se za kofer kod apola ako hoces da imas mesta za dvojicu moras ga malo pomeriti nazad, otprilike kao ovo kod mene na slici, tu mogu da sednu dvojic od preko 100kg , ne bas udobono al prolazi e ja sam to uradio tako sto sam digo blatobran dovario i ojaco one dve cevi, napravio nosac od ploce kao na slici i savio na kraju i izbucio rupe na njoj koje su se super pokazale za kacenje dodatnog tereta deluje jako jednostavno ali i funkcionalno, zahvaljujuci ploci sam pomerio kofer u nazad i dobio vise mesta za sedenje, a ne deluje nabudzeno, cak svi gledaju kako to stoji izmedju ploce sam stavio gumene distantere, obicna gumica od slavine, tako da ploca ima smanjene vibracije od repa, stavljo i do 20 kg tereta u kofer i izdrzava, normalno ne moram napominjati da sam srafove lepio sa lepkom inace prvo sam stavio plocu direktno na cevi od motora i puklo kroz dva meseca pa sam morao da ih pojacam od tad mi drzi vec drugu godinu i voziiii miskoooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e da za one koji nisu to uradili obavezno da navare na kraju auspuha onu cevcicu kao na slici ako ne zele da kupuju novi zmigavac jer ce im se istopiti pre ili posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo i dobro odradjeno Zakis I ja sam mog apolla vise puta palio,i svaki put se iznenadim,kad upali na jedan dodir.. A upravo se spremam da kupim kofer,ulje,filter,i da,karbon folija je spremna,i cekam lepo vreme,da se resim njegovih nalepnica,koje su uzasne. Ee sad,koliko litara da kupim kofer,imate li mozda neku preporuku,da neko prodaje,ili? I gde se ojacavaju te dve cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irhan 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji su zainteresovani za ozubljenje na rotorima i druge zupcanike... SZR "VAL" Cacak +381641259099 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan konacno sam usliko i evo fotke kako trajno da resite problem pucanja onog limica sto drzi hladnjak a dogadja se zbog vibracija jednostavno uzmete sraf, ne secam se duzine premerite metrom oko 4 - 5 cm je duzine ima u svakoj gvozdjari ali onaj sa tubavom glavom da vam se poravna sa platikom spolja da se manje vidi, na njega navucete gumu od creva za gorivo, koja vam sluzi kao odbojnik i amortizer od udara i vibracija, na kraju gume stavljate sraf (ne vidi se na fotografiji pa sam ga docrto na racunaru) funkicja te navrtke je da kad usrafite sraf u hladnjak, ne preterivati da ga ne probusite, onda sa tom navrtkom kontrazategnete da se ne odvija sraf i drzi distancu, a stavljate onu platnu protiv odvijanja ispod navrtke, to se podrazumeva nadam se da sam vam uspesno objasnio valda ako nekom nesto nije jasno nek pita a evo i fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Zakis lepo is nabudzio kofer, svaka cast. APOLLO RX i meni su otpale fabrice nalepnice i sam sam izlepio folije za auto, nije bas majstorski ali moze da prodje (zakacicu cu slike kasnije na drugom su mi kompu) a sto se tice kofera ide po principu koliko para toliko i muzike ja imam sa PA buvaljaka i sljaka solidno, e sada sto skupolji to bolji. pozzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam malo bolje vreme,jaceg sunca,da ga operem i krenem sa prelepljivanjem A kofer,nasao sam,samo treba da ga uzmem i zakacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e meni nalepnice jos fabricke al ono mogle bi nove.. u novom sadu sam naletio na orginal njegove nove nalepnice i bile 30e pa sam monumentalno odusto od te ideje... koliko izadje to sa folijom i kako se to radi, jel komplikovano inace ja to vozo cele zime i da kucnem u drvo dobro se pokazo cak i u snegu nisam nosio aparat zbog hladnoce, doduse i ja sam se smrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjBikers 0 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih zamolio vlasnike Apola ,koji su farbali ili preradjivali nalepnice na svom Apolu da postave slike svog Apola...Posto se ja razmisljam da ga ili farbam ili da mu radim druge nalepnice,pa da mi daju malu ideju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan (zakacicu cu slike kasnije na drugom su mi kompu) Na drugom kompu? Znaci ima se moze se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko princip stelovnja amortizera na apollu? Skoro sam dobio nov za garanciju,pa ne znam kako bas da ga nastelujem,ima li neko iskustva sa tim,sta i koliko okrenuti,za jednu,ili dve osobe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 2, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Visinu stelujes podesavanjem opruge, a dole na malom prstenu kad okreces cujes kliktanje tu stelujes reagovanje amortizera brzo/sporo. Zavisi koliko kila imas ali ako ga nevozis offroad mozes skroz da ga spustis zbog lanca da nepojede onu zastitnu gumu na viljusci. I vidi koliko je naduvan vrednosti su od 0.5-1.5 bara. Evo pojasnjenja na engleskom video i Tekst . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je ovo motoric, steta sto je ovako kilav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,oko 90kg imam,plasim se jer je nov,da ne procuri brzo,pa zato sam hteo da ga nastelujem kako je to najbolje Visinu stelujes podesavanjem opruge, a dole na malom prstenu kad okreces cujes kliktanje tu stelujes reagovanje amortizera brzo/sporo. Zavisi koliko kila imas ali ako ga nevozis offroad mozes skroz da ga spustis zbog lanca da nepojede onu zastitnu gumu na viljusci. I vidi koliko je naduvan vrednosti su od 0.5-1.5 bara. Evo pojasnjenja na engleskom video i Tekst . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 2, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg vidis da i ruzicasti procure, ali (ne)treba se time opterecivati gas lepo da se navozas ono sto ode zameni, u principu u celoj prici sa apollom trebalo bi naci zamenske delove sa nekog drugog motora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da,nego,tako je malo dok je novo,posle i ne primecuje Inace,samo gas i bez okretanja Koju godinu,pa nesto jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas malo poazabavio svojim apollom. Lepo vreme,pripremljenog materijala dosta,sta drugo nego poceti. SVe to je izgledalo ovako: Od matirijala je pripremljeno: 1.Kofer od 33L,nov sa nosacem. 2.Ulje Motul 5100 4T 10w40 3.Filter ulja Nemacke proizvodnje,kazu,dobar je 4.Karbon folija,spremna za prelepljivanje celog motora. 5.Malo gvozdja i GoOoooo.. Prvo pripremljen nosac ,izvareni drzaci,osmirglan i mat crnom bojom fino ofarban. Sve fino i lepo napakovano,zategnuto i ofarbano. Poceo da lepim karbon foliju,i strasno lepo izgleda,odmah po sledecem lepo danu,bice ceo prelepljen. Ulje,filter,uredno i cisto zamenjeni. Posle svega,sledi proba,sve na mestu,kao i po planu.... A evo i slicica zavresnog apolla za danas,tok radnje nisam uslikao,ruke u ulju i slicno.. Ako nekog zanimaju detalji,pitajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...