Tintossa 0 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala misko32 i ja cu uzeti to ulje...samo koliko staje ulja u apollo, da kupim 1l ili vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 15, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ti je jedna litra... Nivo ulja je na sredini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan johann , hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo rasklapao apola, ispustio antifriz,sad koliko se secam da sam procitao da moze da se naspe i destilovane vode da se ispere stari kineski antifriz koji je bio u hladnjaku... i da se naspe novi antifriz interesuje me je li potrebno paliti motor i zagrevati prilikom ispustanja antifriza ili je dovoljno samo odviti safove na hladnjaku i istociti. Evo i slika mog problema sa zupcanikom bendiksa ili kako se vec zove na kome su polomljena 2 zuba a novi nemaju u novom sadu i ne znam gde da ga nabavim na slici ne izgleda kao da su punu polomljeni zupcanici ali su totalno neupotrebljivi i prilikom verglanja se cuje krckanje i preskakanje i ne moze da upali To na slici je drugi po redu polomljeni zupcanik,koji sam kupio nov u sprintu u N.S.-u a prethodni koji je bio na motoru je imao 4 polomljena zuba Kada mi se slomio ovaj drugi po redu zupcanik,otkrio sam da je nesto drugo lomilo taj zupcanik a to izgleda ovako: Sve to slikano malo iz daljine izgleda ovako i interesuje me kako se zove taj deo iz kog izlazi taj izlizani zupcanik,je li to alnaser ? ocigledno da moram da zamenim i taj zupcanik ili ceo deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo rasklapao apola, ispustio antifriz,sad koliko se secam da sam procitao da moze da se naspe i destilovane vode da se ispere stari kineski antifriz koji je bio u hladnjaku... i da se naspe novi antifriz interesuje me je li potrebno paliti motor i zagrevati prilikom ispustanja antifriza ili je dovoljno samo odviti safove na hladnjaku i istociti. Evo i slika mog problema sa zupcanikom bendiksa ili kako se vec zove na kome su polomljena 2 zuba a novi nemaju u novom sadu i ne znam gde da ga nabavim na slici ne izgleda kao da su punu polomljeni zupcanici ali su totalno neupotrebljivi i prilikom verglanja se cuje krckanje i preskakanje i ne moze da upali To na slici je drugi po redu polomljeni zupcanik,koji sam kupio nov u sprintu u N.S.-u a prethodni koji je bio na motoru je imao 4 polomljena zuba Kada mi se slomio ovaj drugi po redu zupcanik,otkrio sam da je nesto drugo lomilo taj zupcanik a to izgleda ovako: Sve to slikano malo iz daljine izgleda ovako i interesuje me kako se zove taj deo iz kog izlazi taj izlizani zupcanik,je li to alnaser ? ocigledno da moram da zamenim i taj zupcanik ili ceo deo Zdravo, Koliko sa slike vidim, tebi se polomio zupcanik / ozubljenje na osovini rotora elektromotora alnasera. Moje mislenje je da tu mora da se zameni ceo alnaser + zupcanik koji si vec opisao. Tu je negde u toj uzoj cevi i sklop koji izbacuje taj mali zupcanicic napolje da se uzubi sa vecim - kada se zavrti alnaser. Slican je princip i kod 49cm skutera, pa ce mozda??? nesto i odatle pasovati??? Takodje ne bi valjalo to zameniti ugradnjom novih delova, vec sve to lepo otvoriti (menjacku kutiju) i pregledati i videti sta je izazvalo taj lom, jer u protivnom, kvar moze da se ponovi, kao sto se vec i ponavljao. Takodje pregledati i sklop kurble za verglanje, jer je i ona u tom lancu. Inace, koliko se secam, u sistem hladjenja staje nesto manje od 2L rashladne tecnosti. Popusti prvo sraf na pumpi za vodu, on je najnizi i malo je drugacije konstrukcije. Izacice deo starog zelenog smrdljivog antifirza. Onda dolivas destilovanu vodu, pa vozis. Pa opet ispustas i tako nekoliko puta dok ne pocne na kraju da izlazi poptuno cista voda. Na kraju, dodajes smesu koncentrovanog antifirza i destilovane vode ili vec razredjen antifriz (G12 za Alu sisteme). Naravno, opet vozis, pa dolivas antifirz, sve dok hladan motor ne napuni plasticnu bocicu do1/2 ili vruc, skoro punu. Pri ovome ima dosta posla i petljancije. Sve to mora ds se lepo ispregleda, da se prekontrolise prelivno crevo, ispere i posuda, rasklopi pumpa i opere zupcanik, cep itd. itd.... igranka za jedan dan posla. Ovo ce ti pomoci: kako se motor greje tako preliva rashladnu tecnost iz hladnjaka u plasticni ekspanzioni sud. Kako se motor hladi, tako vraca nazad tecnost iz posude u sistem za hladjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Ima li kupca za mog Apolla? Presao bih na nesto vece, teze i jace... (detalje videti u oglasima) Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan johann , hvala puno Original Kineska dokumentacija kaze 1.1L, mada je u praksi dovoljno 1L. Opet zavisi da li menjas papirnati filter za ulje. On je oko 300-400 din, ima ga, ali ne nalazi se bas lako. Opet, mozes da primenis i princip 2x zamene ulja 1x filter. On je proste konstrukcije od papira i mozes ga oprati benzinom, dobro osusiti i vratiti, kao krajnju nuzdu. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Misko32 , hvala ti puno ,sutra cu da pocnem sa ispiranjem antifriza....ako neko naleti za tvoj apolo,javljma....hvala pa se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Maj 19, 2012 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Tintossa ima filtera za ulje gde hoceš tražiš u radnji Champion X327 za suzuki 150cc burgman ili neke cross vezije husqvarne 125-250cc uglavnom po modelu je 100% nemožeš da omašis. Sa srećom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala furian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan misko32 mozes li da mi posaljes tvoj broj telefona,izgubio sam ga Neso Pozega.... pokusavao sam danas da skinem alnaser i zupcanik / ozubljenje na osovini rotora elektromotora alnasera ali nisam uspeo da ga skinem ni otvorim na sledecoj slici se vidi da sam jedan saf odsafio ali drugi se krije ispod dekla i zaokruzio sam ga crveno na slici....ne mozeda mu se pridje od dekla a deklo nisam uspeo da otvorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan uspeo sam da skinem alnaser , samo ga je trebalo nacukati gumenim cekicem sa leve strane da izadje na desnu.....sada mi je samo potrebno da negde nadjem onaj zupcanik bendiksa,ali ga nema u sprintu u novom sadu Ako neko naleti negde polovan Apolo da ima taj zupcanik , kupujem odmah :DDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Или то, или да раде стругови и глодалице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Зорге cuo sam se sa majstorom iz cacka koji ima masine i pravi razne zupcanike,izvozi i za italiju....danas cu otici do njega i pokazati mu moj zupcanik. nadam se da ce moci da ga napravi i da nece biti skuplje od apola Massetehnic u novom sadu su mi prodali zadnji taj cupcanik koji su imali u ponudi i to su ga izvadili iz jednog novog apola,koji cerupaju za delove ... i ja sam taj zupcanik polomio,sad mu fale 2 zuba i nosim ga u cacak na kloniranje hehehee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако не може да потрефи меру, дај му да направи оба зупчаника, где ће сам да одреди праву меру зуба. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ja bih taj alnaser popravio ovako: Na Apollo karburatoru sa desne strane pri dnu - postoji jedan sraf koji ispusta gorivo iz karburatora - ispod motora kroz prelivno crevo. Slavina za gorivo pri ovome treba da bude otvorena. Kada se na betonu ispod motora sakupi dovoljno goriva, recimo oko 1/2L, treba se izmaci oko 10-15 metara i zapaljenom sibicom u nekoliko pokusaja - pogoditi benzinsku baricu ispod motora. Sa smeskom na licu treba posmatrati vatromet i biti siguran da si se upravo resio jedne velike bede! (ova popravka se vrsi sto dalje od bilo kakvih zapaljivih objekata ili terena - pozeljno na velikoj betonskoj pisti) Poz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ja bih taj alnaser popravio ovako: Na Apollo karburatoru sa desne strane pri dnu - postoji jedan sraf koji ispusta gorivo iz karburatora - ispod motora kroz prelivno crevo. Slavina za gorivo pri ovome treba da bude otvorena. Kada se na betonu ispod motora sakupi dovoljno goriva, recimo oko 1/2L, treba se izmaci oko 10-15 metara i zapaljenom sibicom u nekoliko pokusaja - pogoditi benzinsku baricu ispod motora. Sa smeskom na licu treba posmatrati vatromet i biti siguran da si se upravo resio jedne velike bede! (ova popravka se vrsi sto dalje od bilo kakvih zapaljivih objekata ili terena - pozeljno na velikoj betonskoj pisti) Poz. Zdravo, Ja stvarno volim Apollo-a, i dosta lepih trenutaka sam proveo na tom motorciklu, ali sta reci za: - Motorcikl i uvoznika koji nemaju nikakvu tehnicku i servisnu podrsku i prodaju rezervnih delova, znaci prvi vec kvar ili pad - bacas motorcikl ili ga prodajes na delove. - Motorcikl koji se raspada preko 6.500rpm, pa nikada ne moze da dosegne maksimalnu snagu od 13kw na oko 8.000-8.500, znaci, moze da se vozi sa max 2/3 deklarisane snage, pa zar to nije prevara jer u prodajnoj specifikaciji pise snaga 13Kw (17-18ks). - Motorcikl koji po GPS-u !!! moze da vozaca teskog 100Kg nosi max brzinom od 75km/h!? - Motorcikl koju u garantnom roku mora da se tera na servis radi zamene ulja i filtera na svakih 800-850km (jer brzinometar i kilometar sat lazu u plusu citavih 15i vise %). A kvalitet izrade i delova? - Antifriz koji se pretvara u surutku i zelatin - Hladnjaci koji odpadaju - Amortizeri koji ispustaju ulje - Npr. par Kineskih lezajeva ugradjeih u prednjem tocu kosta 250din? (naspram "normalih" sa cenom od 20-40Eu par). Zar moja glava da se vrti na lezajevima od 250din? Mislim da "SPRINT" uvozniku treba oduzeti licencu za uvoz i prodaju i servis motorcikala i skutera, dok se ne uklone propusti u servisnoj mrezi i podrsci i dok se ne podigne kvalitet proizvoda koji prodaju na jedan normalan nivo! Ili, na prodajnim mestima "SPRINT" skutera i motorcikala - javno istaknuti natpis "Ovi motrcikli i skuteri su opasni po zivot vozaca" (slicno kao na kutijama od cigareta). A pri registraciji SPRINT skutera zahtevati ogranicenje max brzine na 30km/h a za SPRINT motorcikle na 50km/h. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan )))) sta reci a ne zakukati ali ipak apolo ima neku svoju čar tako da sam danas nasao firmu u cacku koja moze da napravi zupcanik bendiksa i bice uradjen za par dana i kosta 5500 din jer prave samo jedan i moraju da podesavaju masine i alat a na vise komada bi bilo jeftinije, isti takav u sprintu u novom sadu kosta 1700 din ali ih vise nemaju i ne znaju kada ce biti Alnaser sam narucio nov iz Sprinta i kosta 6500 din videcemo kakav ce apolo biti kad se sve zavrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ja bih taj alnaser popravio ovako: Na Apollo karburatoru sa desne strane pri dnu - postoji jedan sraf koji ispusta gorivo iz karburatora - ispod motora kroz prelivno crevo. Slavina za gorivo pri ovome treba da bude otvorena. Kada se na betonu ispod motora sakupi dovoljno goriva, recimo oko 1/2L, treba se izmaci oko 10-15 metara i zapaljenom sibicom u nekoliko pokusaja - pogoditi benzinsku baricu ispod motora. Sa smeskom na licu treba posmatrati vatromet i biti siguran da si se upravo resio jedne velike bede! (ova popravka se vrsi sto dalje od bilo kakvih zapaljivih objekata ili terena - pozeljno na velikoj betonskoj pisti) Poz. Zdravo, Ja stvarno volim Apollo-a, i dosta lepih trenutaka sam proveo na tom motorciklu, ali sta reci za: - Motorcikl i uvoznika koji nemaju nikakvu tehnicku i servisnu podrsku i prodaju rezervnih delova, znaci prvi vec kvar ili pad - bacas motorcikl ili ga prodajes na delove. - Motorcikl koji se raspada preko 6.500rpm, pa nikada ne moze da dosegne maksimalnu snagu od 13kw na oko 8.000-8.500, znaci, moze da se vozi sa max 2/3 deklarisane snage, pa zar to nije prevara jer u prodajnoj specifikaciji pise snaga 13Kw (17-18ks). - Motorcikl koji po GPS-u !!! moze da vozaca teskog 100Kg nosi max brzinom od 75km/h!? - Motorcikl koju u garantnom roku mora da se tera na servis radi zamene ulja i filtera na svakih 800-850km (jer brzinometar i kilometar sat lazu u plusu citavih 15i vise %). A kvalitet izrade i delova? - Antifriz koji se pretvara u surutku i zelatin - Hladnjaci koji odpadaju - Amortizeri koji ispustaju ulje - Npr. par Kineskih lezajeva ugradjeih u prednjem tocu kosta 250din? (naspram "normalih" sa cenom od 20-40Eu par). Zar moja glava da se vrti na lezajevima od 250din? Mislim da "SPRINT" uvozniku treba oduzeti licencu za uvoz i prodaju i servis motorcikala i skutera, dok se ne uklone propusti u servisnoj mrezi i podrsci i dok se ne podigne kvalitet proizvoda koji prodaju na jedan normalan nivo! Ili, na prodajnim mestima "SPRINT" skutera i motorcikala - javno istaknuti natpis "Ovi motrcikli i skuteri su opasni po zivot vozaca" (slicno kao na kutijama od cigareta). A pri registraciji SPRINT skutera zahtevati ogranicenje max brzine na 30km/h a za SPRINT motorcikle na 50km/h. Poz. Dugo ti je trebalo da ukapiras zbog cega kosta 150.000 din. Gde nesta onaj optimizam od pre par meseci ,Misko? Ali dobro, jedan ode drugi dodje, pa u krug opet se vozimo i ponavljamo vec 100 puta spomenute kvarove,kao sto kazu u onoj emisiji "Ipak se okrece"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motocross boy 0 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha wr 426f Prijavi odgovor kao problematičan pozz ljudi moze 1 pitanje? de mogu da narucim stapove za apollo rx ? hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 2 motocross boy Пробај прво код увозника. Dugo ti je trebalo da ukapiras zbog cega kosta 150.000 din. Gde nesta onaj optimizam od pre par meseci ,Misko? Ali dobro, jedan ode drugi dodje, pa u krug opet se vozimo i ponavljamo vec 100 puta spomenute kvarove,kao sto kazu u onoj emisiji "Ipak se okrece"! Ја се још увек сећам ентузијазма и интересовања када је Глига пазарио једна комад, па онда и Брикман, а онда је полако уследило разочарење... Недостаје "Аполу" само још мало дораде па да буде коректно моторче. А што се тиче цене, сигуран сам да овај http://www.hamachi.mk/2011-02-07-12-27-17/2011-02-08-10-15-16/item/105-xt125gy-4ta%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%BD.html ружњикави ендурић, који, ако сам добро запамтио, кошта око 800 евра, прави мање проблема свом власнику од овог "папирног змаја". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ma ko je reko da napusatam Zajednicu!? A entuzijazam, nikad veci, potkrepicu to ovgodisnjim slikama osvajanja novih lokacija oko Cacka i na planini Jelici. Appolo registrovan! za jos godinu dana = 7.400 za drzavu + 1.300 za tehnicki. Ja sam + imo vanrednih 3 hiladarke, jer mi je od silnih vibracija na repu motora negde otpala tablica, neposredno ped isticanje registracije. Procedura za novu tablicu je jako bolna: moras da prijavis policiji, pa zahtev za izdavanje potvrde da si izgubio tablicu (250din), pa kompletna ODJAVA motrocikla (650din + 1.300 za vanredni tehnicki), pa kompletna registracija kao prvi put (nova tablica i saobracajna oko 2.500din). Ali, vredelo je svakog dinara - sta sam sve video i doziveo na toj voznjici gde ostade tablica! Istina je da prodajem moga Apollo-a 250 i kupujem KLE 500, ali cu i tada biti u okviru Zajednice. A sto se tice 150.000, ja sam racunao, da su podigli cenu za jos 30-50.000, i za toliko ugradili kvalitetnijih delova (a svi znamo sta), bilo bi to motorce "najbola kupovina" u svojoj klasi. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма можеш ти и да напустиш "заједницу", али неће она тебе. К'о да си у емисији Лее Киш. И немој да овима из "Масатехника" дајеш идеју - увешће контејнер тога истога, али овогодишње производње, па ће да лупе цену од 2000+ евра. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tintossa 0 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Sprint Apollo RX 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz stigao mi je novi kompletan alnaser iz Massetehnic-a ,malo je i restilizovan alnaser,verovatno bolji od prethodnog...zupcanik se izradjuje,bice gotov za par dana,novi stitnici za ruke stigli,stampaju se nove nalepnice,tako da ce apolo biti kompletan Sto se tice pogonskog dela i zupcanika,nasao sam firmu koja moze da izradi bilo kakav zupcanik a pricao sam i sa momcima iz Massetehnic-a i postoji sansa da se sklopi posao sa firmom iz Cacka koja izradjuje zupcanike,da ih rade serijski,vise komada i cena ce biti povoljnija a 100% su boljeg kvaliteta od kineskih. Nasao sam i najkvalitetnije moguce srafove,valjani srafovi koji su vrhunskog kvaliteta i tvrdoce ,tako da cu nosace motora i sve ostale srafove zameniti ovim novim. Mislim da se apolo moze srediti i spakovati sa kvalitetnijim materijalima i da ce tada biti pravi super moto. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz stigao mi je novi kompletan alnaser iz Massetehnic-a ,malo je i restilizovan alnaser,verovatno bolji od prethodnog...zupcanik se izradjuje,bice gotov za par dana,novi stitnici za ruke stigli,stampaju se nove nalepnice,tako da ce apolo biti kompletan Sto se tice pogonskog dela i zupcanika,nasao sam firmu koja moze da izradi bilo kakav zupcanik a pricao sam i sa momcima iz Massetehnic-a i postoji sansa da se sklopi posao sa firmom iz Cacka koja izradjuje zupcanike,da ih rade serijski,vise komada i cena ce biti povoljnija a 100% su boljeg kvaliteta od kineskih. Nasao sam i najkvalitetnije moguce srafove,valjani srafovi koji su vrhunskog kvaliteta i tvrdoce ,tako da cu nosace motora i sve ostale srafove zameniti ovim novim. Mislim da se apolo moze srediti i spakovati sa kvalitetnijim materijalima i da ce tada biti pravi super moto. pozzz Zdravo, Ja sam u potpunosti pregledao mog Apolla, masinu i ram i nisam naisao na MEKANE SAFOVE koje treba menjati. Naso sam samo labave i nedovoljno dotegnute ili da im eventualno fali poneka ELSATICNA podloska - da se ne odvijaju sami usled velikih vibracija. Pazi da grubim stezanjem safova u aluminijum/silumin - ne upropastis navoj, pazljivo i OPREZ! Moment kljuc ili nezna (zenska) ruka. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...