ZoranP 275 Napisano Jun 1, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, MileM said: Da li neko zna gde ima da se kupi Bendiks za Apolla? Pozdrav! Ne znam gde ima bendiks ali znam gde ima radapciger ako ti zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 5, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2018. at 22:09, MileM je napisao: Da li neko zna gde ima da se kupi Bendiks za Apolla? Pozdrav! Javite se apollo guruu po imenu Marko... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Jul 20, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,razmisljao sam da kupim Sprint apolo 250,ali sam na slikama primetio da uopste nema nozice za suvozaca....Jel to nije stavljeno fabricki,je li moguca ugradnja ili je to ugradjeno vec ali je meni promaklo?(mozda jeste glupo pitanje ali me zanima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 21, 2018 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nozice za suvozaca fabricke. Ukoliko nema taj primerak koji si ti gledao znaci da je vlasnik skinuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Septembar 15, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko zna gde da kupim stator /7+1/ za apola.U Beogradu sam obišao nekoliko radnji i nisam našao ništa što bi odgovaralo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozete li mi reci kako se ovaj motor pokazao sto se tice voznje u dvoje....da li ima snage da nosi dva odrasla coveka bez problema?☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav prodaje-li-neko-apola-u-BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Mart 15, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Znaci-niko! Sada-ce-sajam,pa=ako-bude-na-sajmu-mozda-pazarim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 15, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda, ako se sprint digne iz pepela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Mart 15, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Zato-sam-i-rekao-mozda-pazarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Mart 17, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan I-niko-ne-prodaje-apola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 18, 2019 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, pop83 je napisao: I-niko-ne-prodaje-apola! Pa pogledaj u nekom drugom gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Mart 19, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan On 18.3.2019. at 14:11, Meteorolog je napisao: Pa pogledaj u nekom drugom gradu. ma-razumem-te. zbog-posla-i-nemanja-vremena-sam-rekao-u-bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka250 0 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kolika je max brzina Apollu 250? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 2, 2019 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Luka250 je napisao: Pozdrav, Kolika je max brzina Apollu 250? Hvala. 150-200m/s kad ga bacis iz aviona.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka250 0 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponude za motor sa manjom potrosnjom i registracijom(da je jaci od 125cc)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skunkkiller 0 Napisano April 6, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Apollo, registracija istekla, na mom imenu, 500 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 6, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad već prodaješ, onda i napiši nešto o njemu ( u kakvom je stanju, koliko je prešao, jel treba nešto da se radi na njemu ), a i stavi još neku sliku i gde se motor može videti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja997 0 Napisano Octobar 22, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Sprint Apollo rx250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li i kako moze da se steluje kvacilo? Hvala unapred momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braca 1 0 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Jagodina Motocikl: apolo Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje dali neko zna koliko ulja ide u prednjim vilama u sprint apola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zugljesa 0 Napisano Avgust 29, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam jedno pitanje imam apollo rx 250 i crkao mi je menjac da li znate ko se bavi popravkom kineskih motora.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumima i vlasnicima Apola gde sam se i ja od skoro uvrstio posle svih Japanaca koje sam posedovao. Sa 250 sam počeo, sa 250privodim kraju bajkersku karijeru. Znam da je teško za delove, ali šta da se radi. Elem, kupio sam motor sa dobrim agregatom, ali ima nekih nedostatak koje pokušavam da rešim. Potrebna mi je kurbla, alnaser i prenosni zupčanik alnaser, pa ako neko ima i voljan je da proda neka se javi. Pozdrav i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, mikamoto said: Pozdrav svim forumima i vlasnicima Apola gde sam se i ja od skoro uvrstio posle svih Japanaca koje sam posedovao. Sa 250 sam počeo, sa 250privodim kraju bajkersku karijeru. Znam da je teško za delove, ali šta da se radi. Elem, kupio sam motor sa dobrim agregatom, ali ima nekih nedostatak koje pokušavam da rešim. Potrebna mi je kurbla, alnaser i prenosni zupčanik alnaser, pa ako neko ima i voljan je da proda neka se javi. Pozdrav i hvala unapred može i na tel. 063 270 893 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejandekim 0 Napisano Mart 30, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voshod 3M Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sa foruma koji prate ovu temu. Da li se sada u 2023. godini isplati kupiti Apollo, obzirom da su već u ozbiljnim godinama? Kako je stanje za kupovinu novih i polovnih delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...