nash 488 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan neznam kakav je agregat, ali taj motor u onom stanju sto sam video po mom misljenju NE vredi te pare... izgleda kao da je tenk prosao preko njega, izgreban, auspuh ulubljen na par mesta, korman kao da je spaljen, nedostaju retrovizori, o kvalitetu prekidaca da ne govorim... (bas taj primerak, ne znam za ostale, da ne bude zabune) mnogo bolji utisak na mene je ostavio pulser, cena ja negde od 100 do 115 hiljada neznam tacno, zaboravio sam... (bio sam mnogo zaludjen onim lambioginijem iza ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Imaju uvoznici da "skart" pokazuju i vucaraju ga po izlozbama i prodavnicama, jer ne mogu da ga prodaju takvog, pa za nesto da sluzi dok ne zavrsi u delovima. Opet bezveze, jer stvaraju pogresan utisak, ali dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tota 0 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bela Palanka-Nis Motocikl: Piaggio X9 250ccm 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mislio sam na cenu malo me tastatura zezala ;D... Epa ja sam se odlucio da kupim ovaj model, ostalo mi je jos samo da ubedim moje inace ce da me isteraju iz kuce . A ovo je sajamski popust ne verujem da ce tako biti i na dalje... U zajcaru je cena ista 139.990 din ali je motor stojao u prodavnici sve vreme i nema nikakvih ostecenja... Hvala vam svima na pomoci i informacijama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj samo da bude model koji je stojao isklucivo u radnji, nikako napolju na kisi. Vecina kineskih motora koji stoje mesecima na direktnom suncu i kisi su u gorem stanju od vecine polovnjaka ( Plastike i sasija). Ja kad kupujem sledeci motor i ako se slucajno ili namerno odlucim na kupovinu novog trazim koji nije stojao napolju pa makar isao direktno u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_1991 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam snimak na youtube-u mnogo se dere P.S: Jel probao neko da vozi na zadnjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan @ Stefan_1991 За једно подизање зна CIPURA : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35777.60 Са катастрофалним последицама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_1991 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pa promenicemo, stavicemo neke kvalitetnije zupcanike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Брате само напред, никада се незна дали ће то свакоме да се деси. Ја тренутно нисам при кинти да пробам. Иначе што више гледам и читам о Аполу, све више га волим, а поготову кад га провозам. Мислим да је то ипак мало, мало боља копија нечега одличног. Што би рекли наши стари: "Удри бригу на весеље!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa promenicemo, stavicemo neke kvalitetnije zupcanike... Enduro ili u ovom slucaju supermoto, ako zanemarimo tockove, bi trebalo to da podnosi bez problema. Normalna je stvar da u Off-u prilikom prelaska prepreke malo pridignes motor na zadnji, pa makar i toliko da rasteretis prednji tocak i preneses teziste pozadi. Po meni bi dizanje trebalo da ide sasvim regularno, a ako posle jednog dizanja skrlja zubcanike, ili je neki skart primerak u pitanju, ili je u pitanju konstrukciona greska i motor nije ono za sta se izdaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_1991 0 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ako uzmem motor sigurno cu pokusati pa ako sjebe stavicu neke kvalitetnije zupcanike nema druge ...generalno, kako se motor pokazao, meni deluje sasvim solidno po ovom sto su vlasnici pisali, a i vozio sam se na motoru i zadivljen sam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dabec 3 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i akcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dabec 3 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze on dosta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Fine su slike, samo jos kad bi nasli sliku na zadnjem koji nas toliko muci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Еј, супер ствар са супермотом, али мене мало буни овај детаљ: мислим да код мене на Аполу нема оволико простора између рама и агрегата. Баш ћу погледати данас. А и не виде се црева за воду која би требало да налазе у том реону ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, mozda nije taj agregat u pitanju, ako se dobro secam imaju ili su imali jos jedan 250ccm agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Колико се мени чини, то што видимо је мотор са хоризонталним цилиндром, типа оног каквог је имао Марко на његовом моторину. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Жао ми је, нисам стигао данас да погледам и сликам тај део Апола. Мени се у први мах учинило да је у питању агрегат са хоризонталним цилиндром и то са ваздушним хлађењем. Мислим да му и курбла стоји под другачијим углом, али о томе када буду слике. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan eee,ljudi,kako owaj isti motor upaliti nakurblu,i kolikokosta alnaser za njega?????xwala u napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan na kurblu nikako jer je nema ... nego na gurku istrchish se malo i palish u skoku ... samo pazish da ne odletish i ti i on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4407 Napisano Novembar 14, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan na kurblu nikako jer je nema ... nego na gurku istrchish se malo i palish u skoku ... samo pazish da ne odletish i ti i on Ima kurblu a cak moze i da se upali pomocu iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan И мој Аполо има курблу. Требало би да има сваки. Можда није питање за Апола. У принципу, ако има курблу требало би да пали и на њу, само што треба да се "ухвати фора", а то се ради вежбом. Ја нисам још морао да пробам на мом. Што се тиче електропокретача не може да буде нешто скуп јер се ради о кинезу. Ако нико не одговори до понедељка ја ћу да питам преко једног сервисера у Нишу, па јављам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan RADI SE O APOLLO-U I ON IMA KURBLU BAR OWAJ MOJ,ALI KAO DA JE NEMA JER SAM IZUBIJAO NOGE A NISAM GA UPALIO NI JEDNOM NA NJU....AKO NEKO IZWALI FORU KAKO SE PALI I KOLIKO JE NOW ALNASER NEK JAWI..POZZ.... XWALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4407 Napisano Novembar 14, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan RADI SE O APOLLO-U I ON IMA KURBLU BAR OWAJ MOJ,ALI KAO DA JE NEMA JER SAM IZUBIJAO NOGE A NISAM GA UPALIO NI JEDNOM NA NJU....AKO NEKO IZWALI FORU KAKO SE PALI I KOLIKO JE NOW ALNASER NEK JAWI..POZZ.... XWALA Poslao sam ti broj glavnog Sprint servisa, pitaj njih za cene. Paljenje sa kurblom... Nekad bez problema iz prve, nekad nikako. Mada uglavnom ako nece iz 3 pokusaja da upali na kurblu koristim magicno dugme Trudim se da kurblu koristim kada sam na oranju, cisto da ne cimam akumulaor. Ako je hladna masina obavezno saug na pola ili skroz i malo gasa. Nema neke prevelike problematike tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @LUCI6/6/6 Da probam da odgovorim malo univerzalnije, jer ne poznajem konkretan motor. Elem, ako je hladan, zakurblas 2-3 puta lagano, povuces saug do kraja, i guras kurblu dok ne osetis da ti kompresija pravi otpor. Nakon toga nagazis sto brze, i trebalo bi da pali bez vecih problema iz 2-3 kurblanja. Za to vreme ne dodajes gas. (namerno pisem brze, a ne jace, jer ako gazis iz sve snage, posle prvih par cm ne mozes nogom da ispratis rotaciju kurble i gubis na brzini, uglavnom, treba sam da osetis) Eventualno, moze biti da trazi da nadrukas par puta, tj okrenes rucicu gasa do kraja, ali to tek ako ne uspevas da dobijes eksploziju(ono kad cujes jedan takt, pa se "ugasi" istog momenta, odnosno ne proradi, jer se to bas i ne moze smatrati upaljenim motorom) posle nekoliko kurblanja. P.S. Pisi malim slovima, jer se velika smatraju vikanjem, i izbaci slova koja ne postoje u Srpskom jeziku, nije bas prijatno za citanje i remeti koncentraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...