dachi 2 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan marko - kod nas na njuslalu evo ima ovako nesta za kupit http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/maska-far-oglas-13718809. A sto se tice blatobrana,ja cu uskoro imat jedan pa eto.. btw,kod mene u auspuhu nema nista,znaci sve je povadeno,oce to bit lose il dobro? i posto cu sad imat jos jedan auspuh,vjer cu napravit 2 kao sto je neko vec napravio tu na forumu al to cu pitat kad bude trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 12, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima stitnika za ruke i kod nas. Ima ih od 15jura do 45jura... Sve zavisi od kvaliteta i materijala. Mislim da mora da se pravi unutrasnji navoj u rucici, nije to nista tesko, sa pravim alatom. Ne vidim kako bi moglo drugacije da se fiksira sa te strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 12, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan marko - kod nas na njuslalu evo ima ovako nesta za kupit http://www.njuskalo....oglas-13718809. A sto se tice blatobrana,ja cu uskoro imat jedan pa eto.. btw,kod mene u auspuhu nema nista,znaci sve je povadeno,oce to bit lose il dobro? i posto cu sad imat jos jedan auspuh,vjer cu napravit 2 kao sto je neko vec napravio tu na forumu al to cu pitat kad bude trebalo Bice dobro za tebe, nece biti dobro za okolinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 12, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan @ Dachi Mislim da prazan lonac neće biti dobar ni za tebe ni za motor pogotovo ne za okolinu,mnogo će da tandrce A lošiji će biti motor,smanjujes mu performanse,mora imati neke pregrade,inače mu smanjuje max brzinu,to dobro ženske imao sam takvih poblema sa prošlim motorom pa sam sve isprobao i zaključio da je protocni trkački lonac najbolji(takve prave akrapovic,yoshi...) Pa sam ja po njihovom uzoru napravio jedan takav i dobio prelep zvuk,dosta jak A lep za uvo, znate već kao se čuju ti auspusi. @ Meteorolog Ma uzmess lepo super lepak on sve rešava aahahahahaa,ili ipak vežeš žicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 12, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu ako je skroz prazan onda ne valja, ja sam razumeo da je kao protocni Jel mozes Mare da okacis neki snimak sa zvukom tvog motora... Zivo me zanima kako bi se cuo, posto vec duze vreme jurim nesto tako, a da bude povoljno... Na kraju cu morati ja sam da ga sklepam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma za okolinu me boli znate sta pogledajte sliku onu di se vidi auspuh,taj zadnji dio lonca mi drzi par sarafa,to sam skinio i unutra bas nista nema,nikakvih prigusivaca nit ista,pa cu probat ostavit tako i vidit sta kaze, al sto se tice zvuka mogu rec da je dobar jer sam kod kolege taj top stavio na gileru vxr200 i super je zvuk. Planiro sam posudit od prijatelja s ktm-a akrapovic topove pa probat samo. jeste razmisljali o ovakvim topovima? jeftino http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Dirt-Pit-Bike-Motorcycle-Noise-reduction-exhaust-muffler-for-KAYO-Apollo-Bosuer-xmotos-110/32214492715.html http://www.aliexpress.com/item/Dirt-Bike-35mm-Exhaust-Muffler-5-colour-option-with-move-blow-down-silencer-Mute-pit-bike/32240952975.html i da,aj nek mi neko kaze nesta vise o orionu. Znaci zanima me potrosnja,ubrzanje i top speed? Kakva su odrzavanja? posto cu stavljat novi cilindar itd,planiro sam nekih 500tinjak km razrade i na 1000km mjenjat ulje i filtere i onda ulje i filtere svakih 3-4000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 12, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja prodajem takav lonac za 3000,mnogo se dobro čuje, ali nije nesto poseban izgled,običan je,inače mnogo lep zvuk,A to dosta zavisi i o d motora na sprint cross 50 je bio extra,probaću da nadjem video neku od ranije. Razmišljao sam o kupovini tih sa aliexpresa ako što bi dao pare kad mogu sam da napravim, i evo za aprila sam pravim,za sada sam skinuo sve raskacio i čim sklopim mašinu krećem sa auspuhom,imam šablon za bušenje i samo da busim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan a kad pogledas 40tak dolara nije nesta puno al et,vidit cu jos sve ma brzina mislim nema pretjerane veze,mozes ti njega u 1. i u 4. vozit 50kmh,pametnije bi bilo vozit na nizim okretajima ako me kuzis sta hocu rec pa eto,tako ce nekako i ic prve 2-3 izmjene ulja. oko 120 sam i ocekivo,a potrosnja je cca 3-4l? sta si mislio sve preradivat? pretpostavljam lanac i lancanike,al sta jos? i da,ja imam cdi bez blokade pa ako to sta znaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Dali znate gde mogu nabaviti "service manual" za apollo rx 250 (agb36)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 12, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav navoj se ne pravi, uz stitnike obijas (ili ne dobijas) komplet a montazu, samo ubacis u cev 22m kao sto je na apolu, kako stezes u zavisnosti od modela se ili siri (recimo kao nosaci za gipsane ploce) ili ima dve polutke koje kliza jedna niz drugu. Bilo koje stitnike mozes montirati na manje vise bilo koji motor, za 2-5 min sa jednim imbusom kljucem. Znam da ima stitnika za ruke i kod nas. Ima ih od 15jura do 45jura... Sve zavisi od kvaliteta i materijala. Mislim da mora da se pravi unutrasnji navoj u rucici, nije to nista tesko, sa pravim alatom. Ne vidim kako bi moglo drugacije da se fiksira sa te strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 13, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to se i misli kad se kaže ne vozit preko 50 znači polako pod malim brojem obrtaja dok sve u motoru ne nalegne na svoje mesto. Meni ne prelazi 3,3 l merio sam, uz moju vožnju je tako A ja gas ne puštam, i još je ovde kod mene sve uzbrdo-nizbrdo. Ja sam uzeo i budzim svaki deo motora koliko može,teško je na ovaj motor nagurati još 5 konja više. Sa lancanicima ne dobija konjazu,već lancanici menjaju prenos, razmišljao sam, možda stavim samo veći prednji lancanik al to bi onda značilo da gubim na ubrzanju A imam veću maks brzinu,A meni treba ubrzanje,da skače na zadnji čim daš gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 13, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora skuplje, ja sam na kineza montirao Polisport Sharp, pre par godina kad sam ga vozio bili su 2500 din u radnji sa kompletom za montazu sve zajedno (sad je to verovatno blize 3500din). Sasvim ok protektori, resice ti malo vetra i grana, nemaju aluminijum u sebi nego samo plastika ali prilicno izdrzljiva. Vidi se ovde u par kadrova kako su stojali na motoru i kasnije kako su monitrani moze da se vidi. @ mind resseting Znači treba gledati skuplje stitnike ������ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 13, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima takvih vidjao sam na kp,ali mi trebaju neki lepi i sa aluminijumom pošto računam na padove u šumi,A ako je samo plastika malo jači udarac i polomim i stitnike i ručice kočnice/kvacila i onda sam na još većem gubitku, zato gledam sa aluminijumom,u svakom slučaju ima pa ko sta voli nek izvoli ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 13, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ima takvih vidjao sam na kp,ali mi trebaju neki lepi i sa aluminijumom pošto računam na padove u šumi,A ako je samo plastika malo jači udarac i polomim i stitnike i ručice kočnice/kvacila i onda sam na još većem gubitku, zato gledam sa aluminijumom,u svakom slučaju ima pa ko sta voli nek izvoli ;-) Evo Mare pogledaj ovde, imaju i kvalitetne sa alu sinom, a imaju i jeftine... Ja cu verovatno od njih naruciti kada se budem odlucio. PS ne reklamiram ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 13, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav navoj se ne pravi, uz stitnike obijas (ili ne dobijas) komplet a montazu, samo ubacis u cev 22m kao sto je na apolu, kako stezes u zavisnosti od modela se ili siri (recimo kao nosaci za gipsane ploce) ili ima dve polutke koje kliza jedna niz drugu. Bilo koje stitnike mozes montirati na manje vise bilo koji motor, za 2-5 min sa jednim imbusom kljucem. Znam da ima stitnika za ruke i kod nas. Ima ih od 15jura do 45jura... Sve zavisi od kvaliteta i materijala. Mislim da mora da se pravi unutrasnji navoj u rucici, nije to nista tesko, sa pravim alatom. Ne vidim kako bi moglo drugacije da se fiksira sa te strane. ahaaaa, kapiram ja sve mislio da bez obzira na montazu mora da se napravi navoj ako ga nema... To je super, bas je lako namontirati ih. Jel znas mozda koliki je razmak (kad se namontiraju) izmedju rucice i tog stitnika? Ja se bojim da mi kvacilo i kocnica ne udaraju u njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 13, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima takvih vidjao sam na kp,ali mi trebaju neki lepi i sa aluminijumom pošto računam na padove u šumi,A ako je samo plastika malo jači udarac i polomim i stitnike i ručice kočnice/kvacila i onda sam na još većem gubitku, zato gledam sa aluminijumom,u svakom slučaju ima pa ko sta voli nek izvoli ;-) Evo Mare pogledaj ovde, imaju i kvalitetne sa alu sinom, a imaju i jeftine... Ja cu verovatno od njih naruciti kada se budem odlucio. PS ne reklamiram ih Da pogledam gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 13, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/interstitial?url=http://offroadoutlet.rs/o-nama/ jao izvini, link sam zaboravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 13, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha,no problem,ja taman osudio telefon da neće da otvori neki link :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma skuzili smo se to mi je dosta bitno,jos sad cijene pojeftinile a jbg,ja sam iz slavonije pa nemam brda bas de mi pojasni sta jos planiras detaljnije? koji ti je cilindar? kod mene je 70mm. bez limitatora je,provjerio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 14, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan I ne vredi,neće da mi otvori ovaj link ni telefon ni laptop piše da može naškoditi računaru i neće dalje, nije ni bitno, neću cu stitnike negde, ima vremena ;-) Isti cilindar ko i na svakog apola. Probao sam čak i električnu turbinu da napravim za njega ali kad se namesti ne može da radi u leru,mora stalno da bude uključena pa sam onda skinuo ne treba mi to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 14, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda,pa ko hoce na trke,moze evo video kako puca vatra na auspuh,nije fabricki auspuh,drugi sam bio stavio,ovaj je protocni. https://www.youtube.com/watch?v=RwbKJ-9J_4o&feature=youtu.be Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan @ Atozz Potrazi u ranijim stranicama foruma neko je to već postavljao. trazio sam,ali nisam nasao servis manual ovo sam nasao u temi: http://sprintscooters.com/dokumenta/Uputstvo%20-%20Sprint%20Apollo.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 14, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i ja dobio uzz motor kao knjižicu,drugo se ništa ni ne dobija osim računa papira i servisne knjižice. Na 19 stranici ti je plan kad se šta menja A šta se kontroliše,to jr predzadnja stranica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 14, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan I ne vredi,neće da mi otvori ovaj link ni telefon ni laptop piše da može naškoditi računaru i neće dalje, nije ni bitno, neću cu stitnike negde, ima vremena ;-) Isti cilindar ko i na svakog apola. Probao sam čak i električnu turbinu da napravim za njega ali kad se namesti ne može da radi u leru,mora stalno da bude uključena pa sam onda skinuo ne treba mi to. Nemam pojma sto nece, znam da su imali gomilu mx opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 14, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Nece zato sto su promenili sajt, sad im je ovaj aktuelan http://www.xmoto.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...