johann 850 Napisano Maj 21, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ga nabudzio? Kacenje nije isto cini mi se... To ces morati da pitas Majstor Kvarisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle.pfc 0 Napisano Maj 23, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi.Jel zna neko gde bih mogao da nadjem lanac bregaste i komplet dihtunga za Apola Sprint, a da nisu oni uvoznici iz Novog sada,Hitno mi treba.Pozdrav svima i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan За дихтунге ћеш можда да се сналазиш и код нас код људи који их праве, а за ланац, погледај да ли одговара овај - http://www.ebay.de/itm/Steuerkette-fur-Loncin-Zongshen-250cc-Motor-Dirt-Bike-/380373025727?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item588fffc3bf или овај - http://www.ebay.de/itm/Steuerkette-inkl-Fuhrungsschiene-Loncin-250cc-Motor-/380400115509?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item58919d1f35 . Ту исту фирму можеш да питаш да ли имају и дихтунге, јер држе додта делова и за мотоцикле са таквим мотором какав је на "Аполу". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle.pfc 0 Napisano Maj 23, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ufff,ne znam koji je lanac posto mi je motor kod Majstora,a nije mi bas blizu,a i nisam nesto stucan ne znam kako bih naruci preko ovog sajta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan da li ima apollo zakljucavanje rezervoara? jel moze da se ugradi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Maj 29, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Nema, pa budi kreativan pa podeli sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint Apollo 0 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko je kostao i ja treba da uzmem apolla,ali ne znam da li da uzmem novog ili polovnog...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno misljenje je da je bolje da uzmes polovnog... Ako si citao temu od pocetka video si da su oni koji su ga kupili novog imali dosta sitnica i gluposti koje su iziskivale ceste posete (losim) ovlascenim servisima. Vitalni delovi su izgleda solidnog kvaliteta, a tim dosadnim sitnicama se verovatno prethodni vlasnik vec bavio... Za 1500e mozes da gledas i solidnog japanca (polovnog, naravno).... just my 2c... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint Apollo 0 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala,a citao sam i po forumima od onih koji su ga imali da su imali problema sa ramom,kazu da im je pucao ram,ali ja mislim da ako ga normalno vozis da nema nekih vecih problema. U svakom slucaju mislim da je ya te pare motor odlican... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint Apollo 0 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel zna neko nekog ko prodaje apolla...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jun 2, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel zna neko nekog ko prodaje apolla...? Брате, имаш их на огласима бар 5 комада. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan javi ako kupis nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan kako vam se cini ovaj apollo ? http://www.polovniautomobili.com/oglas3454218/sprint_rx250/ da nije prelepljen zato sto je mozda padano pa je ogreban i auspuh nije fabricki ? primetio sam i da mu rucica prednje kocnice odskace tj da nije fabricka da je mozda lomljena ili tako nesto prilikom pada ? kakva su vasa misljenja ? Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint Apollo 0 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu javiti... a za tog apolo si u pravu nesto mi je sumnjiv a izgleda mi da su mu lancanici losi... bio je jedan u apatinu mnogo dobar ali nisam stigao da sakupim sve pare,bice nesto u narednih 2 nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan imas jednog u novom sadu u oglasima deluje bas lepo samo mu je i cena jaka. http://www.kupujemprodajem.com/apollo-supermoto-250-rx-6177869-oglas.htm?filter_id=22128445 http://www.kupujemprodajem.com/apolo-sprint-rx-250-5874806-oglas.htm?filter_id=22130600 eto vidi ta dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А ено и на претходној страници два човека који продају своје моторе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Furian je prodavao njegovog....inace to mi je komsa, motor je stvarno u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan zakis kolko je preso tvoj apolac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marracc 1 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zanima me da li su radjene kakve izmjenee na Loncinu 250 od kada se ugradjuje na apollo orion 250? Da li je bilo ikakvih izmjena na cjelom motoru od 2009 pa do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Jun 15, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ajmo rasprodaja pala cena na 800 evrica ko da vise imate fotke tu na forumu koga zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint Apollo 0 Napisano Jun 16, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da ih nadjem aj ih postavi ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan koliko je preso ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Roske, novi stari clan, tacnije, odavno sam ovde, samo sto nisam pisao nikakve postove nego sam pratio vasa izlaganja, obrazlozenja, rasprave i ostalo, sve u svemu, odlican forum ali evo, tek sam sada odlucio da se javim. Hteo sam da kupim Apolla, tacnije, odavno sam hteo njega bas zbog toga sto mu je cena relativno pristupacna za moj budzet a i zbog toga sto sam manje-vise nov u svetu motociklista, nisam nikada posedovao nista vece od 50 kubika, vozio jesam, ali da sam ja imao, tesko. Da je sramota, jeste za moju 21 godinu, ali eto, nije mi se dalo, kako zbog novca, tako i zbog mnogih drugih okolnosti. I sada sam uzeo kola, tacnije, pre pola godine, na prodaju su i od njih planiram da uzmem motorcic. E bas zbog toga sto sam pocetnik, nema sta da se lazemo, skuter koji sam vozio je nista u odnosu na ovo sto hocu da uzmem, pa me zanima koja je njegova neka realna cena? A i pre 5 dana sam nasao na oglasima 5 njih, danas gledam, nmg nadjem ni 1. Najvise bi mi odgovarala da dam kola za njega, uz neku doplatu tog drugog, jbg, nisu ni moja kola losa toliko. Toliko od mene, jeste da nisam trebao ovde da se predstavljam, ali reko da se ubacim u temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Roske, novi stari clan, tacnije, odavno sam ovde, samo sto nisam pisao nikakve postove nego sam pratio vasa izlaganja, obrazlozenja, rasprave i ostalo, sve u svemu, odlican forum ali evo, tek sam sada odlucio da se javim. Hteo sam da kupim Apolla, tacnije, odavno sam hteo njega bas zbog toga sto mu je cena relativno pristupacna za moj budzet a i zbog toga sto sam manje-vise nov u svetu motociklista, nisam nikada posedovao nista vece od 50 kubika, vozio jesam, ali da sam ja imao, tesko. Da je sramota, jeste za moju 21 godinu, ali eto, nije mi se dalo, kako zbog novca, tako i zbog mnogih drugih okolnosti. I sada sam uzeo kola, tacnije, pre pola godine, na prodaju su i od njih planiram da uzmem motorcic. E bas zbog toga sto sam pocetnik, nema sta da se lazemo, skuter koji sam vozio je nista u odnosu na ovo sto hocu da uzmem, pa me zanima koja je njegova neka realna cena? A i pre 5 dana sam nasao na oglasima 5 njih, danas gledam, nmg nadjem ni 1. Najvise bi mi odgovarala da dam kola za njega, uz neku doplatu tog drugog, jbg, nisu ni moja kola losa toliko. Toliko od mene, jeste da nisam trebao ovde da se predstavljam, ali reko da se ubacim u temu. Sto sramota za 21 godinu bez veceg motora ko voli i sa 51-om nije kasno,dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...