dunja07 51 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan A da zaboravio sam za druzenje ha,ha,ha Miki PA posle druzenja mi je poslao mail a to je izgledalo ovako!! devojke koje su nas sacekale i pozelele dobrodoslicu i dobar provod Specijalitet dana. Malom se strasno dopala svinja. Malo sale!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 18, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa druzenje moze jedino za vikend, mozemo odrzati katedru sa temom opravljanje kineske tehnologije posto svi imamo doktorat....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Curenje prednjeg amortizera - samopomoc: Ako nekom curka ulje na prednjim amortizerima, ali ne na semerinzima, vec dole, na nosacima tocka, pre nego sto motor otera u servis - da proba sledece: - Osloboditi plasticni stitnik amortizera, - Gumenim rukavicama cvrsto zategnuti cev klipa amortizera. Kod mene je ovo bilo labavo, verovatno fabricki lose stegnuto, i tu je pomalo izlazilo ulje iz amortizera. Poz. Ajd Misko okaci neku sliku gde ti curi vila nemam predstavu o cemu se radi. I od Toma citam ali ne razumem,pusti neku fotku nebilo ti tesko. I pitanje za profesionalce? Crveno ulje za hidrauliku moze li se ono sipati u prednje stapove ili ide neko specijalno,nemojte samo ima ulje za stapove(vile) i bla,bla a niko nezna da objasni. Predpostavljam da moze ovo posto se sipa u hidraulicne masine itd i nije agresivno a verovatno je i priblizne gradacije. Hvala,cekam odgovor. ps. Inace Tomov Apollo se ne razlikuje od naseg osim nalepnica i bele opruge amortizera. Ma nema potrebe za nikakvom slikom, Cucnes pored leve strane motora i nabijes prst u rupu ipod crnog metalnog dela koji je nabijen na amortizer - a nosi kociona klesta. Izvadis ga - a on masan... Ako bas hoces "pogled u sustinu stvari" posluzi se malim ogledalcetom. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako nekom trebaju gume, prodajem moje fabrichke "stare",stoje vecj 2 meseca, od kako sam stavio Continental... predja preshla 4500, zadnja 500km...ako nekog interesuje, nek se javi da smislimo neku cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan koje gume koristi ovaj motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan od cega pase prednji tocak ali enduro velicine 21col? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Интересантан текст о два "Орионова" модела који се у Русији продају под марком "Ирбис". http://www.zr.ru/a/361847/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan od cega pase prednji tocak ali enduro velicine 21col? LJUDI DA LI NEKO ZNA???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 21, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @dr_kolew Vidi od suzukija drz-a na oko su najslicni ili da prepakujes postojecu na 21...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tom 7 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li netko zna... da li bi se šta dobilo kad bi se isključio egr ventil. znači ona cijev što izlazi pored austuha, s kojom upravlja vakum pumpa smještena pored lijevog hladnjaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 22, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @tom Ako nezapusis neces moci da upalis po meni netreba ga dirati jer sluzi kao dekompersor, ako ostane slobodan uvlacice fals vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikitaxi 0 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: beograd,brda Motocikl: apolo Prijavi odgovor kao problematičan znamo sve znamo znamo sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikitaxi 0 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: beograd,brda Motocikl: apolo Prijavi odgovor kao problematičan ko je dobar covek ? i tko voli motore k'o ja ,izdrzace!!!meni je fuccking apollo pruzio sve sto sam ocekivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan @tom Ako nezapusis neces moci da upalis po meni netreba ga dirati jer sluzi kao dekompersor, ako ostane slobodan uvlacice fals vazduh. Сад си ме заинтригор'о... Како смог.-пумпа служи као декомпресор? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 23, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @3orge Pa lose sam se izrazio uglavnom kad ga skines radi jedno vreme pa se ugasi, i posle nece da upali dok ga opet nezapusis......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tom 7 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam bio kod zastupnika oriona i pitao sam ga za taj ventil. Rekao mi je da je taj ventil tu, iz ekoloških razloga, točnije motor ga mora imati ukoliko je za registraciju. Nakon toga mi je pokazao čisti cross motor koji uopće nema taj ventil, nego mu je na cilindru zašarafljena pločica. Rekao je da bi po teoriji, motor čak morao imati više snage kad se to skine i da samo moram začepiti tu rupu nekako i to je to. Inaće, ne skidam taj dio jer mi je dosadno, nego je motor u nedjelju letio par metara u zrak i pao, naravno, baš na hladnjak, tako da sad sad ne mogu staviti hladnjak ukoliko ne skinem taj ventil. Orion je još jednom obranio boje kine i držao se uz bok husabergu, ktm - u:) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 24, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @tom Pa ti samo zacepi crevo i probaj ga ako radi bez problema to je to , a crevo samo produzi i savi ga da bije dole to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ima jos neko neku zamerku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danyq7 3 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Apollo RX 250 (2010) Prijavi odgovor kao problematičan Kako na apollu zašerafit polugu zadnje kočnice, probo sam s imbusom ali nema efekta, a kad iza stavim okasti ključ na maticu a naprijed okrečem imbus nema efekta, ko da su iza matica i naprijed taj šeraf na imbus zavareni. Sad mi poluga ima oko 5 cm lufta lijevo-desno što jako živcira -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 25, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @danyq Pa ta matica jeste zavarena za ram ako nema efekta srafljenje imbus srafa onda je on blajznuo, mozes da probas da stavis jos jednu maticu iza te zavarene i tako da resis problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danyq7 3 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Apollo RX 250 (2010) Prijavi odgovor kao problematičan Ali meni se ta matica koja je kako ti kažeš zavarena za ramu okreće, znači onda je ona pukla. A valjda je i šeraf izlizan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 25, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguce ja sam dodao jos jednu iza te zavarene i tako sam resio problem odvrtanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tom 7 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Update u vezi EGR (ili kako se već zove) ventila Jučer sam skinuo ventil, i shvatio da uopce nije radio, točnije stalno je bio otvoren i motor mi je stalno tu uvlačio zrak. Nakon što sam ga skinuo motor radi mirnije i bolje vuče. Eto.... provjerite u kakvom stanju su vaši ventili:) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Update u vezi EGR (ili kako se već zove) ventila Jučer sam skinuo ventil, i shvatio da uopce nije radio, točnije stalno je bio otvoren i motor mi je stalno tu uvlačio zrak. Nakon što sam ga skinuo motor radi mirnije i bolje vuče. Eto.... provjerite u kakvom stanju su vaši ventili:) pozz Tome ,brate daj neku fotku sa voznjica i neke nove skokove da se malo K....O sa nasim kinezima ljutim. I opisi neki pustolov sa motorom uz pratnju fotkica. sta,kako,gde,koje drustvo,kakav teren itd. POZDRAV i cekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan prodao sam zadnju gumu, ako treba nekom prednja, 1500din, preshla 4500km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...