Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha R7

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 296 postova

Aj napishite shta znate o owom motoru,ja znam da je limitirana serija i da je naprawljen u swega 5 'iljadarki komada chini mi se,znam da je looooodachki odradjen odnos snage i tezine (210ks/145kg),750ccm. . . Aj dopishite,bash me zanima owa igrachka :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Motorcikl koji se takmicio u superbike-u dok su cetvorocilindrasi bili ograniceni na 750 ccm, a V2 su mogli do 1000. Motor iz vremena ZX-7R, GSX-R750SRAD, RSV1000, 996 i RC45 (V4).

Imam neke podatke iz Yamahe iz 1999 godine:

Kazu preko 170 KS, 6 brzina, Aluminium Deltabox II ram, naprijed potpuno podesivi Ohlins, nazad extra dugacka GP tipa viljuska, 162 kg, rezervoar 24 l, max. brzina (Hockenheim 1999) 300 km/h...

Ne vjerujem da ga neko kod nas ima...

Motorcikl koji se takmicio u superbike-u dok su cetvorocilindrasi bili ograniceni na 750 ccm' date=' a V2 su mogli do 1000. Motor iz vremena ZX-7R, GSX-R750SRAD, RSV1000, 996 i RC45 (V4).

Kazu preko 170 KS, 6 brzina, Aluminium Deltabox II ram, naprijed potpuno podesivi Ohlins, nazad extra dugacka GP tipa viljuska, 162 kg, rezervoar 24 l, max. brzina (Hockenheim 1999) 300 km/h...

Ne vjerujem da ga neko kod nas ima...[/quote']

Nema ga kod nas,da ga ima ukr'o bih ga ja. . . Bash zato me toliko zanima,shto je redak tip motora. Ajmo josh,pa ako mi se swidi da ga ispazarim :roll:

• Zainteresovan, 837 postova
Motorcikl koji se takmicio u superbike-u dok su cetvorocilindrasi bili ograniceni na 750 ccm' date=' a V2 su mogli do 1000. Motor iz vremena ZX-7R, GSX-R750SRAD, RSV1000, 996 i RC45 (V4).

Nema ga kod nas,da ga ima ukr'o bih ga ja. . . Bash zato me toliko zanima,shto je redak tip motora. Ajmo josh,pa ako mi se swidi da ga ispazarim :roll:

Nije valjda da si resio da prodas Kawu i kupis Yamu? :wink:

P.S. Pa jel si nasao negde pa hoces da kupis ili sta?

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

20 i plus iljada, dzabaluk bez svakoga hehehehehe ima kod nas jedna prerada prodata za 3000 drala bi ovo kao malo ijete ima 750ccm 170 ks

Nije valjda da si resio da prodas Kawu i kupis Yamu? :wink:

P.S. Pa jel si nasao negde pa hoces da kupis ili sta?

Ma dal' si lud,takwu zwerrrr ne bih mogao chak ni ja da wozim :wink:

Samo me zanima,jer je stwarno interesantan motorchic. Mada,jednog dana. . . Ko zna. . .

• U prolazu, 24 postova
Aj napishite shta znate o owom motoru' date='ja znam da je limitirana serija i da je naprawljen u swega 5 'iljadarki komada chini mi se,znam da je looooodachki odradjen odnos snage i tezine (210ks/145kg),750ccm. . . Aj dopishite,bash me zanima owa igrachka :lol:[/quote'] Motor je bio limitirana verzija kao tobože nekakva baza za superbajk i za 35000 dem. se dobijao motor sa 104 ks. Kit za cc 140 ks.je koštao 7500 dem+mws(porez) !!! Nakon što kupiš taj motor ubrzo ti dođe dopis iz yamahe kako motor ima grešku na radilici i da ju treba promjeniti i nju su slali besplatno na adresu !! A motor koji je pripreman za superbajk je imao 164 ks i ta verzija je koštala preko 100 000 dem ! Nije polučila nikakve rezultate i osim kolekcionarske vrijednosti ona realno ni nema nikakve druge !! SAMO JOŠ JEDAN YAMAHIN PUN PROMAŠAJ... kao i ow 01 !! Sory ako sam koga uvrijedio !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja