Snake 06 7 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Aj napishite shta znate o owom motoru,ja znam da je limitirana serija i da je naprawljen u swega 5 'iljadarki komada chini mi se,znam da je looooodachki odradjen odnos snage i tezine (210ks/145kg),750ccm. . . Aj dopishite,bash me zanima owa igrachka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obrnuo si konje i kilograme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto ja znam da je to egzotika,da ih ima jako malo i da je extra motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 11, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Motorcikl koji se takmicio u superbike-u dok su cetvorocilindrasi bili ograniceni na 750 ccm, a V2 su mogli do 1000. Motor iz vremena ZX-7R, GSX-R750SRAD, RSV1000, 996 i RC45 (V4). Imam neke podatke iz Yamahe iz 1999 godine: Kazu preko 170 KS, 6 brzina, Aluminium Deltabox II ram, naprijed potpuno podesivi Ohlins, nazad extra dugacka GP tipa viljuska, 162 kg, rezervoar 24 l, max. brzina (Hockenheim 1999) 300 km/h... Ne vjerujem da ga neko kod nas ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Motorcikl koji se takmicio u superbike-u dok su cetvorocilindrasi bili ograniceni na 750 ccm' date=' a V2 su mogli do 1000. Motor iz vremena ZX-7R, GSX-R750SRAD, RSV1000, 996 i RC45 (V4). Imam neke podatke iz Yamahe iz 1999 godine: Kazu preko 170 KS, 6 brzina, Aluminium Deltabox II ram, naprijed potpuno podesivi Ohlins, nazad extra dugacka GP tipa viljuska, 162 kg, rezervoar 24 l, max. brzina (Hockenheim 1999) 300 km/h... Ne vjerujem da ga neko kod nas ima...[/quote'] Nema ga kod nas,da ga ima ukr'o bih ga ja. . . Bash zato me toliko zanima,shto je redak tip motora. Ajmo josh,pa ako mi se swidi da ga ispazarim :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino motorce 100% :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 11, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ih imate dve na prodaju- http://www.mpu.at/ Udjite u "gebrauchte", tu su.. Tek jos koja informacija vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Motorcikl koji se takmicio u superbike-u dok su cetvorocilindrasi bili ograniceni na 750 ccm' date=' a V2 su mogli do 1000. Motor iz vremena ZX-7R, GSX-R750SRAD, RSV1000, 996 i RC45 (V4). Imam neke podatke iz Yamahe iz 1999 godine: Kazu preko 170 KS, 6 brzina, Aluminium Deltabox II ram, naprijed potpuno podesivi Ohlins, nazad extra dugacka GP tipa viljuska, 162 kg, rezervoar 24 l, max. brzina (Hockenheim 1999) 300 km/h... Ne vjerujem da ga neko kod nas ima...[/quote'] Nema ga kod nas,da ga ima ukr'o bih ga ja. . . Bash zato me toliko zanima,shto je redak tip motora. Ajmo josh,pa ako mi se swidi da ga ispazarim :roll: Nije valjda da si resio da prodas Kawu i kupis Yamu? :wink: P.S. Pa jel si nasao negde pa hoces da kupis ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam negde procitao ovde kod nas u oglase... Prava oznaka je Yamaha YZF R7 RWO2... Tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan 20 i plus iljada, dzabaluk bez svakoga hehehehehe ima kod nas jedna prerada prodata za 3000 drala bi ovo kao malo ijete ima 750ccm 170 ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Motorcikl koji se takmicio u superbike-u dok su cetvorocilindrasi bili ograniceni na 750 ccm' date=' a V2 su mogli do 1000. Motor iz vremena ZX-7R, GSX-R750SRAD, RSV1000, 996 i RC45 (V4). Imam neke podatke iz Yamahe iz 1999 godine: Kazu preko 170 KS, 6 brzina, Aluminium Deltabox II ram, naprijed potpuno podesivi Ohlins, nazad extra dugacka GP tipa viljuska, 162 kg, rezervoar 24 l, max. brzina (Hockenheim 1999) 300 km/h... Ne vjerujem da ga neko kod nas ima...[/quote'] Nema ga kod nas,da ga ima ukr'o bih ga ja. . . Bash zato me toliko zanima,shto je redak tip motora. Ajmo josh,pa ako mi se swidi da ga ispazarim :roll: Nije valjda da si resio da prodas Kawu i kupis Yamu? :wink: P.S. Pa jel si nasao negde pa hoces da kupis ili sta? Ma dal' si lud,takwu zwerrrr ne bih mogao chak ni ja da wozim :wink: Samo me zanima,jer je stwarno interesantan motorchic. Mada,jednog dana. . . Ko zna. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zsitum2 0 Napisano Novembar 26, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: VINKOVCI Prijavi odgovor kao problematičan Aj napishite shta znate o owom motoru' date='ja znam da je limitirana serija i da je naprawljen u swega 5 'iljadarki komada chini mi se,znam da je looooodachki odradjen odnos snage i tezine (210ks/145kg),750ccm. . . Aj dopishite,bash me zanima owa igrachka [/quote'] Motor je bio limitirana verzija kao tobože nekakva baza za superbajk i za 35000 dem. se dobijao motor sa 104 ks. Kit za cc 140 ks.je koštao 7500 dem+mws(porez) !!! Nakon što kupiš taj motor ubrzo ti dođe dopis iz yamahe kako motor ima grešku na radilici i da ju treba promjeniti i nju su slali besplatno na adresu !! A motor koji je pripreman za superbajk je imao 164 ks i ta verzija je koštala preko 100 000 dem ! Nije polučila nikakve rezultate i osim kolekcionarske vrijednosti ona realno ni nema nikakve druge !! SAMO JOŠ JEDAN YAMAHIN PUN PROMAŠAJ... kao i ow 01 !! Sory ako sam koga uvrijedio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...