Jump to content

Moto Zajednica

izgrebah asfalt (a bilo je i krajnje vreme)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova

pre 10 min u vrscu, ulica vuka karadzica, krenem u obilazenje malo bezveze. pocela kisica a put klizav, ispred mene motor i opel astra, ja zmigavac i po gasu. medjutim na pet metara od raskrsnice opel daje levi zmigavac i skrene  :-[. a meni na volju da biram, ocu u vrata od kola ili na trotoar pa u kucu, nabodem kocnice i taman sam mislio stadoh kad prokliza prednji i ja na asfasltu. e da ga jbm, skocima na noge i pitam coveka da li sam mu udario auto, kaze nisi a da li si ti ok? jebes mene pali da ne dolazi murija pa da nas smara. i tako digoh motor i popnem se na trotoar. ne smem ni da ga gledam. skupim snage bacim pogled kad ono skoro nista ??? ??? ??? puko zmigavac i zaderana dekla. ne mogu da verujem, obicno sam baksuz a ovaj put me bog pogledo.

rezime, ja sam budala, motor izdrzljiviji nego sto sam mislio, protektor u jakni na ramenu zavrsio posao, kaciga nedirnuta nije mi ni trebala (zezam se ;D ;D ), gledacu da drugi put imam i rukavice isprljao sam ruku.

ovaj put sam jeftino prosao

13052009141.jpg

Kao prvo, vazno je da si dobro.

Kao drugo, svaka cast na ovako iskrenom (prema sebi) i zrelom razmisljanju. Mislim da je ovako zrelo razmisljanje i analiza sopstvene greske/previda  neprocenljivo kao skola za druge kolege na dva tocka jer salje poruku o samom previdu bez pokusaja da se objasne neobjasnjive stvari.

Pozdrav i da sto pre vratis makinu u prvobitno stanje  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

BTW stvarno je nevjerovatno kako se malo shebo motor. Dupe netaknuto, oklopi se cakle, ruckice ok, ...ma jesi ti siguran da si to bio ti?  ;D

voleo bi da nisam al jbg

Sta je sa laktom i kolenom? ???

koleno i dlan leve ruke, koleno odrano ali ne mnogo a dlan ugruvan, jedan trening ajkida i ceo zivot izvodis isto padanje. :D;)

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Lijepo je da si prosao kako si prosao, a i ta skromnost / pozrtvovanost ti je vrlina, ali zar nije autu zabranjeno da skrene dok biva pretican?

Q: Zasto moramo gledati preko ramena svaki put prije lijevog zmigavca?

A: Mozda lencuga naleti

;D

:D :D :D

nije skromnost nego sam realan, ne verujem da je mogao da me vidi u retrovizoru, ja sam bio u mrtvom uglu i preticao na punoj pred raskrsnicom.

mozda je samo malo kasno dao zmigavac, da ga je dao ranije ja ne bih zapoceo obilazenje, ali to je vec "sta bi bilo da je bilo"  ;D

Zao mi je sto ti se ovo desilo, ali nekako osecam da ti sam sebi vise nikada neces dozvoliti da napises slicnu pricu.

Ziv i zdrav nam bio !  :)

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Zao mi je sto ti se ovo desilo, ali nekako osecam da ti sam sebi vise nikada neces dozvoliti da napises slicnu pricu.

Ziv i zdrav nam bio !  :)

... I VELIKI TI PORASTAO !!!!!!!

• Zainteresovan, 599 postova

Tvoje reci u naslovu, zagradi, mi sve rekose,mnogo vise nego ceo tvoj post. Posle niza situacija gde izazivas sudbinu ona ti na kraju odgovori na izazov. Naravno,odgovor je brutalan i zacas se osvestimo i dodjemo sebi i skapiramo sve greske obecavajuci sebi da nikada vise necemo bacati rukavicu izazova nekome ko odlucuje o nasoj buducnosti. I to te drzi dok rane ne zarastu,secanje i naravoucenije ne izbledi a onda opet po gasu i adrenalinu !  Ne pridikujem ti,ni govora,  samo saosecam sa tobom. Nisi usamljen, takvih je mnogo !!  Uzivaj u ranama ,pece,a ?? :) :) ;)

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

@doda, svestan sam toga i zato je takav naslov, ustvari znam to za svaki svoj postupak, i van voznje, i pre nego ga pocinim. uvek sam spreman da trpim posledice svojih dela. nisam otvorio temu da bih kukao vec samo da prenesem dogadjaj pa ce mozda neko izvuci pouku.

znas kako kazu, sami smo sebi najveci neprijatelji, ali neke stvari su jace od nas. padanje je sastavni deo voznje i retki se provuku da nikad ne padnu, kome je zbog toga frka bolje da ne seda na motor povecava sanse da mu se to desi.

Uzivaj u ranama ,pece,a ?? :) :) ;)

pa i ne bas  ;) ;) ;)

• Svrati ponekad, 258 postova

Ufff, apostola ti tvoga!!! >:(

Sva sreća da  si mi za pad rekao ti preko telefona,  8)

jer da sam čuo od nekog drugog pomislio bi da si otresao sa 200+ km/h i sav bi se naježio  :o :o :o :o

Sledeći put kad sedneš na motor budi svestan da ćemo te mi sačekati ako treba, može sve to i malo polaganije  ::)

Iz pada si već sam izvukao zaključke, pa da ne davim...

Pozdrav druže moj  ;) ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja