StankE 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Kako kupujem novu jaknu, primetio sam razlike u protektorima koji se dobijaju uz jakne, kao i materijalima.. Da li neko zna razliku, CE, SAS YF ???? Kao i u materijalima korishcenim za jakne.. Koji uzeti, koji zaobici.. Reissa, hitex membrana?? Koji bi bio najbolji? Kapiram najskuplji... Uzeo bih neku textilnu jaknu, pa ako moze usput i neka preporuka jakne do 170E:) Da neko nije naleteo na neki dobar REVIEW site za jakne?? Pozdrav svima:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako kupujem novu jaknu, primetio sam razlike u protektorima koji se dobijaju uz jakne, kao i materijalima.. Da li neko zna razliku, CE, SAS YF ???? Kao i u materijalima korishcenim za jakne.. Koji uzeti, koji zaobici.. Reissa, hitex membrana?? Koji bi bio najbolji? Kapiram najskuplji... Uzeo bih neku textilnu jaknu, pa ako moze usput i neka preporuka jakne do 170E:) Da neko nije naleteo na neki dobar REVIEW site za jakne?? Pozdrav svima:) Kordura, gore-tex... NP protektori: soft, flexible and inconspicuous, they provide a level of protection that's second to none, absorbing the impact by molding themselves to vulnerable parts of the body and also providing significantly better coverage of the joints, combining active safety with luxurious comfort. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6491 Napisano Maj 15, 2009 Ne silazi, 6476 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za 170 evara,moze da se uzme vise nego pristojna jakna.Sto se oznaka tice,mnoge (ako ne sve) firme koriste "interne" oznake.Uz jaknu koju sam uzeo,dobio sam i jednu lepu brosuru u kojoj postoji tebela.Slovima su prakticno oznacene pozicije gde se protektor nalazi i koliko je silu u stanju da uspesno apsorbuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankE 0 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala chovek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj od IXS-a to je jeftia a dobra kupovina, takozvani visi srednji standard. Imaas puno dobavljaca i mozes sve da probas opipas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...