Jump to content

Moto Zajednica

Servis za Malaguti....ali dobar!

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Dakle treba mi sto bolji servis za Malaguti u pitanju je Madison 125 iz 2000 god.,trebalo bi procesljati komplet motor i videti sta treba uraditi i naravno treba uraditi servis! Ja znam za Servis Bugarski ali kazu da je papreno skup,pa predpostavlljam da postoji i neka jeftinija a dostojna po kvalitetu zamena! Znaci preporuke,cene,iskustva,.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

posto sam kupio madisona i resio da uradim servis krenuo sam u potragu za delovima odnosno potrosnim materijalom zvao sam KOMPP iz Batajnice i dobio sledece cene:

-kais:4025

-rolnice:858

-ulje:1000\l

-svecica:600

-filetri:nemaju trenutno

Posle toga zovnem TRION cisto da vidim razliku u cenama i tu se zgranem,dakle evo cena:

-kais:8600

-rolnice:4400

-filteri:ulje,vazduh-2000

Posto je razlika u ceni vise nego duplo ja se pitam jel vredi to toliko odnosno koliko su kvalitetniji delovi u Trion-u ako uopste jesu!

Ako neko ima iskustva sa ovim neka napise utiske!

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6

Tolika razlika? Dobro je za znati. Ja sam prilicno pazario opreme od tucano urbano u Trionu, sad cu malo razmisliti :) . U svakom slucaju - ne znam koje to rolnice kostaju 4400 din!

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000

Momak se zove Shone,servis mu je u Milutina Milankovica,meni je servisirao mog malagutija T150 i bio sam zadovoljan i cenom i kvalitetom.Zna i da preporuci za rezervne delove...

Dakle treba mi sto bolji servis za Malaguti u pitanju je Madison 125 iz 2000 god.,trebalo bi procesljati komplet motor i videti sta treba uraditi i naravno treba uraditi servis! Ja znam za Servis Bugarski ali kazu da je papreno skup,pa predpostavlljam da postoji i neka jeftinija a dostojna po kvalitetu zamena! Znaci preporuke,cene,iskustva,.....

...Mozda skup,ali Ljuba tacno zna sta je problem i ne okolise mnogo...vazno je da se tako postavis da znas kako da nadjes deo ili da znas momke koji rade u toj radnji(kao i ja sto sam znao) pa te nece zakinuti dodatno za taj deo ,nego ce ti naplatiti samo ruke...a ti ga uvek pitaj koliko vremena traje popravka i tako ces doci do cene kostanja.Majstorske ruke su ti 1500din po satu svuda!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja