davidoff 27 Napisano Maj 12, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle treba mi sto bolji servis za Malaguti u pitanju je Madison 125 iz 2000 god.,trebalo bi procesljati komplet motor i videti sta treba uraditi i naravno treba uraditi servis! Ja znam za Servis Bugarski ali kazu da je papreno skup,pa predpostavlljam da postoji i neka jeftinija a dostojna po kvalitetu zamena! Znaci preporuke,cene,iskustva,..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko nema malaguti i ne servisira ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Neko? Nesto? Bilo sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljance 8 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema Trion motors servis? Znam da su distributeri za malaguti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Oni upucuju na Bugarski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan posto sam kupio madisona i resio da uradim servis krenuo sam u potragu za delovima odnosno potrosnim materijalom zvao sam KOMPP iz Batajnice i dobio sledece cene: -kais:4025 -rolnice:858 -ulje:1000\l -svecica:600 -filetri:nemaju trenutno Posle toga zovnem TRION cisto da vidim razliku u cenama i tu se zgranem,dakle evo cena: -kais:8600 -rolnice:4400 -filteri:ulje,vazduh-2000 Posto je razlika u ceni vise nego duplo ja se pitam jel vredi to toliko odnosno koliko su kvalitetniji delovi u Trion-u ako uopste jesu! Ako neko ima iskustva sa ovim neka napise utiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljance 8 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Tolika razlika? Dobro je za znati. Ja sam prilicno pazario opreme od tucano urbano u Trionu, sad cu malo razmisliti . U svakom slucaju - ne znam koje to rolnice kostaju 4400 din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos manje covek iz servisa kaze set rolnica 20x13 8.5gr fabricke 4400 din,i meni je posle onih 858 din bilo cudno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kupio rolnice u KOMPP-u i extra sam zadovoljan! Sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purkemudo 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preskupi su ... I jos ako ne umes sam da ugradis... Rolnice su 700 din... Ja imam Malagutija F12 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje da li ima neko da radi malagutije a da nije trion i bugarski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momak se zove Shone,servis mu je u Milutina Milankovica,meni je servisirao mog malagutija T150 i bio sam zadovoljan i cenom i kvalitetom.Zna i da preporuci za rezervne delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle treba mi sto bolji servis za Malaguti u pitanju je Madison 125 iz 2000 god.,trebalo bi procesljati komplet motor i videti sta treba uraditi i naravno treba uraditi servis! Ja znam za Servis Bugarski ali kazu da je papreno skup,pa predpostavlljam da postoji i neka jeftinija a dostojna po kvalitetu zamena! Znaci preporuke,cene,iskustva,..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...Mozda skup,ali Ljuba tacno zna sta je problem i ne okolise mnogo...vazno je da se tako postavis da znas kako da nadjes deo ili da znas momke koji rade u toj radnji(kao i ja sto sam znao) pa te nece zakinuti dodatno za taj deo ,nego ce ti naplatiti samo ruke...a ti ga uvek pitaj koliko vremena traje popravka i tako ces doci do cene kostanja.Majstorske ruke su ti 1500din po satu svuda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...