boško 24 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Povodom nekih tema i gore škole vožnje šta mislite o ovome. Mene su učili neki dosta stariji motorciklisti kako sa suvozačem.A to sve mi i praktično pokazali. Kakav je položaj vozača a kakav treba da bude položaj suvozača i dali je i on učesnik u vožnji ? Mislim da je ovo vrlo bitna stvar bezbednosti.Negde sam naišao da je neko spomenuo kontra naginjanje suvozača mislim u temi muzike.Motori sa naslonima za suvozače (foteljom) nisam primetio na forumu a oni i teže preko 400kg da ne vadim sad tačne karakteristike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=143&Itemid=51 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...