Mr. No 569 Napisano Maj 15, 2009 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja se nebih bunio kad bi mi neko pustio na pp link gde mogu da skinem datu... :) ;D ;D ;D Ma dajte podatke na PP, da vidim ja ko to pokušava ilegalno da širi softver iz finih zapadnih zemalja koje su nam toliko pomogle kroz celu istoriju, da mu ja kažem 2 reči (H**la t*) ;D Molim i meni link na PP... i ja bih da im kazem 2 reci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Mojsa a cemu sluzi ova opcija??? Za starija vozila,npr. Opele greske se citaju tako sto spajalicom(zicom) spojis na konektoru ispod table zice jednog konektora i tada pocne da ti blinka lampa za motornu gresku.Lepo brojis koliko puta blinkne ta je greska.Otvoris Autodatu i pogledas sta je u pitanju.A kod novijih auta ti samo pokaze gde je konektor za dijagnozu i kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem pustite i meni link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan mogu li i ja dobiti linkkkkkk ? bas mi treba ovaj program ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kud i svi tu i mali Mujo!!!I ja bi... link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni link? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan i meni pls Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Ako može, pošalji i meni link na PP. Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako moze i meni ondak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 353 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan A tebi??? A meni??? Ocu i jaaaaaaaa Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko dobio, ja nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja link hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi link nije problem, linka nema :o koliko mi se cini niko nije pomenuo da ima takav program Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 18, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi link nije problem, linka nema :o koliko mi se cini niko nije pomenuo da ima takav program Je li to po sistemu: Novac nije problem,novca nema. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 19, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi link nije problem, linka nema :o koliko mi se cini niko nije pomenuo da ima takav program Ok, linka nema, hajde onda da probamo da napravimo neki presek informacija: Čisto informativno, kako se zovu ti software-i? Npr. onaj koji GezX pominje. Da li je on i za motore ili samo za četvorotočkaše? Mojsa125 pominje "bosch kts", a slika je nazvana "Esi" - a vidim to: "Esi[tronic]" piše pri vrhu prozora, gde obično piše naziv programa... Dajte ljudi podatke, pa možda se neko potrudi i nabavi ih - mislim izadi pare iz džepa i kupi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Onaj koji sam ja pomonjao je Autodata i taj je za aute.A i mene zanima sta jos postoji sem toga-i za aute i za motore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Ima Motodata ali je bezveze ako nekom treba moze link na p.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ima Motodata ali je bezveze ako nekom treba moze link na p.p. I ja i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moze link hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa nije nesto li za 10ak mb i nije ga loshe imati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni link ako nije frka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi bio zahvalan ako bi mi neko poslao link. Hvala unapred Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ako moze. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...