Chamo 4 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Djomla, kako si napravio odstojnike za torbe. Ja imam nove Voyager Bag i tražim najlepši i najbolji način da napravim neke nosače, tj. samo neki vid odstojnika, da se ne savijaju od težine ka točku.. Pančo iz Kraljeva mi je napravio nosač zadnjeg kofera a kupio sam desetku (šipku) pa da uradim nosač bočnih torbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Septembar 14, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam ga uzeo,prosli vlasnik je napravio odstojnike za torbe.Nije neki problem napraviti ih,kod mene mislim 6-ca debljina sipke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 23, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da kazem neku rec o banditu....SAVRSEN JE!!!!! Uskoro slike mog banditosa,koji je inace na prodaju... Teskom odlukom,ali ipak ce morati da uveseli nekog novog vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 23, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna od slika sa turneje do Trebinja,uskoro jos slika..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Lep a ralica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan Lep a ralica Tenk ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 25, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Secam ga se iz oglasa , od tada bi voleo i ja da imam taki sa ralicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan Secam ga se iz oglasa , od tada bi voleo i ja da imam taki sa ralicom Na prodaju je,eto ti ponovo prilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan evo ralice malo izbliza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 25, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto je .... samo ralica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan Posto je .... samo ralica? Ne krčmim ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5319337/suzuki_gsf_600_s_bandit/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Octobar 22, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva sezona na motoru i na Banditu - prezadovoljan! Slika s bisagama, ni ja još nisam napravio odstojnike ali stiže zima pa će biti vremena ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 19, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari došlo je lepo vreme, a i sa njim nove obaveze oko održavanja naših ljubimaca. Ljute rane od prošlogodišnjeg proklizavanja su uspešno i veoma kvalitetno sanirane kod mog majstor Nebojše i sad se Banda opet šepuri Dok su bili vršeni estetski zahvati prilika je bila da se stavi xenon i eto majstora Satelisa da to rešimo časom uz vrucu rakiju Zahvaljujuci fabričkom projektoru xenon sada osvetljava put strava , zamenjena je i sijalica pozicije sa led diodama. Ova intervencija nije puno koštala 30e xenon, 600 kinti led. Nakon završenih estetskih zahvata dođe red i na meKaniku .... Kod našeg prepoštenog Viktora (Black Ader) pazario sam nove svecice i lanac sa lančanicima, E tu sam se odlučio na malu ekstravagancu .... Bandu fabrički pokrecu lančanici 15/47, a ja sam se odlučio na varijantu 16/45. Prvi su utisci da se mašina okrece pri nekoj putnoj brzini skoro na 500rpm manje nego ranije, a nisam primetio neki uticaj na startnost i performanse. Uticaj na potrošnju bi po teoriji trebao biti povoljan, ali to cemo otkriti veoma brzo. Cela igranka je završena u Moto Laboratoriji sa zamenom ulja, filtera, kao i preventivnom proverom svih sklopova na motociklu. cena ovog zahvata nije baš mala izašlo je sve oko 28000 kinti, ali sad smo spremni za sezonu Uskoro cu napisati i podatke o potrošnji sa novim lančanicima, a bilo bi lepo da kolega Djomla napiše šta je on uradio ove zime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga sredio Pope , svaka cast!Ja nisam imao nekih vecih ulaganja...Zamenio sam opruge na kvacilu,ulje i filter ulja. Ostalo mi rezervoar da isperem,zamenim filter za gorivo i proverim kakav je filter vazduha.U potrazi sam za usisnim gumama posto su moje ispucale pa ako neko ima neka javi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 19, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ih video u louisu. Upisi model motora na sajtu i izbaciće ih. Kad sam tražio lanac naleteh na te gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 21, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Novi update, imao sam loš osećaj na kočnici, pogotovo na malim brzinama(prilazak semaforu, itd) kao koči, ali odjednom uhvati jače. Jako nezgodno u ovim hladnim danima sve imam osećaj da će da prokliza prednji točak. Zovem majstor Peđu i on expresno rešava stvar. Klešta skinuta i izduvana. Ne verujete koliko prašine može tu da se zadrži. Iz ćase izvađeno ulje i zamenjeno novim. Sad je sve u najboljem redu. Vratio se pozitivan osećaj na ručici, a zadovoljstvo u vožnji je 100x multiplikovano. Sve u svemu Peđa- KRALJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chamo 4 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika kako samo napravili odstojnik za bočne torbe, ukoliko nekoga zanima ili ima malo viška vremena za majstorisanje. Moram da priznam da je odstojnik osmislio Pančo a ja sam mu samo dao neke smernice: 1. Da ima ulogu odstojnika. 2. Da bude jak i lep 3. Da suvozač ima zašta da se drži zato što je fabrička drška nepraktična za duže vožnje. Mislim da je Pancho Design uradio pravu stvar. Ispunio je sva tri zahteva. Prešao sam oko 6-7000km sa odstojnicima i nisam imao nikakve zamerke, čak mi i odgovaraju kada n.p. podižem motor na centralni štender ili pomeram u stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chamo 4 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekih slika i detalja kada je sve završeno! Moram da priznam da se vodilo računa o malim detaljima. Ne postoji var koji se vidi, sve je unapred osmišljeno i na kraju obrađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chamo 4 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju neka slika "natovarenog" Bandita 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...