PICASOO MZ 425 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju pri temperaturi od 28 stepeni sam poslom morao do jednog sela u Gornjoj Resavi, opstina Despotovac...mada je selo blize Kucevu nego Despotovcu. Naime, za potrebe jednih beogradskih novina sam trazio jednog interesantnog coveka da sa njim napravim pricu... E sad' do njega se dolazi nasipanim putevima koji vode kroz polja i njive, pa jednim delom pored reke Resave, pa malo po brdima... Eto sklopih lepo i korisno, pomesah posao i zadovoljstvo... ;D ;D Put koji se nalazi na tromedji izmedju Svilajnacke, Despotovacke i Petrovacke (na Mlavi) opstine Pogled na Gornju Resavu-Beljanicki masiv Kako sam saznao, ovaj most je napravljen pred sam pocetak Drugog svetskog rata... Sa brega na izlazu iz sela Roanda (opstina Svilajnac) pogled puca na Donju Resavu i... ...Gornju Resavu Crkva u selu Roanda. Crkva se nalazi na ulazu u selo iz pravca puta Svilajnac- Despotovac, i to na vrh brega sa koga se spusta u selo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti to teraš i van asfalta, nije bober šminka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sam' prasi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bike ti je full svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan I plus ako je pala i dnevnica. Gde ces lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...