vlad 5 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pitam . Treba da radim jedan kawasaki koji ima na rezervoaru ulubljenje koje nije za gitovanje. Da li neko zna nekog majstora u BGD-u koji se bavi izvlacenjem ulubljenja, bez da mora da ga otvara? Na vakum ili elektrode il` na madjiju ;D Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na madjiju Prvo procitaj ovo ovde. A zatim materijal narucis na ovom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 9, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan super stvar ... negp jel radi na svim kolima ili samo na italijanski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 9, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Na madjiju Prvo procitaj ovo ovde. A zatim materijal narucis na ovom mestu. sve je to lepo,sam to nije taj sprej,taj sprej ima veze sa c02,al sluzi da zastiti soblu da se ne uprlja i da nedodje do kontakta izmedju nje i mase,to jest pistolja,nije to taj sprej,sprej c02 ces tesko kupiti kod nas, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lalajko. Ja sam mislo na onaj staaaaaaaaari nacin da priheftas elektrodu na bolno mesto pa sa onim tegom izvuces udubljenje. Znam jednog Zorana iz Zemuna shto je to radio ali sam izgubio kontakt od co`eka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan majstor za takve stvari u Rumi samo potrazite Vunjaka autolimara jer ima dva brata blizanca, gledao sam kako je uradio rezervar od r6 07god bio slomljen do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve zaboravim da kazem da sam naso onoga koga sam trazio, zavrsio ofarbao pa cu na svojoj temi okaciti slike kaki je bio a kaki je sad lepi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Na madjiju Prvo procitaj ovo ovde. A zatim materijal narucis na ovom mestu. sve je to lepo,sam to nije taj sprej,taj sprej ima veze sa c02,al sluzi da zastiti soblu da se ne uprlja i da nedodje do kontakta izmedju nje i mase,to jest pistolja,nije to taj sprej,sprej c02 ces tesko kupiti kod nas, tocno tako,spraj s co2 plinom mozete naci u svakoj malo boljoj trgovini(centru) s igrackama. Znaci gdje ima maketa,ima boja za makete,pa mora biti i plina,samo sto kod nas kosta oko 10€ litrena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Meni radio covek u Ostruznici i rezervoar i farbanje evo slike...pre i posle...ako treba kontakt posalji p.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...