Gasho 5 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo opis kratkog puta do poluostrva Pelješac i grada Orebiæa, koji se nalazi naspram ostrva Korèule. Cijeli put je dogovoren i organizovan sa forumašima sa www.du-moto.com portala, èiji sam èlan od samog poèetka. Dubrovèani su se potrudili da gostoprimstvo bude na najveæem nivou, a vožnja odliènim cestama veoma uzbudljiva u društvu još 13 motora i skutera... Dogovor je bio da se u 10 nadjemo na Dubrovaèkom mostu, odakle je trebalo da svi grupno krenemo za Orebiæ. Ja sam kasnio zbog trajekta, a pošto nisam bio siguran da li æu uopšte iæi, nisu me èekali, nego su krenuli bez mene. Ja sam ih sustigao poslije par kilometara i nakon stajanja u Slanom, da pokupimo još jednog kolegu, nastavili smo zajednièki do cilja. Vožnja je protekla u nešto bržem tempu nas na veæim motorima, a skuteri su nas lagano pratili. Tako je bilo do Prapratnog, a zatim smo svi u koloni stigli do Orebiæa. Poslije par slika na rivi, otišli smo u restoran Dalmatino gdje smo ruèali. Naravno, ja nisam mogao ništa platiti, a to mi se redovno dešava kada sam gost Dubrovèana. Jednostavno, uopšte ne mijenjam eure za kune, osim kad idem specijalno da nešto kupim. Poslije ruèka smo se lagano vraæali, stali na još jednu kafu i tako do mosta, gdje su se oprostili od mene. Temperatura je bila od 12 do 15 stepeni, sunèano i ugodno za vožnju, normalno, u punoj opremi. Bilo je ukupno 14 motora i dvoje kola. Iz Dubrovaèke regije su bili njih 22-oje, ja iz Crne Gore i Emir sa suprugom iz Sarajeva. Sjajna ekipa i druženje za deset. Vrlo èesto organizuju druženja, roštilje i odlaske na ovakve izlete. Sjajno je bilo... Evo i malo slika... http://www.pkjug.hr/moto/orebic-061105/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1037 Napisano Novembar 7, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim Mase pohrlile da se slikaju na tvojoj novoj zvjeri!? Lijepo drustvance,Fjaka kao i obicno odradio svoj dio,slika na pretek!? Svaka cast! :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 7, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hocu kuci Svasta nesto propustam Gaso, fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Primjetih ja po Dubrovniku gomilu dvotockasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, jel to ovde samo ja radim???? Dosta vise sa tim putovanjima!!! Ajd' sad fino svi motore u garaze i nema vise voznji do proleca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan radim i ja i u josh goroj sam situaciji jer nemam motor grrrrrrrrrr a vrijeme 20 stepeni danas umirem od vrucine kako dobar dana,a ja sa fordom tabanusom hehehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krampus 0 Napisano Decembar 1, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Dubrovnik Prijavi odgovor kao problematičan bilo je lijepo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...