Jump to content

Moto Zajednica

Orebiæ Hrvatska 5.11.

Recommended Posts

• Zainteresovan, 666 postova

Evo opis kratkog puta do poluostrva Pelješac i grada Orebiæa, koji se nalazi naspram ostrva Korèule. Cijeli put je dogovoren i organizovan sa forumašima sa www.du-moto.com portala, èiji sam èlan od samog poèetka. Dubrovèani su se potrudili da gostoprimstvo bude na najveæem nivou, a vožnja odliènim cestama veoma uzbudljiva u društvu još 13 motora i skutera...

Dogovor je bio da se u 10 nadjemo na Dubrovaèkom mostu, odakle je trebalo da svi grupno krenemo za Orebiæ. Ja sam kasnio zbog trajekta, a pošto nisam bio siguran da li æu uopšte iæi, nisu me èekali, nego su krenuli bez mene. Ja sam ih sustigao poslije par kilometara i nakon stajanja u Slanom, da pokupimo još jednog kolegu, nastavili smo zajednièki do cilja. Vožnja je protekla u nešto bržem tempu nas na veæim motorima, a skuteri su nas lagano pratili. Tako je bilo do Prapratnog, a zatim smo svi u koloni stigli do Orebiæa. Poslije par slika na rivi, otišli smo u restoran Dalmatino gdje smo ruèali. Naravno, ja nisam mogao ništa platiti, a to mi se redovno dešava kada sam gost Dubrovèana. Jednostavno, uopšte ne mijenjam eure za kune, osim kad idem specijalno da nešto kupim. Poslije ruèka smo se lagano vraæali, stali na još jednu kafu i tako do mosta, gdje su se oprostili od mene.

Temperatura je bila od 12 do 15 stepeni, sunèano i ugodno za vožnju, normalno, u punoj opremi. Bilo je ukupno 14 motora i dvoje kola. Iz Dubrovaèke regije su bili njih 22-oje, ja iz Crne Gore i Emir sa suprugom iz Sarajeva. Sjajna ekipa i druženje za deset. Vrlo èesto organizuju druženja, roštilje i odlaske na ovakve izlete. Sjajno je bilo...

Evo i malo slika...

http://www.pkjug.hr/moto/orebic-061105/index.html

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Vidim Mase pohrlile da se slikaju na tvojoj novoj zvjeri!? :D

Lijepo drustvance,Fjaka kao i obicno odradio svoj dio,slika na pretek!?

Svaka cast! :thumbsup:

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

radim i ja i u josh goroj sam situaciji jer nemam motor grrrrrrrrrr a vrijeme 20 stepeni danas umirem od vrucine kako dobar dana,a ja sa fordom tabanusom hehehehehe

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja