gmum44 189 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ZELIM TI BRZ OPORAVAK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak i da sve bude kako treba! Zivotinje na putu su bas nezgodna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jbg što je najgore najaviše 28-29 stepeni za vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 8, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos od voznje bicikla navukao fobiju od kucica Najgore je kad krenu preko ulice, krenem u obilazenje, a oni se predomisle i eto ti belaja . Ako nije veliko kuce, samo pravo i drz se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kerovi su chudo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan i ja ti zelim brz oporavak i sto manje posledica. Bitno je da si ti ok, rane ce zarasti. Drago mi je da se motor nije vise ostetio. ja sam se tako u pocetku sezone morao oprostiti od motora i dan danas jos nisam uzeo drugi, zato ne ocajavaj... brzo ces ti na tockove... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos lepih dana. Tek je pocelo. Da si ziv i zdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan sto bi moj pokojni deda reko,da se cepa,da se krpi,da se opet novo kupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Padanje na zemlju je potpuno prirodan proces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Padanje na zemlju je potpuno prirodan proces ali veoma bolan :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želim momče! I meni je pre godinu-dve izleteo manji avlijaner...Tad sam se setio u momentu šta su me učili iskusniji od mene...Volan čvrsto u šake i drži pravac! Tu je, recimo, bolje zbog stabilnosti ići malčice brže (npr. bar 60 na sat). Tako imaš veće šanse da ostaneš na točku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 14, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Na turi Beograd-Rudnik-Beograd mi je izleteo pas, nemam pojma kako sam ga izbegao ali je bilo bukvalno za par santimetara. Nije me napao, nego je bio sav prestravljen, kao da je bezao od nekog...Covek iza mene je rekao da mi se cak zadnji tocak odlepio od zemlje, ali ja nisam primetio, verovatno od uzbudjenja. Sreca da su ljudi drzali dobar razmak u koloni, moglo je dosta nas da strada. Brz oporavak ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao...ja sam ih prosle godina na putu par izbegao motorom....nije me toliko pogadjalo dok ove godine nisam kod Bijeljine autom udario veceg kera koji je samo izleteo....sa druge strane je upravo nailazio kamion.....epilog branik je sredio Brka a ja sam i dan danas sretan sto tog momenta nisam bio na motoru.....sta bi bilo da je bilo...?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao...ja sam ih prosle godina na putu par izbegao motorom....nije me toliko pogadjalo dok ove godine nisam kod Bijeljine autom udario veceg kera koji je samo izleteo....sa druge strane je upravo nailazio kamion.....epilog branik je sredio Brka a ja sam i dan danas sretan sto tog momenta nisam bio na motoru.....sta bi bilo da je bilo...?????? na svu muku pre par meseci kod zmaja opet mi izleti kuče na 2-3m ispred kola srećom išao sam oko 80km/h razbio branik i maglenku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan sretne rane junacke! sada bi već mogao da rekreativno odlaziš do "apoteke", čisto da te "narkomani" u proizvodnom procesu ne zaborave :D Zezam se, iskoristi bolovanje do kraja!!! Kako je prošao dvotočkaš? šta njega boli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zezam se, iskoristi bolovanje do kraja!!! Kako je prošao dvotočkaš? šta njega boli? boli ga leva plastika i levi dekl, bolje je prošao od mene ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 16, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka ste obojca zivi i zdravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...