tomos_ATX50 1 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan vozim motor kao i uvek...i prelazim rampu kod silosa(ko je iz zajecara zna gde je to)...rampa dignuta,mrak,i odjednom teretni vagon,hahaha...ladno majmuni nisu spustili rampu a teretni voz ide u rikverc... > proso sam na metar od vagona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Maj 7, 2009 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sreca tvoja sto si bio na tomosu pa si lagano pobegao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan da sam vozio sporo ko i uvek zgnjecilo bi me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan zamalo da mi otvorite temu danas.... pu, pu, pu daleko bilo pomeri se s mesta (sa rampe) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja svejedno usporavam i gledam i kad je rampa dignuta, bas zbog takvih slucajeva, nikad neznas sta moze da te snadje, a vozu treba pola kilometra da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ma fora je sto je to glavni prelaz i put koji vodi iz centra u taj deo grada...ima velika rampa i drnda ono zvono akd se zpusta...al debil koji trebao da spusti rampu,verovatno ga mrzelo da spusta... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti dobro si prosao, mogao si da razbijes vagon i da ga izbacis iz sina ;D Evo bas jutros kod sajma,kad sam isao na posao, rampa otvorena a voz pici li pici ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Cuti dobro si prosao, mogao si da razbijes vagon i da ga izbacis iz sina ;D ??? To moze samo Cak Noris ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vise covek nema sta da kaze na ovako nesto.. Ti zamalo da pogines, zauzeo bi 15 redova u novinama i sutra bi bilo - nista. Samo broj.... Ali da se ne spusti rampa u jednom evropskom gradu , velegradu .....!!!! Samo motka u ovoj drzavi...samo motka , nikakva milicija i ostala birokratija od koje nema ama bas nikakve koristi, samo demagogija, pa ce drugi put da je spusti budala...Uzas jedan...bem ti , gde bre mi zivimo braco.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan chopperu, bila rampa spustena ili ne, zvonilo ili ne, uradi ono sto ja radim, lepo uspori ili se zaustavi da nebi slucajno naleteo na voz. inace, kad si planirao zavrsavati sediste na acx-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Mogao voz da strada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 10, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Jbt. na rampi nikada nisi siguran,stvarno bi mogli da povedu malo vise racuna o tim rampama .Meni se jednom desilo da sam polako prilazio prelazu ne cujem nikakvo zvono niti vidim bilo kakvu signalizaciju,krenem ja da prelazim kad odjednom pocela da se spusta rampa sreca moja pa sam uspeo da odreagujem zamalo da me je skinula sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se meni čini, na svakom pružnom prelazu stoji znak STOP tako da se mora stati i kada je podignuta rampa... E, sad, to niko ne poštuje ali ne znači da ne treba biti oprezan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan kod nas nema ni stop na vecini mesta...majke mi maznucu jedan pa cu da mlatim onog koji je zaduzen za sve to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Te rampe kontrolise glupa elktronika (mehanika) koja nije bas uvek ispravna i tako se desi ponekad... Rampa u Batajnici je ponekad spustena, ponekad podignuta.. Sreca sto nisi vozio pored reke Une. Tamo ima 10 prelazaka preko sina, za 5km, naravno bez rampi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...