snow_man 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Mislim da imam problema sa kvacilom pa mi je potreban vas savet Naime radi se o tome da su mi se pojavili neki cudni zvuci, kad ga ubacim u brzinu. Kad povucem kvacilo (slobodan hod) prestaje zvuk. Nakon toga sam zamenio lamele i potisni lezaj mileci da je u tome problem. Medjutim nije...... i dalje ima cudan zvuk Dali zna neko mozda resenje na ovo pitanje, mozda neku preporuku ili savet bi mi mnogo pomogao Unapred se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miciguza 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo vozi kako kaze nas narod. To se cuje u vecini honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Maj 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno ima lufta u korpi kvacila,ali kako moj prethodnik rece,samo teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan isti problem imam i ja , mada mislim da to i nije problem .na leru dok mi se motor skroz ne zagrije cuje mi se kao da se nesto melje.ako stisnem rucicu rondanje prestaje.e sad da je to neki problem, rekli bi mi na servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...