Miki972 1 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo danas filter za vazduh, sa namerom da malo pekontrolishem isti, i vidim da je sundjer unutra u prilichno jadnom stanju te da ga ne vredi ni prati nego zamenuti novim. Sundjer je sive boje, debljine oko 1-1.5cm. Da li smem da stavim neki domaci sundjer ili je to ipak druga struktura sundjera namenjena bash za filtere za vazduh? Postoji li neka alternativa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 153 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je stari sundjer poceo da se runi , mrvi , NIKAKO ne vracaj , baci, alternativa ti je samo sundjer filtera od nekog drugog motora, obicni sundjeri ne podnose benzinska isparenja , nisi naveo koji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde da ne otvaram temu ... meni je na tzr 125 1992 na jednom malom delu pocepan rekli su mi da stavim parcence drugog sundjera i da ga zasijem eventualno pa da ostavim ovaj ali ako neko ima ideju gde da nadjem tzrov ili sa nekog drugog mototora pa da ga opsecem hvala unapred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 153 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj ga i daj dimenzije pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1882 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 672 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da probas sa zicom za pranej posudja. Samo moras malo da eksperimentises sa njihovim sastavom i oblikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skines taj filter i odes u prvi servis ili prodavnicu skutera i vidis po dimenzijama koji ti odgovara da ga iseces na svoju meru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavio obican sundjer , posto mi se ucinilo da je jedan sloj previse tanak isekao sam dva stavio ih naravno dobro nauljene ... ugusio sam vazduh ispalo je previse skinuo sam jedan sloj i nemam problema ... ako ga benzinske pare i pojedu imam rezervu u gepeku ;D motor radi sasvim lepo a karburator je zasticen to je valjda i poenta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...