BT-POWER 0 Napisano Novembar 6, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna gde kod nas ima da se kupi auspuh MF Power 3? evo slike: znaci to nije ona obicna rezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BT-POWER 0 Napisano Novembar 18, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi jel moguce da bas niko ne zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 610 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi jel moguce da bas niko ne zna? Naravno da zna. Gledaj, MF auspuhe je proizvodio g. Maroviè Gorazd iz Maribora, SLO. On je vlasnik i proizvoðaè auspuha Wings, koji su dosta rasprostranjeni u ovim krajevima. Pošalji mu mail, imaš pod kontakt na www.wings.si . Ljudi su korektni, odgovoriti æe. Osobno mislim da više ne rade te auspuhe koje trebaš, no nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BT-POWER 0 Napisano Novembar 19, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok tnx! znam da u Hrvatskoj ima pa reko mozda ima i kod nas! hvala druze. poslao sam e-mail pa cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...