Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar, Bajker Ale - MK Sid je nepopravljivi entuzijasta u domisljatosti i radu, tako da za svaku sezonu ima motocikl u voznom stanju. Tako je ove zime od njegovoga BMW-a R25 koji je na kraju prosle sezone "ispustio dusu" vrijednim radom napravio 'VatrenuPeglu" prekrojivsi ram BMW-ea i u njega "uvalio" motor od Zastave 126P ili ti popularne Peglice.Od BMW-a je ostao samo mjenjac, a sve ostalo je nanovo uradjeno.Slike govore vise od rijeci. P.S. Zaboravio sam da napisem da je motocikl u fazi probne voznje, a sminkeraj sljedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Fali mu malo sminke i super ce da izgleda. Ja se odavno zanosim mislju da uglavim masinu od nekog auta u ram motora,u opciji su bile pegla,spacek i zaporozec,ali najveci problem mi je menjac....m\no mlad sam,ima vremena :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Covece Grumf sa sada stidi!!! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan odlicno...svidja mi se...pravi pravcati rat-bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Maj 6, 2009 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos da poradi malo na estetici i bice extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu bre motor je EXTRA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...