miryu 160 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prateci putovanja i izlete sa ovog foruma zakljucih da u 95% slucajeva na iste idu jaci motori, dakle 250+ kubikaze... :'( Temu sam otvorio, za sada, samo da vidimo da li ima dovoljno intresanata za neke krace, opustene, sporije ture... izlete gde bi se masovnije okupili i BJB skuterasi ondosno svi oni sa motorima manjih kubikaza: 125, 150, 180, 200, a sto da ne i neki ambiciozni bicikl sa motorom:) Dakle pitanje je: DA LI IMA ZAINTRESOVANIH? ??? -svi predlozi su dobrodosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemora to da bude krace.Ima primera na forumu i duzih tura sa samo 50ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
F4 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan ja u nedelju najverovatnije idem do bele crkve vozim 200ccm pa ko hoce moze da se pridruzi ako ima zainteresovanih javite se pa da dogovorimo mesto za okupljanje pred polazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beverly csi 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ??? Dobro je da se neko setio . Mogu skuteri na duzi put i to bez frke. Evo ja npr. bez problema pre neki dan od Bgd do Tare i nazad sa beverlyem od 250 cc. Dupe se malo bunilo kad sam dosao doma ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... i kad smo isli za uskrs u sremcicu,ja sam jedini bio sa skuterom 50ccm3,zato ovako javno zelim da pozovem sve koji voze skutere (narucito 50ccm) da se prikljuce svim akcijama i okupljanjima.... na mene uvek mozete racunati,bila duza ili kraca putovanja.... ;D +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 8, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... i kad smo isli za uskrs u sremcicu,ja sam jedini bio sa skuterom 50ccm3,zato ovako javno zelim da pozovem sve koji voze skutere (narucito 50ccm) da se prikljuce svim akcijama i okupljanjima.... na mene uvek mozete racunati,bila duza ili kraca putovanja.... ;D +1 Nesam te video sad za 1.maj :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan na mene uvek mozete racunati,bila duza ili kraca putovanja.... ;D +1 Uvauuu... super, ima nas dvoje! Sto su bre ovi BJB skuterasi tako ne aktivni? Naravno da mogu i 50ccm, a onom forumasu sto je na more isao sa 50 kubika SVAKA CAST, pogotovo sto je bio sam. Mislim smeo bi ja s ovom mojim 125ccm do mora a sam nikako. Ako uopste postoji jos neki zaintresovani Skuteras nek se doda, ako ne -tema moze da se brise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Poz iz Krusevca. Vozim leonarda 150 a za vikend voznje sam tu za duzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim skuter, ali sa svojih 50 ccm kao od sale picim 300 km. Sutra ce da padne tura po Fruskoj Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... i kad smo isli za uskrs u sremcicu,ja sam jedini bio sa skuterom 50ccm3,zato ovako javno zelim da pozovem sve koji voze skutere (narucito 50ccm) da se prikljuce svim akcijama i okupljanjima.... na mene uvek mozete racunati,bila duza ili kraca putovanja.... ;D +1 Nesam te video sad za 1.maj :P :P za 1 maj nisam mogao da dodjem,bio sam sprecen,od strane,vise sile..... ali kako skupovi tek pocinju,vidjacemo se mi.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja vam se pridruzujem sada nas je vec trojica. Nadam se da ce nas i skuterasice podrzati . Ma bitno je da nas je sto vise , jos da odredimo lokaciju i zurka moze da pocne. Evo ja predlazem Borsko jezero????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan i mi kinezi kada se vozimo mozes sa nama. to ti je skroz opustena voznja pa bi sa nama mogao i covek sa biciklom da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Kao (kymco) tajvanac rado cu se pridruziti braci kinezinma. Gledacu ovde sta i kada se organizuje pa se prikljucim, ;D a i predlozim po nesto . Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle neka organizacija za dolazeci vikend mozda? Predlozi...... Novi Sad mozda kroz sela-Zrenjaninskim putem,to je super put i nije neka kilometraza 110km od centra grada! Ima li zainteresovanih primam sugestije....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan A da ja sam slobodan u nedelju pa predlazite...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evi i vremenske prognoze: http://www.weather2umbrella.com/umbrella/clients/bgd_10days_site_new.php Vreme nam se smesi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, gde se ide!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, gde se ide!? ;D Pa jos smo u fazi pregovora odnosno predloga! Ja sam dao predlog,pa odlucite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, gde se ide!? ;D Pa jos smo u fazi pregovora odnosno predloga! Ja sam dao predlog,pa odlucite.... Pa ajmo negde na sredini, npr Divcibare, svima je otprilike ista udaljenost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1970 Napisano Jun 22, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajmo negde na sredini, npr Divcibare, svima je otprilike ista udaljenost. Vidis to je vrlo fin predlog. Ja se non-stop vozim po celoj Srbiji, istina ne bas polako, pa mogu da se prikljucim. U poslednje vreme zbog nekih problema nisam mogao i necu moci jos neko vreme da idem na neke bas daleke ture, ali to do Divcibara i sl. mogu. Mogu da odem negde na jedno 2 sata voznje od kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, dvojica su vec za Divcibare, jos ko? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam ja sam mislio nesto blize Bgd-u ali ako ide neko jos iz Bgd-a nemam nista protiv! Btw koliko ima iz Bgd-a do Divcibara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan A kako vam se cini vrnjacka banja, negde na pola puta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam ja sam mislio nesto blize Bgd-u ali ako ide neko jos iz Bgd-a nemam nista protiv! Btw koliko ima iz Bgd-a do Divcibara? Ma mora da ima jos neko iz Bgd-a,a sto se tice km imas oko 110-115. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan A kako vam se cini vrnjacka banja, negde na pola puta? Meni ok, al mi daleko za ostale . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...