oblak 350 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam i obecao da cu kad prodjem pored ove radnje da okacim telefone i slike Prodavnica ima sve vrste prednjih i zadnjih lancanika svih velicina i broja zuba, pravi raj za grunfovanje ( promena odnosa brzine i snage) plus ima svega, paljenja, delova agregati , plastika......... Nalazi se na Cukarickoj Padini, preko puta ulaza na Adu Ciganliju, ulica Radnicka 51, Broj telefona 011/3571-957 ; 063/ 48 11 85 Ono sto moram da naglasim da ljudi koji drze prodavnicu nisu mnogo upuceni sta je za sta pa preporucujem da kupujete po uzorku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,Oblak!!! Odo ja po koji lancanik,da se nadje,he he. Uopste necu sad da grunfujem,majke mi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan OOOOOhooooo bravo oblake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti, ovde ima kojecega. Ova prodavnica ce se posetiti pre ili kasnije, makar turisticki ako nista drugo, a koliko vidim ni cene nisu opasne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 5, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A kad sam ja tražio delove, ničeg nije bilo! Hvala Bogu da se neko setio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i bravo Oblake! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vidi OBLACE da nema neki ventilator za hladjenje, da i ja izgrunfujem nesto!Q!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ;D Oblaku svaka ti cast!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas pice svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan stvarno super prodavnica, svaka cast za Oblaka! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не знам како ви, али ја на фоткама видим гомиле делова за Томосе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto u radnji imaju novi tomos automatik na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je korisna informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan \uglavnom roba za tomose i skutere kineske.za nas malo vece 0 :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju stop svetla, i ako imaju koje su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje jel uzimao neko za neki skuter ili neki drugi motor CDI u ovoj prodavnici. U cilju povecanja broja obrataja hocu da uzmem CDI bez limitera. Zvao sam radnju kazu da imaju CDI-jeve sa 4 pina + 2 ona zenska valjda, Isti takav je raspored pinova je i kod mene, medjutim kada sam piato da li je CDI limitiran odgovor mi je bio malo nesiguran (naravno odgovor je bio "neeeee"). E sad kada se kupuje nezavisno kao deo da li uopste ima limitiranih CDI-ova. I josh jedno pitanje kolika je kompatibilnost raznih CDI-eva sa raznim motorima tj jel svaki moze se nabudzi na bilo koji motor (pitanje se odnosi na "kineze"), posto mi svecice deluju poprilicno slicno na raznim modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje jel uzimao neko za neki skuter ili neki drugi motor CDI u ovoj prodavnici. U cilju povecanja broja obrataja hocu da uzmem CDI bez limitera. Zvao sam radnju kazu da imaju CDI-jeve sa 4 pina + 2 ona zenska valjda, Isti takav je raspored pinova je i kod mene, medjutim kada sam piato da li je CDI limitiran odgovor mi je bio malo nesiguran (naravno odgovor je bio "neeeee"). E sad kada se kupuje nezavisno kao deo da li uopste ima limitiranih CDI-ova. I josh jedno pitanje kolika je kompatibilnost raznih CDI-eva sa raznim motorima tj jel svaki moze se nabudzi na bilo koji motor (pitanje se odnosi na "kineze"), posto mi svecice deluju poprilicno slicno na raznim modelima Mozda bi vise pomoglo da bacis temu u Garazu, da ti neki iskusniji elektronicari odgovore (ako ima nekog upucenijeg u ovu problematiku). Iako ima iste konektore ne mora da znaci da su izvodi isto povezani, to je ono oko cega bi se brinuo, ili nekako da probas da izmolis da konektujes na tvoj motor za probu da vidis da li pali uopste. Moguce je da postoji i mogucnost da prevezes tvoj CDI i skines blokadu, ali opet, samo nagadjam jer na nekima postoji i ta varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам виђао по Нету, тај хоризонтални мотор као на твом моторину је доста чест, па га и буџен. Потражи по Нету - уверен сам да можеш да нађеш "отворен" ЦДИ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima naso ih ja al sto se tice kupovine ogranicen sam na teritoriju Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan otvoren CDI hmm ima firma u zrenjaninu koja prodaje aftermarket delove za kineze http://www.lineamoto.co.rs/rezervni_delovi/cdi_paljenje_index.html probaj kod njih ili robaj da ischupash braon zicu sa cdi ja ako je ima ... kod mene npr ima zica ali nema pin na cdi-ju tako da probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko85 10 Napisano April 10, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Sprint Regal Raptor Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ova radnja i dalje postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasic 1 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju za copere Kinroad250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajko79 4 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Mz etz150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz... ko moze da mi kaze gde da narucim lamele za moj kinroad 150cc? Ako ima i br tel. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Tehnomotor - Niš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarBeograd 0 Napisano Jul 24, 2019 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, zna li neko gde mogu da nadjem flansnu odnosno usisnu granu karburatora za kinrad xt150-16? Pukla je ova koja je na motoru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...