Jump to content

Moto Zajednica

ZagRRebaèka GoRRa!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 795 postova

gde ces Doktore Djuri da dajes kros..pa sta on da radi sa njim,on misli da kurbla na njemu sluzi da se popenje lakse jer je visok motor :lol::lol::lol:

Doktore svaka cast,rado bi se pridruzio al nemam jos magare za to,ali biceeeeeee :!: :!:

Svaka cast momci =D>

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 541 postova
Ma kakav enduro. Meni ga Franc pravi za supermoto. Prepoznao je talenat. Iskusan je on. Pa kad mu ga dam....

YAEPW_vdb2von6.jpg

Nego doktore' date=' upravo sam pojeo sve bajadere. Jel da ja dolazim tu ili ces ti na motokros :wink:[/quote']

Ti si ko Francov sin Roko,jooooj blato ....fuuuuj,budem se zmazal! :lol: Pièkice!A kaj se tièe bajadera bojim se da se Franc ne bu oporavil još koju godinu tak da ti je pametnije doæi ovdje!Eto ovaj je vikend Moto Happening na Grobniku,a iduæi se ide grupno na Željavu(Bihaèki aerodrom),tu ima puno kombinacija(Velebit,more,Plitvièka jezera...)!PA ti vidi!A kaj se tièe Bg i mene tam , èuvaj se drugi put , jer sam Kseniji rekao da si ga dobro zapamti!Next time dolazim SOLO! :wink:

gde ces Doktore Djuri da dajes kros..pa sta on da radi sa njim' date='on misli da kurbla na njemu sluzi da se popenje lakse jer je visok motor :lol::lol::lol:

Doktore svaka cast,rado bi se pridruzio al nemam jos magare za to,ali biceeeeeee :!: :!:

Svaka cast momci =D>[/quote']

Nema kurble na Hard Endurcima novije proizvodnje!Ali u pravu si kao da bacam bisere pred svinje... :roll:

• Svrati ponekad, 438 postova
gde ces Doktore Djuri da dajes kros..pa sta on da radi sa njim' date='on misli da kurbla na njemu sluzi da se popenje lakse jer je visok motor :lol::lol::lol:

Nema kurble na Hard Endurcima novije proizvodnje!Ali u pravu si kao da bacam bisere pred svinje... :roll:

chekj doctore....znam sta su biseri u ovoj prichi ali ko su svinje ???? hmmmmmm

:lol::lol::lol: :baeh: :baeh: :baeh:

chekj doctore....znam sta su biseri u ovoj prichi ali ko su svinje ???? hmmmmmm

:lol::lol::lol: :baeh: :baeh: :baeh:

Pa u ovom sluèaju djura! :wink:

Opet bio malo na Sljemenu i ponio fotić i Zumoooooooo!  :o

Danas se malo navozili po goRRi.Hlebo WR 450,Skala EXC 450,Bool nas izradio i nije s pojavio i ja DRZ 400E!Krenuli iz Kustošijske pilane,ali nakon nekog vremena se ispriječilo drvo posred puta,pa smo krenuli alternativnim putem.Greška,nakon dosta muke,padova (moj je bio spektakularan),slijepih puteva,potoka,a pošto smo zaključili da se realno od starta nismo maknuli više od 500 m zračne linije,predajemo se i izlazimo iz šume.Tu srećemo jednog istomišljenika na YZ 450 i pod njegovim vodstvom krećemo ka vrhu.Gore preuzimama ja i krećem ka Amazoni,pa na Jelenje vode.Put je presjećen nekolicinom balvana svako toliko,tako da po maloj Amazoni dolazimo do makadama koji vodi u kamenolom.Pada dogovor da odemo asfaltom do Bistre,gdje se rastajemo od slušajnog prijatelja i klopamo Jumbo pizzu u Bistri.Za svaku pohvalu.Nakon klope krećemo iz Bistre prema Zelenoj magistrali gdje rješavamo problem puknute Hlebine gume.Sve u svemu ne previše km,ali zato napora i vrućine na pretek.Bool nek ti bude krivo,pizdajico!  :jesus:

n5kOL_dananjidjirec7.jpg

TFbxT_dananjidjirelevacijajv1.jpg

dananjidjirdetaljivb4.png

p9ACY_dananjidjirugoogleearthxc6.jpg

CRegF_a1qn4.jpg

vIKjp_a2vt9.jpg

oCQoa_a3ot1.jpg

EgAHv_a4bc9.jpg

MqCtZ_a5sv7.jpg

KFNF6_a6wp0.jpg

NowbX_a7ya5.jpg

404.jpg

cA1L5_a9wc2.jpg

Toliko od mene!  :lol:

Guest diRRty

Opet bio malo na Sljemenu i ponio fotić i Zumoooooooo!  :o

Danas se malo navozili po goRRi.Hlebo WR 450,Skala EXC 450,Bool nas izradio i nije s pojavio i ja DRZ 400E!Krenuli iz Kustošijske pilane,ali nakon nekog vremena se ispriječilo drvo posred puta,pa smo krenuli alternativnim putem.Greška,nakon dosta muke,padova (moj je bio spektakularan),slijepih puteva,potoka,a pošto smo zaključili da se realno od starta nismo maknuli više od 500 m zračne linije,predajemo se i izlazimo iz šume.Tu srećemo jednog istomišljenika na YZ 450 i pod njegovim vodstvom krećemo ka vrhu.Gore preuzimama ja i krećem ka Amazoni,pa na Jelenje vode.Put je presjećen nekolicinom balvana svako toliko,tako da po maloj Amazoni dolazimo do makadama koji vodi u kamenolom.Pada dogovor da odemo asfaltom do Bistre,gdje se rastajemo od slušajnog prijatelja i klopamo Jumbo pizzu u Bistri.Za svaku pohvalu.Nakon klope krećemo iz Bistre prema Zelenoj magistrali gdje rješavamo problem puknute Hlebine gume.Sve u svemu ne previše km,ali zato napora i vrućine na pretek.Bool nek ti bude krivo,pizdajico!  :jesus:

xUs84_dananjidjirec7.jpg

DWEm7_dananjidjirelevacijajv1.jpg

dananjidjirdetaljivb4.png

ROLrL_dananjidjirugoogleearthxc6.jpg

EyBhY_a1qn4.jpg

diaC4_a2vt9.jpg

bxkjn_a3ot1.jpg

VUqeF_a4bc9.jpg

EE8zy_a5sv7.jpg

nOqiR_a6wp0.jpg

eC4lM_a7ya5.jpg

404.jpg

RCzPg_a9wc2.jpg

Toliko od mene!  :lol:

Moje postovanje doktore, ne mogu da verujem kuda sve prolazi meda :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja