Guest diRRty Napisano Maj 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro skini cuku kad budes vozio KTM-a :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde ces Doktore Djuri da dajes kros..pa sta on da radi sa njim,on misli da kurbla na njemu sluzi da se popenje lakse jer je visok motor Doktore svaka cast,rado bi se pridruzio al nemam jos magare za to,ali biceeeeeee :!: :!: Svaka cast momci =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav enduro. Meni ga Franc pravi za supermoto. Prepoznao je talenat. Iskusan je on. Pa kad mu ga dam.... Nego doktore' date=' upravo sam pojeo sve bajadere. Jel da ja dolazim tu ili ces ti na motokros :wink:[/quote'] Ti si ko Francov sin Roko,jooooj blato ....fuuuuj,budem se zmazal! Pièkice!A kaj se tièe bajadera bojim se da se Franc ne bu oporavil još koju godinu tak da ti je pametnije doæi ovdje!Eto ovaj je vikend Moto Happening na Grobniku,a iduæi se ide grupno na Željavu(Bihaèki aerodrom),tu ima puno kombinacija(Velebit,more,Plitvièka jezera...)!PA ti vidi!A kaj se tièe Bg i mene tam , èuvaj se drugi put , jer sam Kseniji rekao da si ga dobro zapamti!Next time dolazim SOLO! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan gde ces Doktore Djuri da dajes kros..pa sta on da radi sa njim' date='on misli da kurbla na njemu sluzi da se popenje lakse jer je visok motor Doktore svaka cast,rado bi se pridruzio al nemam jos magare za to,ali biceeeeeee :!: :!: Svaka cast momci =D>[/quote'] Nema kurble na Hard Endurcima novije proizvodnje!Ali u pravu si kao da bacam bisere pred svinje... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde ces Doktore Djuri da dajes kros..pa sta on da radi sa njim' date='on misli da kurbla na njemu sluzi da se popenje lakse jer je visok motor Doktore svaka cast,rado bi se pridruzio al nemam jos magare za to,ali biceeeeeee :!: :!: Svaka cast momci =D>[/quote'] Nema kurble na Hard Endurcima novije proizvodnje!Ali u pravu si kao da bacam bisere pred svinje... :roll: chekj doctore....znam sta su biseri u ovoj prichi ali ko su svinje ???? hmmmmmm :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan gde ces Doktore Djuri da dajes kros..pa sta on da radi sa njim' date='on misli da kurbla na njemu sluzi da se popenje lakse jer je visok motor Doktore svaka cast,rado bi se pridruzio al nemam jos magare za to,ali biceeeeeee :!: :!: Svaka cast momci =D>[/quote'] Nema kurble na Hard Endurcima novije proizvodnje!Ali u pravu si kao da bacam bisere pred svinje... :roll: chekj doctore....znam sta su biseri u ovoj prichi ali ko su svinje ???? hmmmmmm :baeh: :baeh: :baeh: Pa u ovom sluèaju djura! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Buahahaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Doture, ti si moj IDOL! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 29, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Opet bio malo na Sljemenu i ponio fotić i Zumoooooooo! :o Danas se malo navozili po goRRi.Hlebo WR 450,Skala EXC 450,Bool nas izradio i nije s pojavio i ja DRZ 400E!Krenuli iz Kustošijske pilane,ali nakon nekog vremena se ispriječilo drvo posred puta,pa smo krenuli alternativnim putem.Greška,nakon dosta muke,padova (moj je bio spektakularan),slijepih puteva,potoka,a pošto smo zaključili da se realno od starta nismo maknuli više od 500 m zračne linije,predajemo se i izlazimo iz šume.Tu srećemo jednog istomišljenika na YZ 450 i pod njegovim vodstvom krećemo ka vrhu.Gore preuzimama ja i krećem ka Amazoni,pa na Jelenje vode.Put je presjećen nekolicinom balvana svako toliko,tako da po maloj Amazoni dolazimo do makadama koji vodi u kamenolom.Pada dogovor da odemo asfaltom do Bistre,gdje se rastajemo od slušajnog prijatelja i klopamo Jumbo pizzu u Bistri.Za svaku pohvalu.Nakon klope krećemo iz Bistre prema Zelenoj magistrali gdje rješavamo problem puknute Hlebine gume.Sve u svemu ne previše km,ali zato napora i vrućine na pretek.Bool nek ti bude krivo,pizdajico! :jesus: Toliko od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Opet bio malo na Sljemenu i ponio fotić i Zumoooooooo! :o Danas se malo navozili po goRRi.Hlebo WR 450,Skala EXC 450,Bool nas izradio i nije s pojavio i ja DRZ 400E!Krenuli iz Kustošijske pilane,ali nakon nekog vremena se ispriječilo drvo posred puta,pa smo krenuli alternativnim putem.Greška,nakon dosta muke,padova (moj je bio spektakularan),slijepih puteva,potoka,a pošto smo zaključili da se realno od starta nismo maknuli više od 500 m zračne linije,predajemo se i izlazimo iz šume.Tu srećemo jednog istomišljenika na YZ 450 i pod njegovim vodstvom krećemo ka vrhu.Gore preuzimama ja i krećem ka Amazoni,pa na Jelenje vode.Put je presjećen nekolicinom balvana svako toliko,tako da po maloj Amazoni dolazimo do makadama koji vodi u kamenolom.Pada dogovor da odemo asfaltom do Bistre,gdje se rastajemo od slušajnog prijatelja i klopamo Jumbo pizzu u Bistri.Za svaku pohvalu.Nakon klope krećemo iz Bistre prema Zelenoj magistrali gdje rješavamo problem puknute Hlebine gume.Sve u svemu ne previše km,ali zato napora i vrućine na pretek.Bool nek ti bude krivo,pizdajico! :jesus: Toliko od mene! Moje postovanje doktore, ne mogu da verujem kuda sve prolazi meda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 29, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Dubok naklon i respect za putesestvija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...