Nucleus 101 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svima treba da nam je na umu "nacionalnost: biker",manite se ljudi suvisnih prepirki. Kad Srbija pocne u celini da lici na nesto nalik drzavi, i moto skupovi ce, svaki ponaosob, prerasti u jednu pravu manifestaciju i jedan zaista ozbiljan dogadjaj. Evo ja predlazem da umesto pasulja domacini pocnu da kuvaju kukuruze, nisu skupi, nije problem pripremiti ih, pa da vidimo ko ce da zali za pasuljom a ko ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan moto susret se pravi zbog motorista i onih koji vole motore,a gadjani nas mogu samo vidjeti voznjom defilea kroz grad,snaga muzike ogranicena da bi se moglo pricati,ocjene motora po nekim kategorijama,vozaca po sporoj voznji... ja kada dodjem prasnjav izmoren u koznoj uniformi osecam se u kampu kao da sam u zoo vrtu kroz koji prolaze turisti i gledaju me kao neku rijetku zivotinju.....za sve su krive one... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Skupovi su svi na isit shablon..... i tu nema nishta loshe..... ali neki razmazeni individualci..... shto `tupe` hoce ovo da klopa' date='hoce ovo da slusha......[/b'] Ma Brate onda idi jedi i slushaj to shto hoces!!!! Kao sto rekoh grupa ljudi koja fura isti fazon i koja ne primecuje da je vreme pregazilo i izlizalo taj fazon a za nove stvari nemaju sluha jer misle da samo njihov nacin zivota. vrsta muzike itd. jedino vredno pa sto bi dalje diskutovao kad ja shvatam njegove potrebe a on mene ne ume ili ne moze da svati Zato i postoje tehno i razne tog tipa zurke!!! Moto skup se bar u globalu zna sta je, a kad vas koji slusate elektronsku muziku bude vise koliko je sad nas koji slusamo rock, nemam nista protiv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan moto susret se pravi zbog motorista i onih koji vole motore' date='a gadjani nas mogu samo vidjeti voznjom defilea kroz grad,snaga muzike ogranicena da bi se moglo pricati,ocjene motora po nekim kategorijama,vozaca po sporoj voznji... ja kada dodjem prasnjav izmoren u koznoj uniformi osecam se u kampu kao da sam u zoo vrtu kroz koji prolaze turisti i gledaju me kao neku rijetku zivotinju.....za sve su krive one...[/quote'] Slažem se sa mojim zemljakom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije ucestvovao u organizaciji skupa moze samo da fantazira...Budite realniji i konkretniji!A razlike i napretka u skupovima ima.Ako neko zna kakvi su skupovi bili 80ih u Osijeku i dr.onda je napredak siguran.A ako, nezna nek pita! :antiwar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan za mene je idealni skup pa mozda je bio uhorgosu 2006 uvedeno je dosta novina u programu je bilo srifajt ,defile,trke ubrzanja na zatvorenom auto putu,moito kros trke,trijal sou,auti sa velikim tockovima sto gaze ostale aute atv trke stvarno je bio dobar susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...