beowolf_46 2 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ovako ... za rodj sam dobio garmin nuvi 200 sve super sljaka ko leptir ... ali kako da ga montiram ? prvo sam probao sa noscem za kola ( vakum ) delovalo mi je nesigurno a i kugla za stelovanje nije dovoljno cvrsta i od vibracija ( cvaje ) garminko je setao gde mu je volja ... potrazio sam neki qpovni nosac ali svi su zahtevali ili lepljenje plocice na aparat ili su ostajali na motoru kada se gps skine ( a posto je nosac plastican nisam bio odusevljen stalnim skidanjem i stavljanjem ... ) a nisam bio odusevljen necim metalnim sa sve nekoliko srafova sto mi ostaje na motoru kad mi gps ne treba ... pala mi je na pamet i tank toribica ( magnetna ) koju sam cao i porucio no setih se na vreme da mi je rezervoar plastican nista od toga i onda sam se bacio na izradu ovoga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... nosacu koji sam dobio uz njega odsekao sam kuglu predvidjenu za stelovanje i uz malo gvozdja odredio ugao koji mi odgovara da mi gps zaklanja samo brzinomer jer i sam gps meri brzinu a da mi obrtomer i temp ostanu na raspolaganju ... izbusio sam rupe tj izbusili smo ( deda je bio od velike pomoci ) ... kacice se na sipku ispod kontrolne table ( okacicu slike ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... malo farbe ... malo gume gde nosac naleze na sipku zbog zastite a i da umanji vibracije ... i ... sljaka nosac koji se skida za 5 sekundi nema stelovanje jer mu ne treba ne plasim se da cu da ostavim navigaciju negde usput i kada mi ne treba nema delova koji ostaju na motoru ... moje zahteve ispunjava ... okacicu jos neke slike po danu toliko za veceras ... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 4, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Nije mi jasno kako si uspeo da izbusis ove rupe za nitne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dekica i unuk, vazda dobitna kombinacija Bas ste fino ovo napravili, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti GPS i nosač, ali mi stoji u kolima ili eventualno u tank torbi kad mi baš treba jer je taj nosač predvidjen za kola i mislim da će na nekoj rupi garmin da dobije krila tj. izleti jer se drži u samo dve tačke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... busili smo iz ruke tj. drzac u stegi a busilica iz ruke bilo je zeznuto ali nekako je uspelo ... i meni je ovaj sistem kacenja delovao malo nesigurno ali ne skidam ga sa nosaca tj skidam ceo nosac sa motora a ne odvajam ga od uredjaja tako da se nadam da ce ovako ne ' izlizan' drzati ... no videcemo kako te sluzi ... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje majstorije......nosač je izrađen iz 4mm RF (inox) , testiran več 30.000 km i radi..... . . . . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Profi su oba nosaca, i unuk/deda i ovaj za bmw. Ovaj drugi se bas lepo "utopio" u motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ... stvarno je lepo ' cucnuo ' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano April 8, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi otvarao novu temu, pisem i ja ovde, nadam se da postavljacu teme ne smeta posto je ista tematika i naslov Prvo sam kao nosac navigacije koristio plastican nosac za mobilni telefon, ali mi je delovao nesigurno i nestabilno. Plastika je jedno, ali je gvozdjurija prava stvar, zato sam napravio buletproof nosac iz koga nema teorije ni da se makne, ni da ispadne navigacija. Evo slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Aco, sta ga osigurava sa leve strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano April 9, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nista, gornja sapa je stelujuca, tako da kad se spusti i stegne, gps ne moze da se izvuce ni silom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 9, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Robusno i praktično Aco, dobar rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi jedino na ove kadže možda stavio termobužir na delu gde je u kontaktu sa navigacijom, čisto da je ne grebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zagledaj malo pazljivije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zagledaj malo pazljivije! pardon, mislio sam @aca-pn i za njegov nosač ja bi jedino na ove kadže možda stavio termobužir na delu gde je u kontaktu sa navigacijom, čisto da je ne grebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano April 9, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ih sta bi ti sve, al ti se ne da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Totalno funkcionalno i prakticno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo uradjeno svaka cast. Ja bih imao pitanje kako da napravim neki drzac za gps/mobilni da montiram na zzr posto ja nemam neku okruglu povrsinu na kojoj bi mogao pricvrstiti na taj nacin kako ste vi radili. Trenutno nemam sliku kako sve to izgleda al mogao bih i slikati nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano April 11, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas imbus srafove oko poklopca rezervoara mogao bi da napravis univerzalni drzas telefona/gps-a/kamere koji ce se drzati na tim srafovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu,i namece se pitanje kradje uredjaja! malko sam se poigrao sa idejom,gruba skica! u celoj prici sam zamislio bravicu koja se koristi za zakljucavanje dva smaknuta stakla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, ne moram ti, jeli, posebno ni napominjati da taj nosač pravimo i meni? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan paaaaaaaaaaaa,posto sam ja jos motoras u povoju! Idem stopama iskusniji tj za onima koji imaju GPS,pravit cemo prvo tebi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...