Bishke 263 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan POkrenuo sam i ovu temu jer ja imam Yamahu DT 80 a ona je veoma bliska sa Yamahom Dt 125..... POd ovom temom mozete pisati komentare,pitanja,misljenja,pohvale i svega ostalog u vezi Yamahe DT 125... mnogo sam citao i gledao budzevine tih yamahi pa bih to malo prosirio.... Mislim da ovaj,slobodno receno,legendarni i najbolji 2t enduro ili cross ako neko tako vise voli,treba da ima svoju temu na ovako Velikom i Ozbiljnom Forumu...... P.S. mozda jednog dana i uzmem Yamahu Dt 125 YPVS ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako.Yamahu sam imao,i vozao je bez ikakvih problema(DT125) .Znaci ako ga odrzavas,dobro ulje(za mesavinu) sipas,ima da ide...Vec sam video nekoliko primera u oglasima preko 50000KM!!! Meni se licno najvise svidja u toj klasi motora.Da jos ima motor kao i Husqvarna WR125 :o Ali onda najverovatnije ne bi ni jedna imala preko 15-20000km ;D Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano April 30, 2009 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima je moj drug, vozio sam je. lagan i pouzdan motor. Svidja mi se mala potrosnja u odnosu na druge cvaje, ali mi se ne svidja manja snaga u odnosu na druge cvaje Kompromisi, kompromisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za prvi motor u tom pravcu svakako najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam je, i svaka pohvala za nju... Cak je i motocross stazu u Zrenjaninu prezivela.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan CTX---izdrzao je surove uslove iracke pustinje pod torturom iracke vojske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan CTX---izdrzao je surove uslove iracke pustinje pod torturom iracke vojske... Ohoho pa ko nam se to vratio ;D ;D ;D Desi tomose kuco stara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima je moj drug, vozio sam je. lagan i pouzdan motor. Svidja mi se mala potrosnja u odnosu na druge cvaje, ali mi se ne svidja manja snaga u odnosu na druge cvaje Kompromisi, kompromisi... Cini mi se da otvorena verzija ima oko 27 ks ali nisam siguran Fina masinica prelazi 15 000 bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da otvorena verzija ima oko 27 ks ali nisam siguran Možda, ako se ugradi nitro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Maj 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da otvorena verzija ima oko 27 ks ali nisam siguran Možda, ako se ugradi nitro... Ima ,ima i to ne samo yamaha ima ih jos sto imaju dobro preko preko 25ks Evo raznih sa preko 25ks http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searchrefine.html?category=RallyAndCross&__lp=35&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=125&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=20&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Maj 6, 2009 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ima ih dosta preko 25 ks, ali yamaha DT ima upola od toga, zato i prelaze toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine imali smo jednu DT 125 86. i lepo se pokazala na stazi Jazak.Izdrzala je sva maltretiranja i nije veliki potrosac.Znam za dve kojima je otisao menjac ali ima ih dosta pa nije problem za delove, pre par meseci nasli smo ceo agregat u Sapcu za sitne pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Preko 25 ks imaju samo hard enduro 125 ,Yamaha DT je soft enduro za pocetnike i vrlo je njezan motor za neki zesci off Ja imam stari Suzuki TS125r koji je klasa sa DT ,ali je dosta cvrsci i jaci od nje , ima 22ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 7, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I ja takodje imam TS125R, noviji model... Ide extra za 125icu... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska,sa necim sam je izgleda pobrkao. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ovde da postavim pitanje! Da li neko zna koliko kosta menjac za dt125r. moze odprilike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ovde da postavim pitanje! Da li neko zna koliko kosta menjac za dt125r. moze odprilike! Menjač ima mnogo komponenti... Šta konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ne razumem se bas nesto fali mu 6-ta brzina i maksimalna brzina mu je oko 90 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ne razumem se bas nesto fali mu 6-ta brzina i maksimalna brzina mu je oko 90 km/h. Menjač je neispravan ili šta??? Maksimalna brzina se rešava odgovarajućim prenosom a ne menjačem (pod uslovom da je agregat ispravan)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 18, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam se sreo i provozao Yamahu DT 125 E - davne 1979 godine u Grckoj na letovanju. Iznajmio sam taj motor na jedan dan, vozio se sa njim i zaljubio se u njega. U to vreme je to bio motor sa vazdusnim hladjenjem, i nekih 12 konjskih snaga. Bio je izuzetno lak za voznju i po putu i van puta, povozan, okretan , lako upravljiv , idealan i za grad i za selo, i za brda i sume ( ako vam prohtevi nisu preveliki ). I dan danas bih voleo da nabavim jednu takvu - isto " vazdusaru " . Ove novije sa vodenim hladjenjem nisam vozio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma radi menjac al ima 5 brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igort 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dali postoji DT125 sa 5 brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha dt125r 0 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko od vas da mi kaze koje je ulje najbolje da se koristi za mesavinu... koje dwotakno sinteticko? hwala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Avgust 19, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan to w ostavi na fb-u ovde nije zajebancija samo ozbiljni momci rokaj motul 2t i nema brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LakiKG 0 Napisano Decembar 20, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DT 80, KTM exc 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimam me da li je moguce prepraviti yamahu dt 80 na 125, samo zameniti masine posto pasu sraf na sraf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...