zekazmaj 16 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neko zna gde bi mogao da ga nadjem u BGu bio bih zahvalan. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da pored ovoliko Afrika i transalpa niko u BGu (a i okolini) nema filter za vazduh?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da pored ovoliko Afrika i transalpa niko u BGu (a i okolini) nema filter za vazduh?! ??? Ja imam al kako da ti dam sa mog motora ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma skidaj ide tvoja i bez toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je isti od TA imas u KDMu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 6, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trazio pre par meseci, bez uspeha. KDM vise ne radi sa Meiwa filterima. Jedina solucija je Louis, imaju K&N i Delo. Oni koji voze RD07, filter mogu kupiti u Shop Investu, Champion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba filter vazduha, za moju afriku 89god da li je neko od vas imao uspeha u pronalaženju istog u Bgd-u ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sale Trstenik 063- 835-9740 ili 037-715-130 KOREKTAN ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan SG auto - u Zemunu, Vrtlarska ulica ne mogu da im nadjem sada vizitku. Imaju champion program. J307 je filter koji tebi treba. Ja sam prosli put uzeo poslednji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 28, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre vesti, Guevara Hiflo 1705 oko 2300 dinara, Shop Invest Champion j307 oko 1700. Aj, neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan SG auto - u Zemunu, Vrtlarska ulica ne mogu da im nadjem sada vizitku. Imaju champion program. J307 je filter koji tebi treba. Ja sam prosli put uzeo poslednji. bio sam kod njih pre 10ak dana nisu imali filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...