acim 766 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan kako sam ja procitao, u pitanju se samo sara... Naravno, proizvođači obično izbacuju na tržište nove superbike i supersport modele svake dve godine, a Yamaha je ove godine napravila ovaj R1, tako da su izmene za narednu godinu tek kozmetičke prirode. Otud je i razlika između ovogodišnje i Rossi replike za narednu godinu samo kozmetička. Uprkos tome, mislim da fantastično izgleda, odnosno još bolje nego prošle godine Razlika je i da će ova nova biti šire dostupna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan i ove godine kada su izbacili gp repliku bila je i pitanju samo sara...a cena 19000e ,zar toliko veca cena zbog sare? voleo bi da me neko ispravi ako gresim,ja sam tako procitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ova crna sa slike je sada vec "stari" model R1 i nov (neprodane zalihe) moze da se pazari za 10900 evara (u Jevropi) Svaka cast Bingo-Bangu,ali 9 soma nije za baciti.A kazu da je i uzitak jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ova crna sa slike je sada vec "stari" model R1 i nov (neprodane zalihe) moze da se pazari za 10900 evara (u Jevropi) Svaka cast Bingo-Bangu,ali 9 soma nije za baciti.A kazu da je i uzitak jaci. Mene je raspametio BigBang. Toliko snage na malim obrtajima, yvuk na velikim obrtajima, ukupna lakoca - nesto skroz posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i SBK replike (Ben Spies): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuu... da se ne lazemo, bolje izgleda ova Spies replika. Prelep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Uh stvarno je druga mnogooooo lepsa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan SBK replika izgleda predivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 15, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo je prava stvar za ljubitelje Yamahe i fanove Valentina Rossija i Jorge Lorenza. Znači, kit za novije modele R1 i R6 koji će pretvoriti vaše mezimče u MotoGP repliku. Nažalost, cena je prilično visoka, 2520€, ali obuhvata kompletan oklop, prednji i zadnji branik, rezervoar, vizir i rep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 16, 2009 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ne prave R1 u Rossi-Monster bojama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan postoji li r125 u rossi verziji.????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bre, pogledajte razlike u krivama :o :o :o Sta ti je Honda, al' bez zezanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 18, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Honda??? dane,objasni malo o cemu se radi.Vidim da je u pitanju Akrapovic komlet izduv,ali na cemu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Plava krivulja su performanse bez Akrapovica, a crvena performanse sa Akrapovicem izduvom. Prvo je postavio za R1 pa onda za Fireblade-a. Evo u malo vecoj rez.(uzeto sa Akrapovic sajta, naravno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam samo boja i kaciga i nista drugo(nekom je i to dovoljno).Kao sto je vec napisano pravi se u Francuskoj i prodavace se samo u Francuskoj,a 1.000 eura od cene ide kao donacija "Riders for Healts" organizaciji.Voleo bih R1 u ovim bojama li sa znatno nizom cenom. Kupis R1, odneses kod Farbacha i dobijes isti motor ;D ;D i izadjete otprilike isto kad uracunas cene Farbachovih usluga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Honda??? dane,objasni malo o cemu se radi.Vidim da je u pitanju Akrapovic komlet izduv,ali na cemu??? Pa pogledaj kakva je kriva kod Honde, kako isporucuje snagu, da kazem ravnomerno, a pogledaj graf od Yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 18, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jasno,drugari.Hvala na paznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba Hondi lepa kriva kada nema rezultate u SBK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan a ni u motoGP......ipak je yamaha yamaha...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Fireblade-ove krive - nisam znao da se u WSBK takmice sa ulicnim (stock) motorciklima. Acime, bez uvrede ali to nije ista stvar, niti su to isti motorcikli i ti to vrlo dobro znas, i zaista ne znam zasto si tako nesto napisao. Boka 92 - Nisam primetio da neke opasne rezultate ima Yamaha u WSBK. U WSBK sampionatu Honda je osvojila 4 (druga na listi), a Yamaha samo jednu titulu konstruktora (Ducati je ovde baja, naravno). ;D U SSP Honda prva sa 6 titula, Yamaha druga sa 3. U MotoGP /500cc klasi Honda ima 17 titula (najvise u istoriji), MV Agusta ima 16x500cc titula, dok Yamaha 12. Znaci Honda najbolja (a uvek bolja od Yamaha-e). Rezultat je za Yamahu porazavajuci ako se racunaju sve klase i onda bi bilo Honda 59 titula (opet najvise u istoriji), druga MV Agusta 37 (koja se ne takmici godinama), pa tek onda Yamaha sa 35. Ima Yamaha jos dosta (ali zaista dosta) da gura... Umalo da zaboravim Boka 92 - Noriyuki Haga je sada u Ducati-ju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio da neke opasne rezultate ima Yamaha u WSBK. U WSBK sampionatu Honda je osvojila 4 (druga na listi), a Yamaha samo jednu titulu konstruktora (Ducati je ovde baja, naravno) Tema je nova R1 (2009-2010), tako da bih se zadržao na ovogodišnjem modelu na kome su i Spies i proizvođač ispred vozača i tima Honde. To ne znači da Honda neće napraviti bolji motor sledeće ili neke naredne godine i normalno je da se najbolji smenjuju, tako da ne znam zašto te odmah uvredi kada neko stavi Hondu na drugo ili treće mesto Dakle, moja tvrdnja je da je ovogodišnja R1 bolja od Firebladea, bolji je i Suzuki. Prošle godine je Fireblade bio bolji od R1, ali ponovo nije bio bolji od Suzukija. To je moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je tema nova R1, ali R1 koji moze da se kupi u prodavnici ne vozi Ben Spies. Iz tvog posta se da tako zakljuciti!!!Ne pricamo o WSBK masini ili tom sampionatu. To nisu iste masine i ne vidim kako kriva Blade-a ima veze sa tim. Nemam nista protiv tvog misljenja, zaista. Neki casopisi su proglasili kao br.1 GSX-R, najvevci broj casopisa Yamaha-u R1 (sledeci MCN), bilo je njih koji su izabrali Ninja-u ili Blade-a, znaci sareno... Ali nismo pricali o WSBK masinama, niti je tema o tome...Ja sam postavio krive normalnih masina, a ne trkackih iz WSBK-a i ne znam zasto bi to nekog vredjalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ma pustite stazu, milione ovih motora kupuju ljudi koji ih voze po drumu, a njima je kriva daleko bitnija neko pola sekunde na krugu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jadan Boka, bas nema srece, uvjek neku glupost provali. A ljudi koji kupuju hiljadarku, nije im bitna ni ta sekunda, ni ta kriva i ne znam zasto se osvrcete na uspjeh u motogp-u, wsbku... Onda bi svi trebali kupovati jedne te iste motore kad ko pobjedi. Valjda svi znamo da se motor kupuje srcem (naravno ako je i novcanik sirok kao srce). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...