Bishke 263 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sta mislite o ovom motoru...? Ja imam taj model i tek sam mu uradio generalnu pa mi je nekako dugaciji u voznji... a i gde ne bi kad sam mu klip sa 50 mm popeo na 51.5 mm i kad su mu uradjene prednje vile i kocnica... ;D sta mislite o ovom modelu i dodajte neki komentar.... P.S. volim da komentarisem moj motori ali i sve ostale tako da ne zamerite na ovoj temi... slike cim nabavim neki komp sa brzim netom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Koja godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 29, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da sad moram klincu da kupim motor, verovatno bi mu uzeo taj. Vozio sam 125ccm i svideo mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam skoro novog pre 2o tak godina i bas sam se lepo izvozio sa njim a mogao je bas dobro da pici po njivama i sumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan LC je model od 82 do 84 godine ja mislim...Moj je 1984 god.....Vezano za njive i sumu,po njivi bas i nemam iskustva ali po sumi se pokazala kao dobar motorcic....moj je imao prednji dobos pa je ceo prednji trap promenjen stavljene vece vile i disk.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...